Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Został odłowiony na ulicy ......
Śliczny , zadbany,.......ząbki bielutkie - moźe mieć 1rok , 1,5 roku , 2 latka .....
Byliśmy pewni , że zaginął i że kotś szybko po niego się zgłosi .....
Niestety ...minęło dwa tygodnie kwarantanny , a on wciąz jest ......
Ani jednego telefonu w jego w sprawie i nikt nie przyjechał .....:(

Nie załątwiał się w ogóle w boksie kwarantanny i teraz - na bytowym także się nie załatwia :(

nikt nie ma czasu żeby go wyprowadzać kilka razy dziennie ......:(
Wychodzi raz , dwa razy i już widzę , że są problemy z koo...

To fantastyczny pies ...wesoły , pełen energii - uwielbia biegać .....jest karny i posłuszny - chyba miał swojego ukochanego pana , bo mężczyzn naprawdę się słucha....

W schronisku zmarnieje , z jego pięknej sierści niewiele zostanie :(
Już sierśc straciłą blask i jest poplątana .....
W schronisku jest przepełnienie - 270 psów ....
Nie ma czasu żeby się nim zajmować ....

Jeśli ktoś może pomóc w ogłoszeniach to BŁAGAM ....
dane do ogłoszeń podam na PM .

Pomóżcie znaleźć mu imię ......:)

Posted

dunia77 napisał(a):
Wrzuciłam linka na wątek collie w potrzebie, na pewno ktoś się odezwie.
Dziwne, że nikt go nie szuka :shake:

Dzięki :loveu:

Posted

Piękny jest, na forum collie jest osoba z Lublina, która od dawna czeka na młodego collaczka. Może gdyby przystojniak dogadywał się z dziećmi... :roll:

Posted

zurdo napisał(a):
Piękny jest, na forum collie jest osoba z Lublina, która od dawna czeka na młodego collaczka. Może gdyby przystojniak dogadywał się z dziećmi... :roll:

Jeśli możesz przedstaw tej osobie collaczka z tego wątku :)

Posted

Przeklejam z forum collie :p Prosze o kciuki :modla: Jesli dobrze pojdzie, to psiak bedzie mial dobry dom :p

gloria

Wysłany: Sob Lut 09, 2008 13:10

Kochani, ja już mam łzy w oczach, wczoraj ....godząc się z sytuacją, już pożegnałam sie z myślą o piesku, aż tu wieczorem,( zanim jeszcze pojawił sie u nas na stronie- forumowiczów,czyli dziś), gdy znalazlam to ogłoszenie, coś mnie... trafiło, wyobraźcie sobie- Lublin! zaraz napisalam maila, bylo za poźno na dzwonienie, dzwonilam o 9.00, dzisiaj jadę, za dwie godziny, ....uf, jestem cała w emocjach, tak bardzo bym chciala żeby zaakceptowal moje dziewczynki...i żeby cena nie byla za wysoka... Proszę trzymajcie kciuki, modlcie się i wszystko...piszę nieskladnie, wybaczcie.!

Posted

O kurcze! Kilka dni nie miałam dostępu do kompa a tu takie newsy! Cudownie, ze Colak znalazł dom! :multi: Nic dziwnego, że od razu odezwali się chętni, przecież on jest taki śliczny! Może jakieś foteczki z domu? :loveu: