Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tweety napisał(a):
tylko nie rób jej fotek w pełnym uśmiechu, bo się będzie krępować;)
Poproszę , żeby powiedziała wtedy ,,konfitury'' oby nie ,,marmolada'':evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a ja cały czas myśle o tych kotach , które tam pozostały - gdyby nie pani Danecka i jej 13 kotów u nas .......niech ktos sie zlituje nad resztą , film o Krzyczkach jest wstrząsający , choc nie pokazuje losu kotów .....pewno jeszcze gorszego ........ Z tego co wiem , jest ich tam 7 .......pomóżcie im .....

Posted

biduśki przypominają się i proszą o pomoc dla tych, które nie miały jeszcze tyle szczęścia i zostały w mordowni:-( kto wie czy doczekają pomocy ...:shake:

Posted

Moje towarzystwo bez zmain , Klusia w trakcie Augmenitnu w syropku i metronidazolu w tabletkach , Maniek czeka na działanie 1 szczepionki p\grzybiczej , nie boi sie juz tak panicznie mężczyzn , nie uciekał juz w panice jak wchodził do pokoju mój TZ - do tej pory chował sie w transporterku , spuszczał na dół głowe i udawał , że nie istnieje!!! Sierśc robi sie coraz ładniejsza , nie robia sie nowe placki , stare zarastają!!!!

Posted

Tweety napisał(a):
już nie wiadomo w co ręce włożyć:-( Mam nadzieję, że jak dziewczyny pojadą tam w najbliższym czasie to obfocą towarzystwo
przeczytałam na jakims watku , że zabieraja wszystkie koty na tymczas:roll:

Posted

przypominają się Klusia i Maniuś, pomału rozglądają się za domami.
Klusinka - to dla kogoś pełne ręce kota do głaskania, ona jest przepieszczochem

Maniuś - dla kogoś kto ma trochę mniej czasu na miętoszenie kota;)

Posted

fona napisał(a):
Potrzebny bazarek?? - uch, dla Jaworzna, mialam spytac.

na koty wandul przelalam na razie 30 zl na AFN - wandul, u Ciebie tez dziury?

fona, moim zdaniem trzeba gromadzić kasę na koty, bo darmowe sterylki darmowymi ale ale płatnych też sporo będzie a i sezon maluchowy się zbliża:shake:

Posted

fona napisał(a):
Potrzebny bazarek?? - uch, dla Jaworzna, mialam spytac.

na koty wandul przelalam na razie 30 zl na AFN - wandul, u Ciebie tez dziury?
dziury sa zawsze;););) ale dzieki aukcji żebraczej udało sie uzbierac na faktury , do tego karmę , która idzie do podziału na te koty , koty Daneckiej , jaworznickie i jeszcze tą reszte zabrana z Krzyczek ;)jakos je łatamy , choc zaraz wypadają;)jak i pewno u Ciebie;) We wtorek Manius będzie miał druga szczepionkę p\grzybicy , Klusi umówie termin sterylki !!!