*zaba* Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Poszukiwany ten jeden jedyny ludz,ktory jest wart Pajdusia. Quote
luka1 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 to nie takie proste - to pies z przeszłością Quote
*zaba* Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 no ale napewno tez z przyszloscia i oby byla ona taka,na jaka zasluguje Pajdus. Quote
Ziutka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 luka1 napisał(a):jaka przyszłość go czeka? Na Twojej działce :thinkerg: Quote
luka1 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Ziutka napisał(a):Na Twojej działce :thinkerg: zamienić schronisko na działkę? bez sensu chyba :roll: Quote
foxi Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 no to biegniemy ......na pierwszą.......szkoda tylko że jeszcze bez swojego człowieka Quote
luka1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 *zaba* napisał(a):luka,masz dzialke??? masz jakieś pomyśly na wykorzystanie? Quote
*zaba* Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Moze przeprowadzilabys sie na owa dzialke i wtedy by cie mogly pilnowac np.: Pajda,Wiki,Astro i kilka innych..... Quote
luka1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Ha, gdyby tylko tam byłoby gdzie mieszkać. Narazie na działce były trzy psy, które ze sobą walczyły więc jeżdziłam tam dwa razy dziennie i zmieniałam "dyżury" Kilka dni temu odszedł Piasek. Została Nora i stareńki Misiek, który już praktycznie nie chodzi - nie ma tylniej łapy- ale nie znosi innych psów na swoim terenie. Poza tym będę musiała zdemontować ogrodzenie bo plac gdzie są psy będzie sprzedany. Dotąd dokąd nie zrobię drugiego płotu nie mam możliwości zabezpieczenia psów. Narazie jestem w depresji finansowej więc nie ma mowy o planach. A w ogóle dziś miałam zapytanie o PAJDĘ Quote
Ziutka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 luka1 napisał(a): A w ogóle dziś miałam zapytanie o PAJDĘ No proszę :lol: To ja trzymam :happy1: i jak zwykle cicho siedzę żeby nie zapeszyć :shake: Quote
luka1 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Ach te oczy - nikt nie umie tak patrzeć jak on ;) Quote
Ziutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 luka1 napisał(a):jak nie chcecie psa to nie :diabloti: On czeka na Ciebie :diabloti: :eviltong: :diabloti: :eviltong: Quote
luka1 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Pajda ty mój niemój co ja mam zrobić by chałupa mi urosła Quote
Recommended Posts