Jump to content
Dogomania

Baileys & Honey - stafficzy Dream Team :P i Perełka [*]

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witanko :)

Bannerek myślałam na cały podpis i dać większy napis 'Tarot - konsultacja', a pod spodem drobniejszymi literami '50% zysku dla wybranego psiaka w potrzebie'.

Co do kolorystyki to chyba czarny najlepiej i napis fiolet, może taki przechodzący miejscami (taki przecieniowany) w róż. I jak by się zmieściło to jakaś mała fotka na końcu po prawej stronie, ale to już później coś wykombinuję i wkleję tutaj.

Posted

Bardzo dziękuję, bannerek jest piękny. Jutro TZ zmyka do szkoły więc cały dzień mam kompa tylko dla siebie, to zrobię allegro i podlinkuję banner. I może zdjątka jakieś? :cool3:

Posted

A ja się wreszcie zapoznałam z Baryłeczką w naturze. Ona mi się podobała, ale ja jej nie :(
Może ze względu na obecność Buki, która jeszcze mniej się spodobała Baryłeczce niż ja ;) Za to Pani Baryłeczki, podobała się i mnie i Buce :)
Pozdrowionka

Posted

Izabela124. napisał(a):
Zdjecia mile widziane :)

Mam mnóstwo zdjęć z dzisiejszego spaceru do lasu :cool3: Zaraz będę zgrywać i przebierać.

Selenne napisał(a):
Dzień doberek, co tam u Was?
Dziękować za życzonka!

A witanko, dziś byłyśmy na wycieczce do lasu :)

konfirm13 napisał(a):
A ja się wreszcie zapoznałam z Baryłeczką w naturze. Ona mi się podobała, ale ja jej nie :(
Może ze względu na obecność Buki, która jeszcze mniej się spodobała Baryłeczce niż ja ;) Za to Pani Baryłeczki, podobała się i mnie i Buce :)
Pozdrowionka

Mi też się Pani Buki spodobała, a i Baryłeczce myślę, że się spodoba, kiedy wybierzemy się może na jakiś spacer :cool3:
Jeśli chciałabyś pokazać tutaj Bukę na jakichś fotkach, to chętnie użyczę galerii :) Bo wspólnego zdjęcia z Baryłką chyba nie będą miały :shake:

agaciaaa napisał(a):
Zdjęcia, zdjęcia!! Jak najbardziej :)

I to duuużo :cool3: Witamy.

Posted

Oj złapało, złapało :shake: Nawet 2. A przedwczoraj 1. Na szczęście po każdym spacerku dokładnie oglądam sunię i nawet się nie wbiły, tylko spacerowały po sierści.

A teraz pierwsze fotki:

Pies parkowy jeszcze nie zmęczony:

Świeża wiosenna trawka, aktualnie u mnie na pulpicie:

A ja lecę obrabiać kolejne :)