Unbelievable Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 kaskaSz napisał(a):Kobieto, ja Ciebie nigdy nie widziałam, nawet na zdjęciu, więc jak mam Cię rozpoznać :roll: psa mam, charakterystycznego dosyć:diabloti: a z nim to tylko ja będę:evil_lol: Quote
kaskaSz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 No to pewnie Cie spotkam, jak będzie wykaz kto gdzie i kiedy to zobacze czy z godziną się zgram, bo będę na ringu westów :) Quote
Unbelievable Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 kaskaSz napisał(a):No to pewnie Cie spotkam, jak będzie wykaz kto gdzie i kiedy to zobacze czy z godziną się zgram, bo będę na ringu westów :) a ring westów jest zazwyczaj obok innych terrierów, więc nie będzie problemu:diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ja to będę pewnie jak zwykle latać od ringu do ringu i foty robić :evil_lol: W każdym razie można się zgadać i o którejś godzinie być pod jakimś ringiem :cool3: Ale mamy jeszcze miesiąc do wystawy :p Quote
Guest monia3a Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Najprościej przyjść na stanowisko TOZu o określonej godzinie lub godzinach, ja i pare innych osób tam będziemy napewno :p Quote
Iza. Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 monia3a napisał(a):Najprościej przyjść na stanowisko TOZu o określonej godzinie lub godzinach, ja i pare innych osób tam będziemy napewno :p Bardzo dobry pomysł, popieram Monię :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):A ja się zapytam, jak można pomóc? :razz: Powtórzę pytanie ;) Znajdziemy się :cool3: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 kaskaSz napisał(a):No to dobrze, pewnie się spotkamy ;) raczej:diabloti: Czarna_Owieczka napisał(a):Ja to będę pewnie jak zwykle latać od ringu do ringu i foty robić :evil_lol: W każdym razie można się zgadać i o którejś godzinie być pod jakimś ringiem :cool3: Ale mamy jeszcze miesiąc do wystawy :p to poproszę o obfocenie mnie i Grama na ringu:cool3: monia3a napisał(a):Najprościej przyjść na stanowisko TOZu o określonej godzinie lub godzinach, ja i pare innych osób tam będziemy napewno :p też mi się ten pomysł podoba;) Quote
Jogurt Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A mialby ktos moze miejsce dla 1 osoby i basseta z Krakowa w niedziele?? :cool3: Quote
Zuza i Noddy Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Jogurt napisał(a):A mialby ktos moze miejsce dla 1 osoby i basseta z Krakowa w niedziele?? :cool3: Niesmialo usmiecham sie do Toller :cool3: Może też mogłabym sie zabrać. Quote
katik Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Zuza, ja cały czas o tobie pamiętam. W przyszłym tygodniu chyba już zgłoszę Magię, wiec jak cos to dam ci znac. Quote
Iza. Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Tinka:) napisał(a): to poproszę o obfocenie mnie i Grama na ringu:cool3: Ja Was obfoce :cool3: No chyba, ze nie chcesz :eviltong: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Iza13 napisał(a):Ja Was obfoce :cool3: No chyba, ze nie chcesz :eviltong: chcę, jak najwięcej:diabloti::evil_lol: Quote
Matagi Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Powtórzę pytanie ;) Zajrzyj na stronę naszego Oddziału,albo wpadnij w któryś dzień przed wystawa do Związku.Zapraszam też wszystkich chętnych do pracy w piątek ok.12-13.00 na stadion w Zwierzyńcu,tam przydadzą się 'wszystkie ręce"-trzeba rozstawiać namioty,stoły itp.Szukajcie kogoś z organizatorów,pokażą co i jak,tylko powiedzcie,że chcecie pomóc!-nie wstydzćcie się;):lol: Znajdziemy się :cool3: [quote name='Jogurt']A mialby ktos moze miejsce dla 1 osoby i basseta z Krakowa w niedziele?? :cool3: Miło by mi było aby Jogurtas dojechał:lol:,napisz do Gabi,jej nick na dogo Efra-husky,ona pisze na haszczakach w V grupie.Jest z Krakowa i możliwe,że .....;) PROŚBA DO OSÓB ,KTÓRE ZAMIERZAJĄ WYSTAWIAĆ W BIAŁYMSTOKU!!! Nie czekajcie "na ostatni gwizdek"-zgłaszajcie już teraz-nie będzie problemu z potwierdzeniem czy Wasze psy są przyjęte czy też zgłoszenie gdzieś "utknęło".Oszczędzi to wszystkim nerwów i pracy paniom w sekretariacie!!!!Baaaardzo prosimy!:lol: Quote
Jogurt Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Matagi napisał(a):Miło by mi było aby Jogurtas dojechał:lol:,napisz do Gabi,jej nick na dogo Efra-husky,ona pisze na haszczakach w V grupie.Jest z Krakowa i możliwe,że .....;) Dziekuje Ci bardzo ;) My jeszcze nie zgloszeni :eviltong: jak znajde transport to zglosze :lol: Quote
martyna. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 My już zgłoszeni :loveu: Mój Dzedajek-Odyseusz zagości w Białymstoku :lol: Może jeszcze ktoś pojedzie hmmm :roll: Wiadomo coś na temat sędziego par hodowlanych??:razz: Quote
Jogurt Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Efra-husky niestety nie jedzie, wiec szukam dalej :eviltong: Quote
Matagi Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Martyna2006 napisał(a):My już zgłoszeni :loveu: Mój Dzedajek-Odyseusz zagości w Białymstoku :lol: Może jeszcze ktoś pojedzie hmmm :roll: Wiadomo coś na temat sędziego par hodowlanych??:razz: Niedługo informacja ta już będzie na stronie:lol: Jogurt napisał(a):Efra-husky niestety nie jedzie, wiec szukam dalej :eviltong: Oooooo:-( Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Martyna2006 napisał(a):My już zgłoszeni :loveu: Mój Dzedajek-Odyseusz zagości w Białymstoku :lol: Może jeszcze ktoś pojedzie hmmm :roll: Wiadomo coś na temat sędziego par hodowlanych??:razz: Ja tez czekam na sędziego z par hodowlanych, bo zgłosiłam moją parkę! Pzdr. Quote
martyna. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ja zastanawiam się nad zgłoszeniem mojej suczki Yorkshire, jeśli ją zgłosze to pojawię się z parką Yorkshire a'la kurczak :loveu: Quote
Matagi Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Asiaczek']Ja tez czekam na sędziego z par hodowlanych, bo zgłosiłam moją parkę! Pzdr. I wszystko już wiadomo:lol:: KONKURENCJE FINAŁOWE SOBOTA NAJPIĘKNIEJSZA PARA - Leif Herman Wilberg (NOR) NAJPIĘKNIEJSZA GRUPA HODOWLANA - Milivoje Urošević (SRB) NAJPIĘKNIEJSZE SZCZENIĘ - Anna Rogowska (PL) NAJPIĘKNIEJSZY JUNIOR - Vija Klucniece (LV) NAJPIĘKNIEJSZY WETERAN - Ligita Zake (LV) GRUPA II: Jan Gajewski (PL) GRUPA IV: Andrzej Brabletz (PL) GRUPA VII: Henryk Stępka (PL) GRUPA IX: Elżbieta Junikiewicz (PL) NIEDZIELA NAJPIĘKNIEJSZY PIES RAS POLSKICH - Ewa Bukład (PL) NAJPIĘKNIEJSZA PARA - Andrey Kisljakov (BLR) NAJPIĘKNIEJSZA GRUPA HODOWLANA - Andon Todorov (BUL) NAJPIĘKNIEJSZE SZCZENIĘ - Elżbieta Sobieszczańska (PL) NAJPIĘKNIEJSZY JUNIOR - Andrzej Mania (PL) NAJPIĘKNIEJSZY WETERAN - Jan Ryk (PL) GRUPA I: Gabriela Ridarčikova (SK) GRUPA III: Joanna Szczepańska-Korpetta (PL) GRUPA V: Barbara Larska (PL) GRUPA VI: Jaroslav Matyaš (SK) GRUPA VIII: Ramune Kauzlaskaite (LT) GRUPA X: Natalja Nekrošiene (LT) BEST IN SHOW - NAJPIĘKNIEJSZY PIES WYSTAWY BIAŁYSTOK'2008 Tomasz Borkowski (PL) Obsada sędziowska może ulec zmianie. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Matagi - dlaczego mi to robisz?!?!?! BOG 5 gr. ocenia p. Larska.... Chyba jednak wrócę wcześniej do domu..... Załamka... Pzdr. Quote
Matagi Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Asiaczek']Matagi - dlaczego mi to robisz?!?!?! BOG 5 gr. ocenia p. Larska.... Chyba jednak wrócę wcześniej do domu..... Załamka... Pzdr. To nie ja:shake: Quote
Recommended Posts