Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dea']No co tam u Nanki, jak zareagowała na tymczasowicza kotka?:p[/quote]

Wydaje mi się że ona kociaka w ogóle nie zauważyła :hmmmm:
Dzięki za ogłoszenie :)

Posted

hehe, no tak, sama jest mała, to nie widzi powodu, żeby głowę jeszcze niżej schylać, no bo niby co może być jeszcze mniejsze?:evil_lol:

Posted

[quote name='Dea']hehe, no tak, sama jest mała, to nie widzi powodu, żeby głowę jeszcze niżej schylać, no bo niby co może być jeszcze mniejsze?:evil_lol:[/quote]

A tak w ogóle, to co może być ciekawsze niż wsadzanie głowy w kubeł... :roll:
;)

Posted

[quote name='Herspri']A tak w ogóle, to co może być ciekawsze niż wsadzanie głowy w kubeł... :roll:
;)[/quote]
aaaa, to takie zainteresowania:evil_lol:

Posted

Jest taka sprawa. Potrzebne mi maty te pieluchowe.
Niedawno miałam remont w pokoju ( jakieś 2 tygodnie temu ), mam między innymi nową wykładzinę na którą Nana radośnie oddaje mocz jeśli owa wykładzina się zniszczy wolę nie wiedzieć co matka zemną zrobi ;) Chociaż ta wykładzina to jeszcze pikuś - Nana normalnie sikała pod drzwiami teraz już to miejsce się jej nie podoba i dla urozmaicenia sika mi obok łóżka. Łóżko jak łóżko już 2 razy od tej irygacji namoknęło - jak można przypuszczać łóżko nasiąknięte psim moczem nie jest tym o czym człowiek marzy.
Proszę o pomoc :candle:

Posted

a ile takie maty kosztują? Bo trzy kosmetyczki się sprzedały, parę złotych już mogę przesłać, lepiej zamówić jakoś przez neta chyba, taniej?

Posted

[quote name='Dea']a ile takie maty kosztują? Bo trzy kosmetyczki się sprzedały, parę złotych już mogę przesłać, lepiej zamówić jakoś przez neta chyba, taniej?[/quote]
Ja zapłaciłam 11.50 za 7 sztuk w sklepie.

Posted

Dea, przy większej ilości pewnie taniej ale weź pod uwagę że dochodzi jeszcze koszt transportu więc nie wiem jak to wyjdzie ;)
agnieszkal2, dostałam i odpisałam ;)

Patrzcie, kilka dni mnie w domu nie było a tu wracam i takie układy :
[IMG]http://img376.imageshack.us/img376/9598/dscn0740br2.jpg[/IMG]
[IMG]http://img185.imageshack.us/img185/4774/dscn0794zc5.jpg[/IMG]

Posted

[IMG]http://img165.imageshack.us/img165/6123/dscn0803ur7.jpg[/IMG]

No i skończyło się, kicia poszła i Nana ma teraz całe posłanie dla siebie ;)
Maty kupione. Na zębach znowu robi się coś nieciekawego moim zdaniem, uszy czyste nawrotów z poprzednich problemów nie ma. Poza tym Nana ma ładną gęstą sierść już prawie całkowicie bez łupieżu :razz:
Komu komu Nanę ?

• 2 weeks later...
Posted

:Rose:
Czy jest ktoś kto podejmie się obcięcia Nanie paznokci ? Ja nie mam cążków a poza tym się boję że za daleko utnę i będzie się krew lała, bo z pazurami Nany to jest tak że jak była w schronie to w ogóle ich nie ścierała ( sama nie wiem jakim cudem bo beton w boksach ) i ta wewnętrzna część rosła razem z pazurem więc ostrożnie trzeba przycinać a już się jej zaczęły zawijać i widzę że jej to przeszkadza