Angie :) Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [URL]http://telezoo.pl/ogloszenia/mala--kudlata--wesola----nana----v_212.html[/URL] Quote
Herspri Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Dea']No co tam u Nanki, jak zareagowała na tymczasowicza kotka?:p[/quote] Wydaje mi się że ona kociaka w ogóle nie zauważyła :hmmmm: Dzięki za ogłoszenie :) Quote
Selenga Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nana ma cały czas dużo wejść na allegro, ale niestety nic to nie daje :( Quote
Herspri Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 ehh :-( Mało kto szuka starszego psa, nie od dziś wiadomo że powszechnie woli się szczeniaki :roll: Quote
Dea Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 hehe, no tak, sama jest mała, to nie widzi powodu, żeby głowę jeszcze niżej schylać, no bo niby co może być jeszcze mniejsze?:evil_lol: Quote
Herspri Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Dea']hehe, no tak, sama jest mała, to nie widzi powodu, żeby głowę jeszcze niżej schylać, no bo niby co może być jeszcze mniejsze?:evil_lol:[/quote] A tak w ogóle, to co może być ciekawsze niż wsadzanie głowy w kubeł... :roll: ;) Quote
Dea Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Herspri']A tak w ogóle, to co może być ciekawsze niż wsadzanie głowy w kubeł... :roll: ;)[/quote] aaaa, to takie zainteresowania:evil_lol: Quote
Herspri Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Jest taka sprawa. Potrzebne mi maty te pieluchowe. Niedawno miałam remont w pokoju ( jakieś 2 tygodnie temu ), mam między innymi nową wykładzinę na którą Nana radośnie oddaje mocz jeśli owa wykładzina się zniszczy wolę nie wiedzieć co matka zemną zrobi ;) Chociaż ta wykładzina to jeszcze pikuś - Nana normalnie sikała pod drzwiami teraz już to miejsce się jej nie podoba i dla urozmaicenia sika mi obok łóżka. Łóżko jak łóżko już 2 razy od tej irygacji namoknęło - jak można przypuszczać łóżko nasiąknięte psim moczem nie jest tym o czym człowiek marzy. Proszę o pomoc :candle: Quote
Dea Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 a ile takie maty kosztują? Bo trzy kosmetyczki się sprzedały, parę złotych już mogę przesłać, lepiej zamówić jakoś przez neta chyba, taniej? Quote
agnieszkal2 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Dea']a ile takie maty kosztują? Bo trzy kosmetyczki się sprzedały, parę złotych już mogę przesłać, lepiej zamówić jakoś przez neta chyba, taniej?[/quote] Ja zapłaciłam 11.50 za 7 sztuk w sklepie. Quote
Herspri Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Dea, przy większej ilości pewnie taniej ale weź pod uwagę że dochodzi jeszcze koszt transportu więc nie wiem jak to wyjdzie ;) agnieszkal2, dostałam i odpisałam ;) Patrzcie, kilka dni mnie w domu nie było a tu wracam i takie układy : [IMG]http://img376.imageshack.us/img376/9598/dscn0740br2.jpg[/IMG] [IMG]http://img185.imageshack.us/img185/4774/dscn0794zc5.jpg[/IMG] Quote
Dea Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Herspri wyślę ci na konto połowę z tych trzech kosmetyczek, tj. 18,50, będzie na maty. Quote
Herspri Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [IMG]http://img165.imageshack.us/img165/6123/dscn0803ur7.jpg[/IMG] No i skończyło się, kicia poszła i Nana ma teraz całe posłanie dla siebie ;) Maty kupione. Na zębach znowu robi się coś nieciekawego moim zdaniem, uszy czyste nawrotów z poprzednich problemów nie ma. Poza tym Nana ma ładną gęstą sierść już prawie całkowicie bez łupieżu :razz: Komu komu Nanę ? Quote
Dea Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ta fotka z kotkiem byłaby super do ogłoszeń:p Quote
Selenga Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Jasne :) allegro się Nanie kończy to przy odnawianiu podmienię fotkę Quote
Herspri Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Nareszcie jakiś odzew z allegro :loveu: Nic obiecującego ale przynajmniej widać że ktoś czyta ;) Quote
Selenga Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 I co z tymi zainteresowanymi???? Allegro Nany się skończyło - mam wznawiać czy szykuje się do DS??? Quote
Herspri Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Domek stały jest póki co bardzo bardzo niepewny, jeśli możesz wznów Nanie allegro :Rose: Quote
Selenga Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 wznowione: [B][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=432420360[/URL][/B] Quote
Herspri Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 :Rose: Czy jest ktoś kto podejmie się obcięcia Nanie paznokci ? Ja nie mam cążków a poza tym się boję że za daleko utnę i będzie się krew lała, bo z pazurami Nany to jest tak że jak była w schronie to w ogóle ich nie ścierała ( sama nie wiem jakim cudem bo beton w boksach ) i ta wewnętrzna część rosła razem z pazurem więc ostrożnie trzeba przycinać a już się jej zaczęły zawijać i widzę że jej to przeszkadza Quote
Dea Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja mam tylko cążki na dużego psa, łapa by jej tam cała weszła:shake: Może Ola by obcięła? Quote
Recommended Posts