Jump to content
Dogomania

Baileys & Honey - stafficzy Dream Team :P i Perełka [*]

Recommended Posts

Posted

Dziś widzieliśmy jeszcze brata Florka. Też przecież poszedł w "dobre ręce". I co się okazało? Koleś, który zabrał drugiego szczeniaka po kilku miesiącach oddał go sąsiadom tych ludzi, u których był Florek. Mimo, że TZ zastrzegał, że jeśli psa już nie będzie chciał, ma mu go przynieść z powrotem. (Może po prostu go sprzedał...). Teraz brat Florka stoi za kamienicą na łańcuchu i pilnuje baraku :wallbash: Też byśmy mu pomogli, ale pierwszy w kolejce jest Florek, bo tamten jest agresywny, no i mogą być problemy z właścicielami.

Brat Florka jest bardzo podobny, tylko ma brązowe oczy i trochę dłuższą sierść.

A potem ktoś się dziwi, dlaczego mam ochotę mordować ludzi, którzy rozmnażają kundelki i twierdzą, że dają je w dobre ręce...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martens napisał(a):

Proszę Izo o bannerek dla Florka, z któregoś zdjęcia, na cały podpis.
Napis: "Błękitnooki Florek - Oni za granicę, ja na ulicę..."

Iza, dałoby radę ten bannerek>?:oops:

Posted

No właśnie PW mi dochodzą ale nie mogę ich wysyłać. Napisałam do Ciebie na gg.

Chciałabym mniejszy banner i jeśli mogę to poprosić Cię jeszcze o bannerek do bazarku dla Florka. I znowu nie mogę nawet wkleić linku... Bazarek jest w bazarkowym dziale ;) i nazywa się \"Okazja! 5 KONSULTACJI - TAROT dla bezdomnego Florka - do 1.6.\", więc jeśli mogłabyś podać mi jaki jest do niego dobry link, to bardzo bym prosiła. Boże, przez bramkę proxy Dogo jest jak kaleka.. Nawet emoty mi nie działają!

Posted

Hejka :multi:

Brawa dla TZa http://images29.fotosik.pl/212/b51f48529e135199.jpg

Mi tez się wydaje, że Baryłka schudła i ma teraz śliczną linię :loveu:
I przypomina owczarka belgijskieko (zdaje się malinua, ale nie jestem pewna :oops:) http://i302.photobucket.com/albums/nn104/Blackpoint/Zdjcie119.jpg

Z tymi potłuczonymi szkłami to istna plaga. U nas tego pełno, zawsze patrzę z duszą na ramieniu jak Saidi przechodzi, praktycznie musiałabym ją cały czas mieć na rękach, co jest oczywiście niewykonalne :angryy:. A jak jest już jakieś miejsce bez szkła, to walają się tam kości od kurczaka, głowy i kręgosłupy ryb i takie tam :angryy::angryy::angryy: a mnie po prostu szlak trafia ma miejscu i połowę ludzkości zamknęłabym z tymi śmieciami w odosobnieniu :mad::mad::mad:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ona jest taka sliczna!!

Dziękujemy :loveu:

Izabela124. napisał(a):
Hihi jaka zmokła kura

Na zdjęciach i tak słabo widać ;) Na żywo wygląda o wiele zabawniej, kiedy wyskakuje z wody i prosi o kolejny patyk. Jest podekscytowana do tego stopnia, że kiedy mam patyk, nawet nie otrząsą się po wyjściu z wody, tylko stoi cała sprężona, a z brzucha i ogona ciekną jej strumienie wody :lol:

agaciaaa napisał(a):
Racja! A photobucket mnie jak narazie nie zawiódł ;)

Super fotki!
http://i302.photobucket.com/albums/nn104/Blackpoint/Zdjcie115.jpg Baryłka "schudla" troche, jak sie pomoczyła :lol:

I Photobucket jest dużo szybszy :) Faktycznie, po wyjściu z wody wygląda całkiem szczupło ;)

jamnicze napisał(a):
Hejka :multi:

Brawa dla TZa http://images29.fotosik.pl/212/b51f48529e135199.jpg

Mi tez się wydaje, że Baryłka schudła i ma teraz śliczną linię :loveu:
I przypomina owczarka belgijskieko (zdaje się malinua, ale nie jestem pewna :oops:) http://i302.photobucket.com/albums/nn104/Blackpoint/Zdjcie119.jpg

Z tymi potłuczonymi szkłami to istna plaga. U nas tego pełno, zawsze patrzę z duszą na ramieniu jak Saidi przechodzi, praktycznie musiałabym ją cały czas mieć na rękach, co jest oczywiście niewykonalne :angryy:. A jak jest już jakieś miejsce bez szkła, to walają się tam kości od kurczaka, głowy i kręgosłupy ryb i takie tam :angryy::angryy::angryy: a mnie po prostu szlak trafia ma miejscu i połowę ludzkości zamknęłabym z tymi śmieciami w odosobnieniu :mad::mad::mad:

Belga to i mi ona bardzo przypomina, i cieszy mnie to bardzo bo je uwielbiam (właśnie tą odmianę o której napisałaś). Co do szkieł to akurat mam podobnie... Jak widzę jak jakiś kretyn rozbija butelkę, to mam ochotę rozbić mu kolejnąna głowie. Już nawet trochę znajomych wychowałam :evil_lol: Butelki po piwie grzecznie chowają przy mnie do plecaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mam trochę zdjęć, jak ogarnę sprawy Florka, to wstawię. A może ktoś ma pomysł, kto mógłby oprócz zasadzkas sprawdzić domek koło Skierniewic i/lub zna chętnego do zawiezienia Florka z Makowa do Warszawy? :razz:

Posted

A co tak ładnie pachnie spod drzwi? (Karkówka zapiekana ze śliwkami i jabłaki właśnie wychodziła z piekarnika) P.S. Ten brudny placek na ścianie to skutek opierania się Perełki podczas snu :p

Daj ziemniaczkiii... Chociaż wylizać...

Dostałam ziemniaczki :)

Serduszka wieprzowe czekają na porcjowanie i zamrożenie