Asia & Ginger Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [B]Olusia06022[/B], serdecznie witamy Ciebie i Twojego ślicznego psiaka na Dogo. :loveu: :multi: :p Quote
Nikita. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ho ho... ale tu dużo "Naszych" :multi: Ja się chyba jeszcze nie przedstawiałam na dogo, więc jesteśmy i szybko nadrabiamy zaległości: Witają Was Nikita i Nesca duet czarno-złoty. Obie uśmiechnięte i zarośnięte :eviltong: Pozdrawiamy spanielarzy i dogomaniaków :p Quote
Asia & Ginger Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Nikita.']Ho ho... ale tu dużo "Naszych" :multi: Ja się chyba jeszcze nie przedstawiałam na dogo, więc jesteśmy i szybko nadrabiamy zaległości: Witają Was Nikita i Nesca duet czarno-złoty. Obie uśmiechnięte i zarośnięte :eviltong: Pozdrawiamy spanielarzy i dogomaniaków :p[/quote] Witaj Nikita na Dogo. :multi: Wyściskaj Neseczkę od nas. :loveu: Quote
odrobinka1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Nikita.']Ho ho... ale tu dużo "Naszych" :multi: Ja się chyba jeszcze nie przedstawiałam na dogo, więc jesteśmy i szybko nadrabiamy zaległości: Witają Was Nikita i Nesca duet czarno-złoty. Obie uśmiechnięte i zarośnięte :eviltong: Pozdrawiamy spanielarzy i dogomaniaków :p[/quote] Witamy witamy:multi::loveu:. ładne imiona;) Quote
Anka_ZG Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 witamy nikite i jej psiurka:) to kolejna Neseczka spanieleczka na dogo;) Quote
1219ania Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Witam wszystkich! Imię Ania,wiek 24 lata,Białystok,psiak Sara11 m-cy(cocker bez rodowodu).Na razie w roli obserwatorów;) Quote
Asia & Ginger Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='1219ania']Witam wszystkich! Imię Ania,wiek 24 lata,Białystok,psiak Sara11 m-cy(cocker bez rodowodu).Na razie w roli obserwatorów;)[/quote] Witamy serdecznie na Dogomanii. :multi: :p Quote
Anka_ZG Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='1219ania']Witam wszystkich! Imię Ania,wiek 24 lata,Białystok,psiak Sara11 m-cy(cocker bez rodowodu).Na razie w roli obserwatorów;)[/quote] hej:) witamy na dogo, ale masz slicznego pieska w avatarku;) czekamy na wiecej informacji o piesiu i oczywiscie zdjec:lol:;)pozdrawiamy;) Quote
Carter Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Witajcie, Od miesiąca mam suczkę w typie spaniela. Ma na razie 3 miesiące, wabi się [B]Lejdi [/B]i jest kochaniutka. Nie ma rodowodu, nawet nie wiem co z niej wyrośnie, ale to nie ma większego znaczenia. Na razie pracuję nad jej wychowaniem :razz:, bo straszny z niej uparciuch... Mieszkamy na wsi, w okolicach Warszawy. Pozdrawiamy Quote
Asia & Ginger Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Carter']Witajcie, Od miesiąca mam suczkę w typie spaniela. Ma na razie 3 miesiące, wabi się [B]Lejdi [/B]i jest kochaniutka. Nie ma rodowodu, nawet nie wiem co z niej wyrośnie, ale to nie ma większego znaczenia. Na razie pracuję nad jej wychowaniem :razz:, bo straszny z niej uparciuch... Mieszkamy na wsi, w okolicach Warszawy. Pozdrawiamy[/quote] [B]Carter[/B], witamy serdecznie. :multi: :multi: :multi: Quote
Balejs Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Witam :) Również mam suczkę, ma roczek, jest moją perełką :) Aktualnie jest na etapie nauki (skończyłyśmy szkolenie podstawowe, teraz uczę ją na własną rękę różnych zabaw) i zabawy (uwielbiam się z nią bawić). Panna B. jest radosną sunią, bardzo dobrze socjalizowaną zarówno z innymi psiakami (szczególnie lubi większe psiaki) jak i z dziećmi. Czuję się jakbym jej reklamę robiła ;) Quote
Magot Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Balejs']Witam :) Również mam suczkę, ma roczek, jest moją perełką :) Aktualnie jest na etapie nauki (skończyłyśmy szkolenie podstawowe, teraz uczę ją na własną rękę różnych zabaw) i zabawy (uwielbiam się z nią bawić). Panna B. jest radosną sunią, bardzo dobrze socjalizowaną zarówno z innymi psiakami (szczególnie lubi większe psiaki) jak i z dziećmi. Czuję się jakbym jej reklamę robiła ;)[/quote] Witamy:loveu::multi: Quote
Asia & Ginger Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Balejs']Witam :) Również mam suczkę, ma roczek, jest moją perełką :) Aktualnie jest na etapie nauki (skończyłyśmy szkolenie podstawowe, teraz uczę ją na własną rękę różnych zabaw) i zabawy (uwielbiam się z nią bawić). Panna B. jest radosną sunią, bardzo dobrze socjalizowaną zarówno z innymi psiakami (szczególnie lubi większe psiaki) jak i z dziećmi. Czuję się jakbym jej reklamę robiła ;)[/quote] [B]Balejs[/B], witamy, witamy! :multi: :multi: :multi: Quote
dominika & fado Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 witam wsztstkich,mam pieska FADO jest malutki ma dopiero 8 tyg.jest cudowny,zanim trafił do nas miał straszne początki swojego życia,był trzymany w klatce,miał pchełki,no i robaki,powoli doprowadzam go do ładu.Jest śliczniutki i będzie miał u nas dobrze.POZDRAWIAM Quote
Anka_ZG Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='dominika & fado']witam wsztstkich,mam pieska FADO jest malutki ma dopiero 8 tyg.jest cudowny,zanim trafił do nas miał straszne początki swojego życia,był trzymany w klatce,miał pchełki,no i robaki,powoli doprowadzam go do ładu.Jest śliczniutki i będzie miał u nas dobrze.POZDRAWIAM[/quote] hej:) witamy na dogo, masz cudownego pieska:loveu::loveu: dbaj o piesia:) pozdrawiamy i prosimy wiecej zdjec:) Quote
dominika & fado Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 hej,postaram się na bieżąco dorzucać fotki.[URL="http://fotosik.pl/pokaz_obrazek/7efa29b8f0be4812.html"]http://fotosik.pl/pokaz_obrazek/7efa29b8f0be4812.html [/URL] [URL]http://fotosik.pl/pokaz_obrazek/13d9977d09ff2b66.html[/URL] Quote
Anka_ZG Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='dominika & fado']hej,postaram się na bieżąco dorzucać fotki.[URL="http://fotosik.pl/pokaz_obrazek/7efa29b8f0be4812.html"]http://fotosik.pl/pokaz_obrazek/7efa29b8f0be4812.html [/URL] [URL]http://fotosik.pl/pokaz_obrazek/13d9977d09ff2b66.html[/URL][/quote] Maluszek jest slodziutki:loveu::loveu:ma piękną czerwoną obróżkę:) i ma taką samą miseczkę jak mój spajkuś jak był maleńki, bo teraz niestety ta miska została tylko na wodę, bo do jedzenia jest mu zamałą:) A może założysz blogaska maluszkowi, gdzie będziesz mogła wstawiać do woli zdjęć i pisać co u was słychać itp?;) podzraiwma serdecznie i chochrańce dla maluszka:) Quote
Cocker___Tosia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Witam! Mam suczkę, ma na imię Tosia i ma 2 mies. lubi jeść prawie wszystko. Jest Cocker spanielkiem. Lubi biegać, gryźć i drapać, ale można ją jeszcze oduczyć;). W tym momencie śpi, ale jak nie śpi to potrafi szaleć i szaleć:):Dog_run: Quote
Anka_ZG Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Cocker___Tosia']Witam! Mam suczkę, ma na imię Tosia i ma 2 mies. lubi jeść prawie wszystko. Jest Cocker spanielkiem. Lubi biegać, gryźć i drapać, ale można ją jeszcze oduczyć;). W tym momencie śpi, ale jak nie śpi to potrafi szaleć i szaleć:):Dog_run:[/quote] witamy nową wlascicielke spanielka na dogo:loveu::loveu: póki mały to jeszcze dużo rzeczy mozna go oduczyć;) spanielki są bardzo zywiołowe, więc normalne że szaleje:) pozdrawiam Quote
Estera Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Witam serdecznie wszystkich nowych i starych spanielomaniaków, dogomaniaków- z którymi się jeszcze nie witałam :evil_lol: :loveu: Quote
Torzysława Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 To ja się witam jeszcze raz, bo poprzednim razem cos mi nie wyszło.. :cool3: Moja ala spanielka ma na imie, jak niedawnej mojej przedmówczyni cocker, Tosia :evil_lol: Ma juz 4 lata.. i podczas zakupu byłam przekonywana , że wyrośnie z niej Springer Spaniel (zapewne pseudohodowla, ale 4 lata temu nie byłam świadoma rzeczy, ktore dzieją sie w naszym kraju..:shake:) Choć teraz bardziej Antonina pasuje mi na miź cockera z jamnikiem, zreszta wiele osob ma takie samo wrażenie jak ja.. ;) coż moge jeszcze powiedzieć...:rolleyes: a ja nazywam sie Ada. ;) Quote
Koreksonowa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Witam! Jestem właścicielką 8-miesięcznego czarnego jak noc szatana Korka (zwanego też Korek-Spanielem oraz Korczysławem, tudzież "dziadem"). Na dogomanii bywam od jakichś 10 miesięcy ale dotychczas pozostawałam incognito:) Korczysław uwielbia wodę w każdej postaci (zwłaszcza oczka wodnego mojego ojca..) i pała głęboką nienawiścią do melodyjki z samochodu Family Frost (wyje lepiej niż malamut sąsiadów). I to by było na tyle :-) Quote
Recommended Posts