Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']dzis wet stwierdził że sunia będzie chodziła na tej chorej łapce.[/quote]
Bardzo dobrze, że jest przed budynkiem a nie w boksie bo w boksie by tak nie biegała jak przed biurem - a tak to jest szansa na zrehabilitowanie łapki :lol:

Posted

Tak sobie wątki przeglądałam,tytuł rzucił sie w oczy...Śliczna sunieczka!!!Podnoszę!!!
Na pewno ktoś da Ci dom...
Mój Koli,Nelson,Krówka...Ty też w końcu trafisz do działu:"w nowym domu"...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Myślenia niektórych"ludzi" nie da się zmienić...:shake: Mam wspaniałego trójłapka,Koliego.Jest moim najlepszym przyjacielem i największą radością.Adoptowałam go niedawno,ma swój wątek na DOGO.Ale nie w tym rzecz.Niektórzy"ludzie",zwłaszcza nieletni,fundują mi co chwilę komentarze,typu:"kuternoga,uśpić takiego,po co jej kaleki pies..."itd...itp...:stupid::stupid::stupid:
Ale szczerze mówiąc,tytuł wątku jest mylący,ktoś może pomyśleć jak ja,że psina jest już za TM...Właśnie dlatego weszłam na wątek,zdziwiona,co wątek z TM robi w dziale psów szukających nowego domu...
Nie wiem,może dodać na końcu,że żyje w schronie i czeka na dom lub coś w tym stylu...To tylko taka moja sugestia,nie musicie jej brać na serio...:eviltong:

Sparto,milutka suczko,na pierwszą stronę marsz!!!

Posted

[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/7973/beztytuugp4.png[/IMG]Witam z rana dzielną Spartę i wszystkie Cioteczki.
Głowy do góry-wiosna w pełni,czas miłości-także tej ludzko-psiej...
Sparta na pewno kogoś ujmie tym swoim pikęknym spojrzeniem...A ta przekrzywiona mordka to wprost arcydzieło...