Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Radomiu wraz ze śniegiem spadają psy z nieba! Kolejna ofiara "człowieka", śliczna biała suczka , średniej wielkości, z różowym noskiem, młodziutka ok. 6-7 miesięcy. Wystraszona biegała po ruchliwej ulicy, zauważyła ją koleżanka, która ma sklep przy tej ulicy i zwabiła do sklepu. Sunia była przemarznięta i b.głodna. Ktoś widział jak wypuszczono ją z samochodu 3 dni temu (niestety nie da sie teraz ustalić). Nie mamy z nią co zrobić, zostaje schronisko.... póki co jest w sklepie, ale to mały sklepik, ludzie wchodzą, wychodzą...., o 18 tej jest zamknięta do rana do 10 tej. Pilnie szukamy jej domu, sunia jest super psiakiem, ładnie chodzi na smyczy, jest młoda i pełna życia. Ogłosiłam ją w anonsach radomskich, ale cisza.......... nic dziwnego. A Biała wygląda tak:

Posted

Ja chyba nigdy nie pojmę tych samochodowych bydlaków.:angryy:
Drzwi i sru, problem z głowy, a że ten problem będzie cierpiał i tęsknił, kogo to...
W górę ślicznoto!!! Może i dobrze, że straciłaś takich państwa, skoro
z taką łatwością z Ciebie zrezygnowali.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Podaj na kogo kontakt to wystawie ja na allegro

Proszę... to pilne!Sunia mieszka w sklepie, bo u koleżanki jest 5 psów. Sunia nie załatwia się w pomieszczeniu, jest b.grzeczna, jak ktoś mógł pozbyć się takiego psa.

Posted

Ok, dzięki. Dziewczyna, która ma sunię w sklepie ma w domu 5 psów, boi się ją wprowadzić do takiego stadka i błaga mnie o pomoc.

Posted

Tomku, dzięki, dopiero teraz zasiadłam do komputera. Śnieżynka też Ci dziękuje. Sunia jest super grzeczna, idealna do adopcji, oby się udało............