Ana_Zbyska Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Na pewno trzeba się porządnie zastanowić.. Quote
nicia1982 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ja sie cały czas zastanawiam i ciągle nie wiem co robić - poczekać z rok z psem jak mały będzie bardziej rozumny czy właśnie wziąć psa póki sie ich nie boi - chociaż jak wdał sie w mamę to sie bać ich nie będzie zawsze, w końcu jak jechaliśmy w gości na wieś i nie mogli mnie znaleźć to ze strachem w oczach szli w stronę kojca z podobno złym psem a tam kto - Ja w najlepsze tarmoszę psa a on leży kolami do góry :D - nie ma złych psów, są tylko źli ludzie którzy nie potrafią sie nimi zajmować. Quote
San_(jagodowa:) Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Zorrrrrrek, zapraszam na pierwszą;) Quote
nicia1982 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 i co śliczny nadal nikt poza mna cie nie wypatrzyl? Quote
Macho Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Nie... ewidentnie Zorro czeka na Ciebie ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Zorro już na pewno ma jakiś plan...:evil_lol: Quote
nicia1982 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ale jakoś nadal mi nie odpisał czy ma szanse sam dojechać do Kalisza bo ja niestety po żadne zwierze jechać nie mogę dlatego sie nie napalam na pana Zorrka bo po co, napalę sie a wy powiecie ze odbiór osobisty i d.... blada Quote
nicia1982 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 a poza tym to wiecie ze ciezko mi sie zdecydowac ze wzgledu na te spacery ktore jak nawet beda to skromne - w biegu zeby dzieco nie siedzialo samo w domu za dlugo. Quote
Ana_Zbyska Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Słuchaj, może faktycznie jeszcze nie w tej chwili decyduj sie na psiaka.. Nie chciałabym, żeby Zorrek okazał sie kiedyś problemem.. Poza tym, Zorro uwielbia długie spacery, gdyż jest psem niesamowicie energicznym, lubiejącym biegć, skakć, bawić się na powietrzu... Quote
Macho Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Przemyśl jeszcze raz wszystkie "za" i "przeciw" i daj znać jaka decyzja ;) Quote
Ana_Zbyska Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 A Zorrek jest dziisaj u mnie:loveu: Ostatnio podczas "walki" z rozbójnikiem ala Gufim, strasznie się upaskudził, więc wzięłam Go na kąpiel:lol: On jest cudowny!!:loveu::loveu: Quote
Ana_Zbyska Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Próbował ucieczki, ale nie z Aną te numery:lol::evil_lol: już wykąpany, właśnie się liże, będą zdjęcia!:) Quote
Recommended Posts