Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pytałam, czy to nadal ten sam nr konta ;)
myślałam, że to są wpłaty na wszystkie potrzby tych Państwa, nie na jednego pieska, ale to nie ma w sumie znaczenia. Napiszcie tylko konto.

Posted

[quote name='matma']pytałam, czy to nadal ten sam nr konta ;)
myślałam, że to są wpłaty na wszystkie potrzby tych Państwa, nie na jednego pieska, ale to nie ma w sumie znaczenia. Napiszcie tylko konto.[/quote]

Na razie pierwszą potrzebą jest Kajtuś, którego bardzo kochają, a którego Encorton może szybko wykończyc. Państwu bardzo zależy na Kajtusiu...

Oczywiście, w miarę potrzeb będzie im dostarczany żwirek i karma. Na razie mają z ostatniej "dostawy" :p

A ktoś tu pytał o recepty dla państwa. Jeszcze mają leki, ale bardzo dziękują i będą pamiętac o deklaracji pomocy :)

Posted

Podaje numer naszego konta, jak juz podawalam wczesniej przy wplacie nalezy podac nick i na tym watku Metkow.

[B]Fundacja Pro Animals - Na Pomoc Zwierzętom
[/B][FONT=Tahoma][SIZE=2]ul. Żeromskiego 6, 32-500 Chrzanów[/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][COLOR=black]P[/COLOR][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]KO BP Oddz. I. w Chrzanowie
24 1020 2384 0000 9502 0095 0717[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

wysłane.
niewiele, tylko 50zł,ale nasza bestia wzięta z łódzkiego schronu będzie miała niedługo sterylkę,a to duża psina, więc trochę nas to będzie kosztować.

[EMAIL="%5BURL=www.fotosik.pl%5D%5BIMG%5Dhttp://images33.fotosik.pl/196/7c9808d2d82d4d5c.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D"][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/196/7c9808d2d82d4d5c.jpg[/IMG][/URL][/EMAIL]

Posted

[quote name='Olena84']Niech już każdy nie piszę, że dorzuca mało .. i okazauje sie że to 50 lub 100 zł. To co ja mam powiedzieć z moją trzydziestką:roll:
:placz:[/quote]
Olena84 - nie gadaj głupot bo złoimy Ci skórę:diabloti:

Posted

[quote name='Olena84']Nie mow tak, bo 1 złoty Ci wysle za miesiąc;)[/quote]

Proponuję tę "groźbę" potraktować jak deklaracje i w razie czego wyegzekwować :mad:

Posted

[quote name='Olena84']Hanek, to jakoś prowokacyjnie zabrzmiało:diabloti:.
Yorija spokojnie, ja o Państwu nie zapomne, i poniżej 30 zeta nie zejde:p[/quote]

i plus ta złotówka obiecana :evil_lol:

Posted

[quote name='Ada-jeje']Ulka teraz zauwazylam ze na pierwszej stronie nie ma naszego numeru konta. Mozesz to uzupelnic?[/quote]

Przecież jest...

Posted

Nie wiem, kto to Kinga i Piotr, ale jakby byla potrzebna pilnie jakaś nieduża kasa, to dajcie znać. Jak tylko będę mogła, to się dorzucę.

Posted

[quote name='matma']Nie tak znów cudownie, bo "jak będę mogła", a z nauczycielskiej pensji, to raczej niewiele mogę :mad:[/quote]

Złotówka na dobry początek? :evil_lol: