Hund Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Nie gniewam się ;) bardzo dziękujemy za pieniążki, tak jak wspomniaŁam będę tam w poŁudnie. Quote
ALMA2 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Zajrzę do Puszka jutro, choc tyle moge zrobić. I chetnie przeczytam nowe wieści:lol:. Pieniązki wysłane Quote
_bubu_ Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='ALMA2']Zajrzę do Puszka jutro, choc tyle moge zrobić. I chetnie przeczytam nowe wieści:lol:. Pieniązki wysłane dzięki ALMA :) Quote
Hund Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Puszek ma na jutro zaplanowaną operację, na razie leży na posŁanku cichutko jak trusia. WzięŁam go na sonko ale nawet się nie zaŁatwiŁ, za to jak tylko zrobiŁam krok on od razu ruszaŁ w moją stronę byle bliżej byle czuć że ktoś przy nim jest. Jest sŁodki :):) i bardzo wystraszony. Lubi jak się go gŁaszcze . Quote
Edi100 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Hund napisał(a):Puszek ma na jutro zaplanowaną operację, na razie leży na posŁanku cichutko jak trusia. WzięŁam go na sonko ale nawet się nie zaŁatwiŁ, za to jak tylko zrobiŁam krok on od razu ruszaŁ w moją stronę byle bliżej byle czuć że ktoś przy nim jest. Jest sŁodki :):) i bardzo wystraszony. Lubi jak się go gŁaszcze . Dzielny jest i smutny:( Quote
_bubu_ Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Pusio posiedział dzisiaj na trawce z 15 minut, pogapił się na mnie. Po czym w końcu ruszył się , powęszył i zdecydował się zrobić kupkę ;) :evil_lol: Mamy już z Panią fryzjerką ustaloną fryzurkę dla Pusia. Także jak tylko wydobrzeje po operacji, czeka go odmiana ;) Quote
Hund Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Dzięki! A operacja przeniesiona na poniedziaŁek :( i jest gorzej niż sądzono na początku. Piesek musiaŁ zostać potrącony przez jedno auto a drugie musiaŁo po nim przejechać. Dziś specjalista ustalaŁ wielkość pŁytek, cena wzrosŁa do 1500zŁ :( ale przy tym co wyszŁo dodatkowego nie możemy pozwolić na to aby się nie odbyŁa. Quote
ALMA2 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 1500 zł:shake: to pewnie dla Was straszna kwota. Może ktoś jeszcze tu wpadnie do Pusia i wpłaci na niego choć troszkę.:p. Biedny Pusio, pewnie mu ciężko robić kupki. Quote
Hund Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dlatego dr zadzwoniŁ z pytaniem czy wogóle chcemy tę operację przy większych kosztach. Niestety jeśli mamy mu pomóc to musimy to zrobić. Jeśli ktoś chciaŁby pomóc będziemy wdzięczne. ChciaŁabym żeby znalazŁ się wŁaściciel... Quote
ALMA2 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Cześć mały Puszku. Jesteś bardzo ładny, wiesz.:p Trochę mi przypominasz takie małe czochrate stworki z fimu s-f. tylko tytuł tego filmu mam na końcu języka:eviltong:. Quote
jayo Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Dorzucimy sie ponownie - ale wybierzcie najlepszego weta, zeby operacja sie udala na 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O domku dla niego juz mysle. Quote
Hund Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Puszek jedzie do specjalisty na Śląsk na operację.A ja już dziękuję za pomoc! Quote
jayo Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Na priv ([email protected]) - ile brakuje ... moze sie uda cos dorzucic.. Quote
Edi100 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 jayo napisał(a):Na priv ([email protected]) - ile brakuje ... moze sie uda cos dorzucic.. Puszku, trzymam się. Prosze o nr konta na pw Quote
Hund Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Wyślę Pw poczekajcie proszę sprawa się skomplikowaŁa Pilnie jeszcze dziś mamy zabrać wszystkie psy z lecznicy także Puszka. :placz::placz::placz: Quote
Kanzaj Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Hund']Wyślę Pw poczekajcie proszę sprawa się skomplikowaŁa Pilnie jeszcze dziś mamy zabrać wszystkie psy z lecznicy także Puszka. :placz::placz::placz: O rany... a co się stało???? Quote
Edi100 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Hund']Wyślę Pw poczekajcie proszę sprawa się skomplikowaŁa Pilnie jeszcze dziś mamy zabrać wszystkie psy z lecznicy także Puszka. :placz::placz::placz: Dlaczego????????? Quote
tamb Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 A termin operacji aktualny, czy wszystko się zmieniło? Quote
ewajanka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Czy coś wiadomo?:roll: Co się dzieje? Quote
Hund Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Tak zabieg odbyŁ albo odbywa się jeszcze, o 17tej można pieska będzie odebrać. Quote
Edi100 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Hund napisał(a):Tak zabieg odbyŁ albo odbywa się jeszcze, o 17tej można pieska będzie odebrać. I co z Nim dalej???? Quote
Recommended Posts