Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):

zobaczcie jej oczy - nawet zdjecia nie mozna było zrobić bo chowała sie w budzie. STRACH

O mamuś...czy to ta suńka co siedzi w boksach po prawo jak się wchodzi do schronu ? Tam obok boksu szczeniaków ? Luka, czemu Ona jeszcze nie ma wątku :placz:

Posted

Właśnie , czemu? Musze zrobić zdjęcia. Ale wątek nic nie da dopuki sunia nie będzie zdolna do adopcji. Teraz panicznie boi sie ludzi. Była nawet pani, która chciała ja adoptowac ale sunia nie dała sie wyciągnąć z budy- została. Trzeba by ja oswoić, przekonać, ale jak? Do pracowników nawet czasami wyjdzie ale na widok obcych chowa się w najdalszym kąciku budy.
A jest piękna.

Posted

luka1 napisał(a):
Właśnie , czemu? Musze zrobić zdjęcia. Ale wątek nic nie da dopuki sunia nie będzie zdolna do adopcji. Teraz panicznie boi sie ludzi. Była nawet pani, która chciała ja adoptowac ale sunia nie dała sie wyciągnąć z budy- została. Trzeba by ja oswoić, przekonać, ale jak? Do pracowników nawet czasami wyjdzie ale na widok obcych chowa się w najdalszym kąciku budy.
A jest piękna.

Ja wiem, że Ona się boi....ale jeszcze niedawno było troszkę lepiej a teraz widzę, że Ona nawet na jedzenie z budy nie wychodzi :shake: POMOCY!!!:placz:

Posted

to zdjęcie zrobione było przy otwartej kracie i miska miała ja wywabić z budy.Nie wyszła bo Pajda ją zaatakował. To szalona bestia jak diabeł tasmański.

Posted

luka1 napisał(a):
to zdjęcie zrobione było przy otwartej kracie i miska miała ja wywabić z budy.Nie wyszła bo Pajda ją zaatakował. To szlona bestia jak diabeł tasmański.

Źle się dzieje....źle się dzieje. Może powinni go przenieść do innego boksu, przecież ta suńka umrze ze strachu :-(

Posted

Pajda , kiedy ktos podchodzi do jego boksu kuli sie i odchodzi do budy. Widocznie nie ma zbyt miłych wspomnień zza krat. Boi sie ludzi, ale jednocześnie próbuje sie ich nie bac. Kiedy juz przekona sie, że nic mu nie grozi rozpływa sie pod dotykiem ręki. Bardzo żle znosi zamknięcie.