Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doddy - widziałas tego młokosa z Wołomina?

Piękny, młody i masywny [B]amstaff[/B].
Bardzo łagodny i przyjacielski w stosunku do ludzi.
Wkrótce zostanie wykastrowany.
[IMG]http://img292.imageshack.us/img292/4016/obraz03811vs9.jpg[/IMG]

podobno stamtad psy odbiera Biedrzycka:cool3:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotka, psy to wstawiaj na ogólny a nie mi tu bałagan robisz :eviltong:
Widziałam go.
Biedrzycka odbiera psy od gminy Wołomin - tak nam mówiła. Ok 15 miesięcznie.

Posted

[quote name='doddy']Ciotka, psy to wstawiaj na ogólny a nie mi tu bałagan robisz :eviltong:
Widziałam go.
Biedrzycka odbiera psy od gminy Wołomin - tak nam mówiła. Ok 15 miesięcznie.[/quote]

nie pitol ciotka:eviltong:
na jakie konto wspomóc sterylkę Majki? astowe czy dariowe?

Posted

pisałam do administratora - napisał że to już koniec :(

Doddy masz rację ale ludzie byli przyzwyczajeni że tam się cos takiego dzieje - poza tym ja tez zainteresowałam się tym bałaganem :razz: dzięki niebieskiemu forum

Posted

[quote name='makatka']ale dlaczemu koniec? chciał naprawić i popsuł do imentu, czy jak?[/QUOTE]

Nawet, jeśli tak, to napewno się nie przyzna:lol::lol:
Forum szkoda:shake: Tutaj wszystko tak szybko leci, że czasami trudno się połapać

Posted

przyzna nie przyzna.. od czegoś są backupy, a jeśli samemu się popsuje i nie umie odpsuć, to zawsze można poprosić o pomoc siakąś złotą rączkę od naprawiania psujostwa :|

Posted

[quote name='lukann']pisałam do administratora - napisał że to już koniec :(

Doddy masz rację ale ludzie byli przyzwyczajeni że tam się cos takiego dzieje - poza tym ja tez zainteresowałam się tym bałaganem :razz: dzięki niebieskiemu forum[/quote]

no to co teraz? a podali powody????

Posted

Ludziska ja się nie interesuje niebieskim forum czemu działa bądź nie działa.
Mamy 2 wyjścia:
1) Ożywić forum na stronie fundacji
2) Przenieść się na zielone.

Posted

też myślałam o ozywieniu forum na stronie fundacji ale pomyślałam sobie że na początku ludzie interesują się przede wszystkim ładnymi pieskami, hodowlami itp. potem przy okazji zaczynają interesować się bidami ze schronisk. Boję się że forum fundacji nie ściągnie tylu zainteresowanych..ale to moje zdanie - Doddy Ty tu rządzisz :):):)

Posted

słuchaj może spróbowałybysmy poinformować ludzi że teraz skupiamy się na forum fundacji i zielonym???na niebieskim wciąż można wysyłać pw
może można jakoś zbiorczo wysłać info

Posted

Co by nam się nie nudziło mamy kolejnego pieska do adopcji. [B]DRAGON[/B] - 3 letni amstaff, po szkoleniu PT. Łagodny do ludzi. Mieszkaniowy. Teraz jest u właścicieli, którzy chcą go koniecznie oddać bo zaczął demolować w domu...
Chętnie dadzą go do domu tymczasowego...
Przebywa w Warszawie.

Proszę, nie ma sensu byście komentowali ich postępowanie.
Wiadomo jakie każdy z nas ma opinie o takich ludziach. Chcą by pies przeszedł koniecznie przez fundacje.
Szukamy więc DT i potrzebujemy ogłoszeń.

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/165/66314f6d8fd86bb9.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/165/8ebb13b6be8c3508.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[B]1)[/B] Link do zielonego forum, by każdy miał łatwość odnalezienia:
[URL]http://amstaff-civ.home.pl/forum/viewforum.php?f=51[/URL]

[B]2)[/B] Szukamy transportu z Warszawy do Opola dla Focusa.

Posted

Dobrze kojarzysz. Był do oddania 1 rok temu. A teraz już go oddają...
Nasza znajoma go wtedy oddawała... i teraz woli sie zabezpieczyc i oddac przez nas.

Posted

[quote name='doddy']Dobrze kojarzysz. Był do oddania 1 rok temu. A teraz już go oddają...
Nasza znajoma go wtedy oddawała... i teraz woli sie zabezpieczyc i oddac przez nas.[/quote]

tych wszystkich ludzi to juz kompletnie poje..ło - co jedni to lepsi:angryy: