Jump to content
Dogomania

Baileys & Honey - stafficzy Dream Team :P i Perełka [*]

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kurna, aparat powędrował z siostrą TZta w góry, a mi się ostatnio tak złożyło, że na spacery z psami chodzę od dłuższego czasu sama i doskwiera mi brak trzeciej ręki...

Ale zaraz cosik wrzucę z ostatnich dni, tylko jakość pewnie taka sobie będzie, bo fotki made in telefon.

Sesja z moją koleżanką, bo Bucefałek to piesek nakolankowy i lubi kobiety :p

Nie mam pojęcia, kiedy zrobiła mu się taka wielka klata... gdzie mój szczurek?? :cry:

Mina maczo...

Posted

nie było mnie tu odkąd Bucek był malutkim niepozornym szczeniaczkiem :)
Ale przepięknie wyrósł !! Szkoda tylko tej szczęki , co go z wystaw wyklucza... ;)

Posted

Nie wiem, w czym problem, drogi Royalstaffie - jeśli masz uraz do państwa W. to może napisz do nich osobiście, zamiast zaśmiecać moją galerię? :roll: Wątki na temat hodowli staffików w Polsce ogółem chyba są, a jak nie ma, zawsze możesz założyć i tam sobie komentować poczynania hodowców.
Pies nie był kupowany z myślą o wystawach i hodowli; gdyby był pet, to pewnie bym takowego właśnie kupiła, ale jako że samca-peta nie było, wzięłam tego. Myśl o wystawach pojawiła się później, jeśli będzie dobrze się zapowiadał - a że nie wyrósł na repa, trudno.
Twoja sugestia, jakobym miała użyczać komuś do krycia "na lewo" psa z wadami dyskwalifikującymi jest delikatnie mówiąc obraźliwa...

Też mnie zdziwiło, że powtórzyli krycie, po którym wyszły psy z przodozgryzem; że w ogóle je powtórzyli, bo mogli wypróbować innego samca, dolać świeżej krwi - ale na tę chwilę guzik mnie to obchodzi i nie mam ochoty dyskutować o tym w fotoblogu swoich psów, które są kochane niezależnie od tego, jaki mają zgryz czy potencjał hodowlany.

Dziękuję za uwagę :cool1: