Martens Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Izabela124.']Oj a bylas u lekarza?[/QUOTE] Nie :shake: Ja uczulona na lekarzy :diabloti: Zresztą kiedy skręciłam kostkę, lekarz kazał mi tylko wsadzić ją w bandaż elastyczny i nie chodzić, aż się zagoi i tyle. Więc nie mam ochoty harcować po schodach do samochodu i po szpitalu tylko po to, żeby usłyszeć, że nie powinnam chodzić. Wolę sobie jakiś czas popełzać tylko do ubikacji. [quote name='halgre58'][B][COLOR=darkred]Jakie fajne fotki...:multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]Ta sesja pniakowa mnie ciekawi... że twoja sunia ci tak chce pozować - akurat na pniaku ? :evil_lol:[/COLOR][/B][/QUOTE] Ona nie chce :) Jest komenda "hop" i potem "siad" :) Zresztą gdyby nie "siad", "leżeć" i "zostań" to na zdjęciach byłyby tylko kremowe smugi :) [quote name='Ola164']Oj :( U Hapiczki nic nie pisałaś, a galerie mamy tylko jakoś mało odwiedzana jest... :([/QUOTE] To dziś zajrzę do Hapi i zostawię ślad. Quote
Izabela124. Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Witanko No to mam nadzieje, ze nozka szybko wyzdrowieje :) Quote
eria Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ja też choruję na samą myśl że miałabym iść do lekarza i spędzić tam daremne godziny:roll: Quote
Martens Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Moja noga już ma się trochę lepiej za to nastąpiły inne kataklizmy. Awantura z TZtem, która może na dniach skończyć się wystawieniem walizek plus 24godzinna zapaść kompa - prawdopodobnie dysk mi siada, więc w każdej chwili mogę zniknąć :cool1: Quote
eria Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 niedobrze:roll::roll::roll: ale z dwojga złego lepiej jak Ty mu wystawisz walizki niż on Tobie :roll: a komp koniecznie naprawić ! :eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Witanko Oj widze, ze masz niezle problemy, ale ulozy sie to jakos Quote
konfirm13 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Witam i ja. Nie było nas parę dni, a tu tyle zmian. I nowe piękne zdjęcia piesy :) i ....kłopoty u pańci :(. Mam nadzieję że kłopoty pójdą(może już poszły?) precz, i będą nowe zdjęcia Baryłeczki w kwiatach. Te żółte kwiatki, - to ziarnopłon wiosenny, a te białe - zawilec gajowy. Tak, tak, uczono mnie kiedyś(daaaawno temu) botaniki ;) Quote
aneczka0106 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Witamy po przerwie-maż nowa Mozille wgrał i nie mogłam na Dogo pisać:angryy: Mam nadzieję, ze Wasze sprawy juz sie unormowały, komp przeżył a Baryłka nas ucieszy nowymi fotkami:lol: Bardzo proszę o dokładne opisy jak, kiedy stosujecie kantarek, jak psina na niego zareagowała, ile przyzwyczajaliście...etc. Zastanawiam sie głeboko w tym temacie, nie wiem tez czy taki rozmiar by był bo jednak jamniki maja grubszą szyję i mordkę od mojej Zuliny:roll: Buziaczki:lol: Quote
Ola164 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='aneczka0106']Witamy po przerwie-maż nowa Mozille wgrał i nie mogłam na Dogo pisać:angryy: [/QUOTE] To ja może nie będę instalować mozilli :D Quote
aneczka0106 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Ola164']To ja może nie będę instalować mozilli :D[/quote] Niee, Mozilla jak najbardziej, ale on wynalazł jakaś najnowszą wersję BETA, ponadto antywirus nam zaszalał....zwykła Mozillę polecam jak najbardziej. Przepraszam za OFFa:oops: A co tam w Baryłkowie??? Quote
Martens Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Witanko wszystkim, na razie jestem tylko na chwilkę, bo nie u siebie. Kłopoty już mniej więcej się rozeszły, musiałam się wykosztować na nowy dysk :wallbash: który leży na półce i czeka na instalację. Będzie trochę zamieszania, muszę zgrać dane ze starego o ile jeszcze nie odmówi totalnie posłuszeństwa... [B]konfirm13[/B] dziękuję za dokształcenie z botaniki ;) Już wiem, kogo będę pytać o kolejne "kwieciste" fotki :diabloti: Moje wyprawy sięgają już jakieś 50 m wokół bloku, na szczęście TZ regularnie Baryłkę wymęcza :) [quote name='aneczka0106'] Bardzo proszę o dokładne opisy jak, kiedy stosujecie kantarek, jak psina na niego zareagowała, ile przyzwyczajaliście...etc. Zastanawiam sie głeboko w tym temacie, nie wiem tez czy taki rozmiar by był bo jednak jamniki maja grubszą szyję i mordkę od mojej Zuliny:roll: [/QUOTE] Kantarek stosuję na razie na każdy spacer, sporadycznie wracam do zwykłej obroży i na niej też mniej ciągnie. Przyzwyczajenie trwało może z 10 minut i właściwie jedyną reakcją psa była zbulwersowana mina i może ze 3 wierznięcia, leciutkie i bez przekonania. Po 2-3 spacerach już w ogóle nie zwracała na niego uwagi w jakiś niewłaściwy sposób. Z tym, że moja suka jest przyzwyczajona do kagańca i róznych wynalazków, dlatego poszło nam tak bezproblemowo. Z bardziej żywiołowym psem mogłoby być o wiele trudniej. Co do rozmiaru - najwyżej weźcie Mkę. Z tym, że jeśli Zula ma krótki pyszczek, to polecam jednak Skę. Nasza Mka ma naprawdę długi pasek (ten na szyję) i zostało mnóstwo zapasu po dopasowaniu, więc mało prawdopodobne, żeby Ska okazała się dla was za wąska na szyję. Pozdrawiam wszystkich, no i oczywiście mizianka dla psiaków :loveu: Quote
konfirm13 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Cieszę się, że jest lepiej. Czekam na foty - niekoniecznie kwieciste, ale i takie czasem mogą być. Pozdrawiam serdecznie i głaski dla Baryłeczki. Buka sie nie sprzeciwia ;) Quote
eria Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Witanko! Cieszę się że sprawy mają się lepiej :lol::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Witamy :) Obeszło sie bez wystawiania walizek? ;) Zdrówka życze i czekam na Baryłkowe fotki :loveu: Quote
Martens Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='konfirm13']Cieszę się, że jest lepiej. Czekam na foty - niekoniecznie kwieciste, ale i takie czasem mogą być. Pozdrawiam serdecznie i głaski dla Baryłeczki. Buka sie nie sprzeciwia ;)[/QUOTE] Foty będą na dniach, z tym że na razie pewnie domowe w bałaganie :evil_lol: [quote name='eria']Witanko! Cieszę się że sprawy mają się lepiej :lol::multi::multi:[/QUOTE] Też się witam ładnie i cieszę się chyba nawet bardziej :cool3: [quote name='agaciaaa']Witamy :) Obeszło sie bez wystawiania walizek? ;) Zdrówka życze i czekam na Baryłkowe fotki :loveu:[/QUOTE] Walizki zostały tylko spakowane na postrach :diabloti::diabloti::diabloti: W ogóle siedzę w tej chwili na zawirusowanym kompie TZta i średnio co 10 minut muszę robić restart, bo net przestaje działać. Raz nawet cały monitor nagle zrobił się fioletowy.. Takich cudów jeszcze nie widziałam :lol: Quote
aneczka0106 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Fajnie, że się normuje:lol: A ja namierzyłam na allegro aukcję z kantarkami na miarę:cool3:. Czekam, aż marudzenia męża przejdą (że jestem chora jak raz na 2 tyg psu nic nie kupię) i zamawiam:eviltong::evil_lol: Quote
tygra Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 cześć :) byłam u Was z wizytką i poczytaąłm :). Fioletowy monitor... to interesujące. Quote
Szarik Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Witanko! Życze ustabilizowania z komputerem, zeby jakieś zdjęcia zobaczyć! :) Dziękuję za mizianka, nawzajem! :loveu: Quote
agaciaaa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Mam nadzieje, że monitor już nie fioletowieje (czy jak to tam...:lol:) ;) Quote
eria Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ja też miałam swego czasu problemy z kolorami na monitorze!! Robił się różowy !! ale potem jakoś samo od siebie przestalo i narazie spokój Quote
Martens Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Już jestem, komp nareszcie sprawny :) Już nawet wychodzę z moją biedną nogą na miasto, ale wyprzedzają mnie staruszki :p Jutro będę miała więcej czasu to odwiedzę Wasze galerie i postaram się wkleić jakieś fotki. Quote
Recommended Posts