Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ho ho... ale tu dużo "Naszych" :multi:
Ja się chyba jeszcze nie przedstawiałam na dogo, więc jesteśmy i szybko nadrabiamy zaległości:
Witają Was Nikita i Nesca duet czarno-złoty. Obie uśmiechnięte i zarośnięte :eviltong:

Pozdrawiamy spanielarzy i dogomaniaków :p

Posted

[quote name='Nikita.']Ho ho... ale tu dużo "Naszych" :multi:
Ja się chyba jeszcze nie przedstawiałam na dogo, więc jesteśmy i szybko nadrabiamy zaległości:
Witają Was Nikita i Nesca duet czarno-złoty. Obie uśmiechnięte i zarośnięte :eviltong:

Pozdrawiamy spanielarzy i dogomaniaków :p[/quote]
Witaj Nikita na Dogo. :multi:
Wyściskaj Neseczkę od nas. :loveu:

Posted

[quote name='Nikita.']Ho ho... ale tu dużo "Naszych" :multi:

Pozdrawiamy spanielarzy i dogomaniaków :p[/quote]

Witamy witamy:multi::loveu:. ładne imiona;)

• 1 month later...
Posted

[quote name='1219ania']Witam wszystkich! Imię Ania,wiek 24 lata,Białystok,psiak Sara11 m-cy(cocker bez rodowodu).Na razie w roli obserwatorów;)[/quote]
hej:)
witamy na dogo, ale masz slicznego pieska w avatarku;) czekamy na wiecej informacji o piesiu i oczywiscie zdjec:lol:;)pozdrawiamy;)

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie,

Od miesiąca mam suczkę w typie spaniela. Ma na razie 3 miesiące, wabi się [B]Lejdi [/B]i jest kochaniutka. Nie ma rodowodu, nawet nie wiem co z niej wyrośnie, ale to nie ma większego znaczenia. Na razie pracuję nad jej wychowaniem :razz:, bo straszny z niej uparciuch...
Mieszkamy na wsi, w okolicach Warszawy.

Pozdrawiamy

Posted

[quote name='Carter']Witajcie,

Od miesiąca mam suczkę w typie spaniela. Ma na razie 3 miesiące, wabi się [B]Lejdi [/B]i jest kochaniutka. Nie ma rodowodu, nawet nie wiem co z niej wyrośnie, ale to nie ma większego znaczenia. Na razie pracuję nad jej wychowaniem :razz:, bo straszny z niej uparciuch...
Mieszkamy na wsi, w okolicach Warszawy.

Pozdrawiamy[/quote]
[B]Carter[/B], witamy serdecznie. :multi: :multi: :multi:

Posted

Witam :)
Również mam suczkę, ma roczek, jest moją perełką :)
Aktualnie jest na etapie nauki (skończyłyśmy szkolenie podstawowe, teraz uczę ją na własną rękę różnych zabaw) i zabawy (uwielbiam się z nią bawić).
Panna B. jest radosną sunią, bardzo dobrze socjalizowaną zarówno z innymi psiakami (szczególnie lubi większe psiaki) jak i z dziećmi.
Czuję się jakbym jej reklamę robiła ;)

Posted

[quote name='Balejs']Witam :)
Aktualnie jest na etapie nauki (skończyłyśmy szkolenie podstawowe, teraz uczę ją na własną rękę różnych zabaw) i zabawy (uwielbiam się z nią bawić).
Panna B. jest radosną sunią, bardzo dobrze socjalizowaną zarówno z innymi psiakami (szczególnie lubi większe psiaki) jak i z dziećmi.
Czuję się jakbym jej reklamę robiła ;)[/quote]
Witamy:loveu::multi:

Posted

[quote name='Balejs']Witam :)
Czuję się jakbym jej reklamę robiła ;)[/quote]
[B]Balejs[/B], witamy, witamy! :multi: :multi: :multi:

• 2 weeks later...
Posted

witam wsztstkich,mam pieska FADO jest malutki ma dopiero 8 tyg.jest cudowny,zanim trafił do nas miał straszne początki swojego życia,był trzymany w klatce,miał pchełki,no i robaki,powoli doprowadzam go do ładu.Jest śliczniutki i będzie miał u nas dobrze.POZDRAWIAM

Posted

[quote name='dominika & fado']witam wsztstkich,mam pieska FADO jest malutki ma dopiero 8 tyg.jest cudowny,zanim trafił do nas miał straszne początki swojego życia,był trzymany w klatce,miał pchełki,no i robaki,powoli doprowadzam go do ładu.Jest śliczniutki i będzie miał u nas dobrze.POZDRAWIAM[/quote]

hej:) witamy na dogo, masz cudownego pieska:loveu::loveu: dbaj o piesia:) pozdrawiamy i prosimy wiecej zdjec:)

Posted

hej,postaram się na bieżąco dorzucać fotki.[URL="http://fotosik.pl/pokaz_obrazek/7efa29b8f0be4812.html"]http://fotosik.pl/pokaz_obrazek/7efa29b8f0be4812.html [/URL]
[URL]http://fotosik.pl/pokaz_obrazek/13d9977d09ff2b66.html[/URL]

Posted

[quote name='dominika & fado']hej,postaram się na bieżąco dorzucać fotki.[URL="http://fotosik.pl/pokaz_obrazek/7efa29b8f0be4812.html"]http://fotosik.pl/pokaz_obrazek/7efa29b8f0be4812.html [/URL]
[URL]http://fotosik.pl/pokaz_obrazek/13d9977d09ff2b66.html[/URL][/quote]

Maluszek jest slodziutki:loveu::loveu:ma piękną czerwoną obróżkę:) i ma taką samą miseczkę jak mój spajkuś jak był maleńki, bo teraz niestety ta miska została tylko na wodę, bo do jedzenia jest mu zamałą:)

A może założysz blogaska maluszkowi, gdzie będziesz mogła wstawiać do woli zdjęć i pisać co u was słychać itp?;) podzraiwma serdecznie i chochrańce dla maluszka:)

Posted

Witam!
Mam suczkę, ma na imię Tosia i ma 2 mies. lubi jeść prawie wszystko. Jest Cocker spanielkiem. Lubi biegać, gryźć i drapać, ale można ją jeszcze oduczyć;). W tym momencie śpi, ale jak nie śpi to potrafi szaleć i szaleć:):Dog_run:

Posted

[quote name='Cocker___Tosia']Witam!
Mam suczkę, ma na imię Tosia i ma 2 mies. lubi jeść prawie wszystko. Jest Cocker spanielkiem. Lubi biegać, gryźć i drapać, ale można ją jeszcze oduczyć;). W tym momencie śpi, ale jak nie śpi to potrafi szaleć i szaleć:):Dog_run:[/quote]

witamy nową wlascicielke spanielka na dogo:loveu::loveu: póki mały to jeszcze dużo rzeczy mozna go oduczyć;) spanielki są bardzo zywiołowe, więc normalne że szaleje:) pozdrawiam

Posted

To ja się witam jeszcze raz, bo poprzednim razem cos mi nie wyszło.. :cool3:
Moja ala spanielka ma na imie, jak niedawnej mojej przedmówczyni cocker, Tosia :evil_lol:
Ma juz 4 lata.. i podczas zakupu byłam przekonywana , że wyrośnie z niej Springer Spaniel (zapewne pseudohodowla, ale 4 lata temu nie byłam świadoma rzeczy, ktore dzieją sie w naszym kraju..:shake:) Choć teraz bardziej Antonina pasuje mi na miź cockera z jamnikiem, zreszta wiele osob ma takie samo wrażenie jak ja.. ;)
coż moge jeszcze powiedzieć...:rolleyes:
a ja nazywam sie Ada. ;)

• 1 month later...
Posted

Witam!
Jestem właścicielką 8-miesięcznego czarnego jak noc szatana Korka (zwanego też Korek-Spanielem oraz Korczysławem, tudzież "dziadem").
Na dogomanii bywam od jakichś 10 miesięcy ale dotychczas pozostawałam incognito:)
Korczysław uwielbia wodę w każdej postaci (zwłaszcza oczka wodnego mojego ojca..) i pała głęboką nienawiścią do melodyjki z samochodu Family Frost (wyje lepiej niż malamut sąsiadów).
I to by było na tyle :-)