eria Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 nooo dziś psiaki widać mają dobry dzień na myślenie :cool3: Kreon też się dziś popisał :loveu: Quote
agaciaaa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No brawo Baryłka :) tylko uważaj, bo jak im sie spodoba, to Cie będą wykorzystywać :razz: :diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Witanko Fajny pomysl z tym tarotem, ja jakby co to moge zrobic bannervk tylko poadj wymiary jaki ma byc na pis i przydalyby sie jakies tu sugestie jak ma wygladac Quote
Martens Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Witanko :) Bannerek myślałam na cały podpis i dać większy napis 'Tarot - konsultacja', a pod spodem drobniejszymi literami '50% zysku dla wybranego psiaka w potrzebie'. Co do kolorystyki to chyba czarny najlepiej i napis fiolet, może taki przechodzący miejscami (taki przecieniowany) w róż. I jak by się zmieściło to jakaś mała fotka na końcu po prawej stronie, ale to już później coś wykombinuję i wkleję tutaj. Quote
Izabela124. Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 No to daj foteczke i ja cos pokombinuje :) Quote
Martens Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Wczorajsza Baryłka: Boże, ostatnio nie mam na nic czasu :-( Dziś postaram się zrobić chociaż fotke do bannerka. Quote
Izabela124. Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Hejka Ja nadal czekam :) Caluski dla Barylki Quote
agaciaaa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Cześć :) http://images27.fotosik.pl/192/d3b3efb12ad1192d.jpg :loveu: Quote
Martens Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 To zeskanowana karta - chyba ta najbardziej mi się podoba. Więc jak się zmieści, to dajcie ją gdzieś z boku obok napisu. Quote
Izabela124. Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Juz zrobilam: Troche mniejszy, zebys mogla wstawic bannerek do galeri Barylki Quote
Martens Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Bardzo dziękuję, bannerek jest piękny. Jutro TZ zmyka do szkoły więc cały dzień mam kompa tylko dla siebie, to zrobię allegro i podlinkuję banner. I może zdjątka jakieś? :cool3: Quote
Selenne Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Dzień doberek, co tam u Was? Dziękować za życzonka! Quote
konfirm13 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A ja się wreszcie zapoznałam z Baryłeczką w naturze. Ona mi się podobała, ale ja jej nie :( Może ze względu na obecność Buki, która jeszcze mniej się spodobała Baryłeczce niż ja ;) Za to Pani Baryłeczki, podobała się i mnie i Buce :) Pozdrowionka Quote
Martens Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Izabela124. napisał(a):Zdjecia mile widziane :) Mam mnóstwo zdjęć z dzisiejszego spaceru do lasu :cool3: Zaraz będę zgrywać i przebierać. Selenne napisał(a):Dzień doberek, co tam u Was? Dziękować za życzonka! A witanko, dziś byłyśmy na wycieczce do lasu :) konfirm13 napisał(a):A ja się wreszcie zapoznałam z Baryłeczką w naturze. Ona mi się podobała, ale ja jej nie :( Może ze względu na obecność Buki, która jeszcze mniej się spodobała Baryłeczce niż ja ;) Za to Pani Baryłeczki, podobała się i mnie i Buce :) Pozdrowionka Mi też się Pani Buki spodobała, a i Baryłeczce myślę, że się spodoba, kiedy wybierzemy się może na jakiś spacer :cool3: Jeśli chciałabyś pokazać tutaj Bukę na jakichś fotkach, to chętnie użyczę galerii :) Bo wspólnego zdjęcia z Baryłką chyba nie będą miały :shake: agaciaaa napisał(a):Zdjęcia, zdjęcia!! Jak najbardziej :) I to duuużo :cool3: Witamy. Quote
Selenne Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No, i jak tam po spacerku? Kleszcza się nie złapało? Quote
Martens Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Oj złapało, złapało :shake: Nawet 2. A przedwczoraj 1. Na szczęście po każdym spacerku dokładnie oglądam sunię i nawet się nie wbiły, tylko spacerowały po sierści. A teraz pierwsze fotki: Pies parkowy jeszcze nie zmęczony: Świeża wiosenna trawka, aktualnie u mnie na pulpicie: A ja lecę obrabiać kolejne :) Quote
Martens Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Trochę wiosennego kwiecia: Harce z patykiem: Sesja pniakowa, nieco bardziej udana niż poprzednia :cool3: I jeszcze kwiatki :) Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Witanko Jak u was pieknie, ja tez dzis wybieram sie na dzilke i dam kilka fotek Quote
Martens Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Na drodze nad rzeką spotkaliśmy pana ślimaka: Sezon pływacki tuż tuż :cool3: Jeszcze więcej kwiatków :diabloti: Quote
Recommended Posts