Tiger Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Został odłowiony na ulicy ...... Śliczny , zadbany,.......ząbki bielutkie - moźe mieć 1rok , 1,5 roku , 2 latka ..... Byliśmy pewni , że zaginął i że kotś szybko po niego się zgłosi ..... Niestety ...minęło dwa tygodnie kwarantanny , a on wciąz jest ...... Ani jednego telefonu w jego w sprawie i nikt nie przyjechał .....:( Nie załątwiał się w ogóle w boksie kwarantanny i teraz - na bytowym także się nie załatwia :( nikt nie ma czasu żeby go wyprowadzać kilka razy dziennie ......:( Wychodzi raz , dwa razy i już widzę , że są problemy z koo... To fantastyczny pies ...wesoły , pełen energii - uwielbia biegać .....jest karny i posłuszny - chyba miał swojego ukochanego pana , bo mężczyzn naprawdę się słucha.... W schronisku zmarnieje , z jego pięknej sierści niewiele zostanie :( Już sierśc straciłą blask i jest poplątana ..... W schronisku jest przepełnienie - 270 psów .... Nie ma czasu żeby się nim zajmować .... Jeśli ktoś może pomóc w ogłoszeniach to BŁAGAM .... dane do ogłoszeń podam na PM . Pomóżcie znaleźć mu imię ......:) Quote
dunia77 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wrzuciłam linka na wątek collie w potrzebie, na pewno ktoś się odezwie. Dziwne, że nikt go nie szuka :shake: Quote
Tiger Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 dunia77 napisał(a):Wrzuciłam linka na wątek collie w potrzebie, na pewno ktoś się odezwie. Dziwne, że nikt go nie szuka :shake: Dzięki :loveu: Quote
Rybka. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Kto pomoże ogłaszać tą pięknote? PROSIMY!!! Quote
Rybka. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=310418718 Quote
Ulka18 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Rybka, super, ze dalas psiaka na allegro. Na pewno bedzie spory odzew. Tutaj watek na forum collie : http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?p=125374#125374 Mam nadzieje, ze wlasciciel sie znajdzie, pies nie wyglada na porzuconego. Quote
baffi2 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Jest śliczny... Czy nikt go nie szuka...? :-( Quote
zurdo Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Piękny jest, na forum collie jest osoba z Lublina, która od dawna czeka na młodego collaczka. Może gdyby przystojniak dogadywał się z dziećmi... :roll: Quote
baffi2 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 zurdo napisał(a):Piękny jest, na forum collie jest osoba z Lublina, która od dawna czeka na młodego collaczka. Może gdyby przystojniak dogadywał się z dziećmi... :roll: Jeśli możesz przedstaw tej osobie collaczka z tego wątku :) Quote
madzia828 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 śliczny collie:loveu: dziwne ze go nikt nie szuka:shake: Quote
Ulka18 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Przeklejam z forum collie :p Prosze o kciuki :modla: Jesli dobrze pojdzie, to psiak bedzie mial dobry dom :p gloria Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 31 Skąd: Lublin Wysłany: Sob Lut 09, 2008 13:10 Kochani, ja już mam łzy w oczach, wczoraj ....godząc się z sytuacją, już pożegnałam sie z myślą o piesku, aż tu wieczorem,( zanim jeszcze pojawił sie u nas na stronie- forumowiczów,czyli dziś), gdy znalazlam to ogłoszenie, coś mnie... trafiło, wyobraźcie sobie- Lublin! zaraz napisalam maila, bylo za poźno na dzwonienie, dzwonilam o 9.00, dzisiaj jadę, za dwie godziny, ....uf, jestem cała w emocjach, tak bardzo bym chciala żeby zaakceptowal moje dziewczynki...i żeby cena nie byla za wysoka... Proszę trzymajcie kciuki, modlcie się i wszystko...piszę nieskladnie, wybaczcie.! Quote
Tiger Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Collie już w nowym domu :) Miałam w jego sprawie kilka telefonów z Lublina .... domek jest u "Glorii" z forum collie . Quote
Ulka18 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Bardzo szybka adopcja...oby inne psiaki tez tak krotko czekaly po kwarantannie... Quote
Masza4 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 O kurcze! Kilka dni nie miałam dostępu do kompa a tu takie newsy! Cudownie, ze Colak znalazł dom! :multi: Nic dziwnego, że od razu odezwali się chętni, przecież on jest taki śliczny! Może jakieś foteczki z domu? :loveu: Quote
Masza4 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 O ja nie mogeeeeeee!!!!!!!!!!! Pierwsze wymiata! Matko jakie szczęście psa spotkało! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dunia77 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Świetny piesek! Wygląda jak powiększona wersja mojego Spykusia :loveu: Quote
Recommended Posts