Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jednak :multi::multi::multi:. Przed zamknięciem schroniska przyjechali ludzie Spidera i zabrali go do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='luka1']a jednak :multi::multi::multi:. Przed zamknięciem schroniska przyjechali ludzie Spidera i zabrali go do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:[/quote]
żeee jaaaaak??? nie wierzę!! gadaj wszystko co wiesz :cool3:
:multi::multi::multi:

Posted

Małgosia chciała im pokazać inne psy. I pokazywałysmy , ale oni cały czas że Spider i już. Wtaszczyliśmy go do auta i psinka pojechał do Teresina do domu z duzym ogrodem. Będzie mieszkał w budzie ale NIE NA ŁAŃCUCHU. Pani powiedziała że ma tyle terenu że łańcucha nie potrzeba. No i ma czasami mieć prawo wejść na ganek - jak będzie grzeczny. Ogólnie wrażenie dobre. Może nie będzie spał na poduchach ale bidy nie powinien mieć.

Posted

Luka, jeśli on ma trochę kaukazich genów to jego poduchy nie bardzo interesują. Znacznie ważniejsze jest dobre miejsce obserwacyjne na terytorium :-)

Posted

[quote name='KWL'] dobre miejsce obserwacyjne [/quote]
A poobserwować to pojedziemy z ciotką za dwa tygodnie bo i do Kiary się będziemy wybierać :loveu: niech no tylko się ciepło zrobi bo :mad: chociaż wczoraj i na łysych oponach do Luki dojechałam więc co nam tam ciotka nie :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='luka1']No, albo rowerkiem, rowerkiem :lol:[/quote]
Spoko...damy radę do koszyka też się zmieszczę na rowerku :evil_lol: ale Ty też masz letnie :eviltong:

• 11 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

znalazłam numer telefonu do ludzi, którzy w marcu 2008 adoptowali Sidera. Wiedziałam że gdzieś mam kontakt do nich. Zadzwoniłam i strasznie sie zdziwili, że pytam o psa. Pies podobno uciekł. Szukali wszędzie - tylko nie w schronisku. No cóż, może i szukali tylko nie skutecznie. Czy po niego pojadą - muszą przedyskutować. Swoją drogą szkoda że się takich nie karze.

Posted

luka1 napisał(a):
znalazłam numer telefonu do ludzi, którzy w marcu 2008 adoptowali Sidera. Wiedziałam że gdzieś mam kontakt do nich. Zadzwoniłam i strasznie sie zdziwili, że pytam o psa. Pies podobno uciekł. Szukali wszędzie - tylko nie w schronisku. No cóż, może i szukali tylko nie skutecznie. Czy po niego pojadą - muszą przedyskutować. Swoją drogą szkoda że się takich nie karze.

Piknie kurka...piknie :cool1: