kaskaSz Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ooo i znowu tak szybko wątek o wystawie! Ja też 50% będę, szkoda, że w niedzielę jest 3 grupa /może da się zmienić? :evil_lol:/. Jak mamuska będzie mogła wziąć wolne to przyjadę, a jak nie to będę kombinowała inaczej... Matagi witaj! Dawno Cię nie ''widziałam''! Quote
Matagi Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 kaskaSz napisał(a):Ooo i znowu tak szybko wątek o wystawie! Ja też 50% będę, szkoda, że w niedzielę jest 3 grupa /może da się zmienić? :evil_lol:/. Jak mamuska będzie mogła wziąć wolne to przyjadę, a jak nie to będę kombinowała inaczej... Matagi witaj! Dawno Cię nie ''widziałam''! Heloł Kasia!:lol: Niestety,trójka w niedzielę,bo w sobotę klubowa ogarów i gończaków,zmian nie będzie:shake:.Zrób mamie wolne w pracy,albo sama przybywaj-warto;) Zapraszam!!!!:multi: Quote
Frytela Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 MEGNUM napisał(a):My dokładnie zwiedziliśmy Białystok w zeszłym roku kiedy szukalismy informacji gdzie jest stadion. Zaliczylismy 3 stacje benzynowe, jakies sklepy, przechodniów, baaa nawet stojacego taksówkarza. Nikt nie wiedział!!!! Aż krążąc trafilismy na dworzec i tam już jeden z taksówkarzy nie robił dziwnych oczu po usłyszeniu haseł: Wystawa psów, stadion, zwierzyniec:lol: My mielismy informatora telefonicznego, więc nie błądziliśmy az tak ;] (Matagi możliwe ze wie o kim mowie ;) ) Quote
Talagia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 W tym samym dniu co biega VII, grupa mamy próby polowe :( A szkoda, bo bardzo miło wspominam zeszłoroczną wystawe :shake: Quote
Matagi Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 :lol:Frytela napisał(a):My mielismy informatora telefonicznego, więc nie błądziliśmy az tak ;] (Matagi możliwe ze wie o kim mowie ;) ) Pewnie,że wiem o kim mowa;):lol: Talagia napisał(a):W tym samym dniu co biega VII, grupa mamy próby polowe :( A szkoda, bo bardzo miło wspominam zeszłoroczną wystawe :shake: Szkoda,ale co się odwlecze,nie uciecze;)Nieostatnia to międzynarodówka u nas;).Życzę zaliczenia prób i ....interchampionatu wkrótce!!!:multi::lol: Quote
Frytela Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Matagi napisał(a)::lol: Pewnie,że wiem o kim mowa;):lol: nie ma to jak mieć znajomości :diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
esqual Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ..witam !! Czy dobrze pamietam,ze grupa II w sobote ?! Quote
Asiaczek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 esqual napisał(a):..witam !! Czy dobrze pamietam,ze grupa II w sobote ?!Tak, grupa II w sobotę. Dla przypomnienia: SOBOTA - 2,4,7,9. NIEDZIELA - 1,3,5,6,8,10. Pzdr. Quote
musia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Szukam wspólnego dojazdu ze Śląska na wystawę w Białymstoku w ostatni weekend sierpnia. Dokładnie na piątek przed wystawą (29.08 ) i jeżeli byłoby to możliwe powrót niedziela (31.08 ) dla 1 osoby,1 gończego polskiego, małego plecaczka i składanej materiałowej klatki. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Witaj, Musia!!! Jak ja Was dawno nie widziałam, nie słyszałam... Jak nie znajdziesz transportu w niedzielę, to możemy Was podrzucić, ale tylko do W-wy. Zawsze to parę kilometrów bliżej... Pzdr. Quote
yolencia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [quote/] Zrób sobie remont psychiczny od remontu domostwa i przybywaj na zwiedzanie Białegostoku:lol:Zobaczysz jakiego natchnienia remontowego dostaniesz po wystwie białostockiej!!!!;)Moja chałupa stara,trwa wieczny remont i remament,jak mam dosyć to spadam na jakąś wystawe i mam świeża wenę i chęci-spróbuj tak-działa;) A jak miło spędzisz dwa dni bez remontu:eviltong:Przyjeżdżaj!!!!!!Plissssssssssss:multi::lol: Matagi, powiem wprost: nie bardzo mi odpowiada Pani Sobieszczańska i mocno się nad wyjazdem do Białegostoku zastanawiam. Ale miło mi będzie spotkać Cię być może na innej wystawie :loveu: Quote
Ilka21 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 A czy ktoś z Warszawy lub okolic ma miejsce dla jednej osoby i 2 grzywek na sobotę?Grzywki można upchac na moje kolanka i będziemy zajmowac tylko 1 miejsce;) Quote
Asiaczek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ilka - szkoda, że Twoja grupa jest w sobotę... Miejsce miałabys jak w banku! Pzdr. Quote
Ilka21 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 no wiem i dlatego strasznie nie lubię jak mamy w inne dni :/ Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Asiaczki tez zgłoszone, ale jeszcze nieopłacone...:oops: Pzdr. Quote
Matusz Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 i ja będę ;) w sobotę jako gospodarz ringu gr IV :) w niedzielę tyż:) ale już jako fotograf ;) Quote
Florka_xyz Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Rok temu bylo super :)wiec i w tym roku bedzie trzeba sie zjawic i na JH wybrac ;) Quote
Unbelievable Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Matusz napisał(a): w niedzielę tyż:) ale już jako fotograf ;) to w białym się na pewno spotkamy :loveu: Quote
Frytela Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Matusz napisał(a):i ja będę ;) w sobotę jako gospodarz ringu gr IV :) w niedzielę tyż:) ale już jako fotograf ;) to z wyprzedzeniem zapraszam pod corgowy ring do focenia :diabloti::diabloti: Quote
Matusz Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Frytela napisał(a):to z wyprzedzeniem zapraszam pod corgowy ring do focenia :diabloti::diabloti: w niedzielę tak ?:) Quote
Recommended Posts