Ulaa Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Dobrze, że nie ma ostrej zimy i zwierzaczki państwa mogę przebywać dłużej na zewnątrz. W ich malutkim domku jest bardzo tłoczno, gdy wszyscy zejdą się naraz ;) Quote
Olena84 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 A ja już kupiłam drobiazgi dla Państwa i codziennie o nich myślę. Nie wiem tylko czy wysłać priorytetem i też poleconym, bo raczej lepiej jakby poszli na pocztę niż żeby listonosz u sąsiadów zostawić, nie? A u nich w domu zawsze jedno z Państwa chociaż jest? Quote
Ada-jeje Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Olena oni jada tylko raz w tygodniu do miasta na zakupy, ale wtedy obydwoje wsiadaja do swojego starego malucha zeby nie musieli dzwigac. Quote
Ada-jeje Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Okazuje sie ze to jeszcze nie koniec niespodzianek w tym roku dla panstwa. :loveu: :crazyeye: Quote
Saphira Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Zapraszam na wątek Promyczka ! Proszę chociaż podnoście : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/bij-mnie-mocno-tak-dlugo-jak-chcesz-nie-karm-obiecaj-ze-kiedys-pokochasz-126872/index6.html#post11410511[/URL] Quote
Ada-jeje Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Saphira jakos tak wstyd mi wchodzic na watek zeby go tylko podniesc jak nic wiecej zrobic nie moge, to boli, te straszne watki rwa serca nasze na strzepy, czasami to mysle ze juz dluzej tego nie udzwigne, to ciazy coraz bardziej. :-( Chcialoby by sie bic i zabic, moze by troche ulzylo.:-( Quote
gagata Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Nieprawda, Ada-jeje, każde nagłośnienie takiej sprawy być może ratuje jakiegoś zwierzaka...bo jakiś sąsiad lub przechodzień w końcu zainterweniuje... Nie poddawaj się, dziewczyno..;) Quote
Ada-jeje Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Przed moim wyjazdem nie odebral nikt telefonu, jak wroce w piatek to zadzwonie, chyba ze podasz mi nr. tel do panstwa na PW to zadzwonie teraz, po nie mam przy sobie ich nr. Quote
Ada-jeje Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 W tej chwili tez nikt nie podnosi sluchawki , sprobuje po poludniu. Quote
Ada-jeje Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Olena przesylka dotarla, panstwo maja zamiar sami podziekowac wysylajac kartke tylko nie sa pewni czy dojdzie bo nie bardzo moga odczytac nazwy ulicy.:roll: Quote
dzidda Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Coś jeszcze potrzeba? wątek taki długi że się pogubiłam w połowie:cool3::lol: Quote
Gosiapk Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Co jest w tej chwili najpotrzebniejsze? Quote
Ada-jeje Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Z tego co jestem zorientowana to ciagle dokupuja puszki dla kociat, zeby im urozmaicic zarelko, sa to stare koty i przyzwyczajone do dobrobytu jaki wczesniej im panstwo zapewnic mogli. A dzis te bestyjki nie rozumieja ze kasy brak.:mad: Kocieta lubia tez watrobke z kurczakow i pomimo ze panstwo maja jeszcze w skarpecie pare groszy to jednak na fakture nie odwaze sie kupic watrobki. Quote
Ada-jeje Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Olena jest na watku, wroc sie kilka stron to znajdziesz.:roll: Quote
Ada-jeje Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 No to sobie poszalejemy, w skarpecie panstwa bylo jeszcze 150 zl. a dzis od cioteczki Yorija wpadlo jeszcze 300 zl. tak wiec mamy [B][SIZE=3]450 zl.[/SIZE][/B] Zaraz sie tez skontaktuje z panstwem i zapytam ile miesa psiego mozna im zamowic zeby zapelnic ich zamrazarke, oprocz tego dokupimy jeszcze dla kociat puszki zeby paskudniki mialy wybor, dla kazdego cos innego :evil_lol: Dzisiaj tez dotarla do mnie jeszcze jedna paka bardzo ciezka za posrednictwem Kuby P z makaronem i ryzem jak zostalam poinformowana. Czyli zakup psiego miesa do tego jak najbardziej wskazany. Zaraz dzwonie do panstwa zeby ich poinformowac o dobrach jakie dotarly i o pieniazkach dla ich podopiecznych. :loveu::loveu::loveu: Quote
Ada-jeje Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Serdeczne podziekowania od panstwa, :loveu: jestesmy umowione na zakupy po swietach, zas dla wszystkich ktorzy zaoferowali swoja pomoc, panstwo zycza [B][SIZE=3]"wesolych i zdrowych swiat"[/SIZE][/B] :loveu::loveu::loveu: za moim posrednictwem. Quote
Yorija Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Ada-jeje']No to sobie poszalejemy, w skarpecie panstwa bylo jeszcze 150 zl. a dzis od cioteczki Yorija wpadlo jeszcze 300 zl. tak wiec mamy [B][SIZE=3]450 zl.[/SIZE][/B] Zaraz sie tez skontaktuje z panstwem i zapytam ile miesa psiego mozna im zamowic zeby zapelnic ich zamrazarke, oprocz tego dokupimy jeszcze dla kociat puszki zeby paskudniki mialy wybor, dla kazdego cos innego :evil_lol: Dzisiaj tez dotarla do mnie jeszcze jedna paka bardzo ciezka za posrednictwem Kuby P z makaronem i ryzem jak zostalam poinformowana. Czyli zakup psiego miesa do tego jak najbardziej wskazany. Zaraz dzwonie do panstwa zeby ich poinformowac o dobrach jakie dotarly i o pieniazkach dla ich podopiecznych. :loveu::loveu::loveu:[/quote] Tylko uściślę - pieniążki dla Państwa są od kolegi Wojtka a ja tylko pośredniczyłam we wskazaniu szlachetnego celu :-) Wielkie dziękuję :-) Quote
dorixx Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Zapraszamy na bazarek na rzecz ofiar schroniska [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ofiary-schroniska-konajace-na-mrozie-cierpiace-chore-glodne-pilnie-potrzebna-pomoc-127803/#post11489704[/url] Quote
Recommended Posts