lothia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Bari to chyba klon mamusi.mam nadzieje że wszystkie tak jak Bafuś poznajduja super domki. Quote
ecci Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Dzieńńń Doooobry!!! zaraz wysyłam zdjęcia:loveu: Quote
Olena84 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Wątek podniesiony.. oj Bafuś ilu pieskom Ty pomagasz.. Quote
Olena84 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ale ja nie umiem wstawiać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ecci Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ojej, to muszę szukac w wątku kto oferował pomoc albo w końcu sama się nauczę!!! Quote
Olena84 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ja wszystkie moje prosby dogo zwalam na jedna dogomaniaczke, ale nie ma jej na tym wątku, poza tym jest zapracowana. wiec chyba Katya musi.. Quote
ecci Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Trzeba poczekac...nie mam jeszcze wgranych sterowników do blutófa, mój TZ musi to zrobic bo ja ni umim:oops: Quote
ecci Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Agato, dziękuję za zdjęcie, widzę że śnieg prawdziwym rajem dla Bafiątka:loveu: Słodziutki jest:loveu::loveu::loveu: Quote
Kar0la Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ciotki jakby co ta ja też mogę wstawić fotki. Quote
ecci Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 to jak możesz to daj mi na pw maila albo gg to wyślę, najpierw postaram się zainstalowac program do blótófa:diabloti: Quote
ecci Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 nie zainstalowałam, muszę poczekac na mężczyznę, chyba, że na komórkę wyślę MMsem? Quote
ecci Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 wysłałam, KarOla będzie miała co robic:loveu::loveu::loveu: Quote
Kar0la Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Zdjęcia doszły, piękne, ale teraz mnie bluetooth powiedział, że ma mnie w nosie. :angryy: Walczę z nim dalej. Quote
agata51 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Przed chwilą wpadł do nas mój syn ze swoją sznaucerką olbrzymką, jedyną niesterylizowaną w rodzinie. Oj, wylazł z Bafuśka facet. Szkoda, że nie widziałyście tych podchodów. Ogonek w górze, uszka postawione. I to zabójcze spojrzenie. Komedia. Poza tym wszystko ok. Mam wyrzuty sumienia, poświęcam mu zbyt mało czasu. Najpierw pilna robota, teraz porządki świąteczne (bez przesady, ale skoro aż tak zapuściło się dom...) No i Mixer - chorobliwie zazdrosny. Robi wszystko, żeby nie dopuścić do mnie Bafka, a jak tylko zaczynam miziać malucha, ładuje się między nas i po zabawie. Nie, żeby Bafek w ogóle nie był miziany, ale chyba chciałby więcej. Ale "Szkło kontaktowe" obowiązkaowo razem na kanapie. Quote
ecci Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Agato, jeszcze raz dziękuję za fotorelację, piesio jest swietny z tego co widzę:loveu::loveu::loveu: widzę, że znów mamy strajk blótófuf? KarOla, może nakrzycz na niego? Quote
ecci Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Agato, nie przejmuj się tym mizianiem:evil_lol: my już go z Kanapcią wymiziamy, my go wymiziamy:diabloti: Najważniejszy jest Mikserek, żeby nie czuł sie zdradzony, bo Bafek pojedzie a Mikserek zostanie z żalem:mad::mad::mad: Quote
Kar0la Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ja go już mało nie rozdeptałam. Teraz połączył, ale dureń pokazuje pusty folder. Quote
mulinka Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 przed chwilą dostałam od znajomej maila: Mam gorącą i pilną prośbę. Dzwoniła do mnie pani,która opiekuje sie kotami na terenie zakładu Indesid. Jej prosta koleżanka ma sunie i szczeniaki 3mc po zmarłaej mamie. Moja znajoma podejrzewa, że ta pani pozbędze sie szczeniąt w niehumanitarny sposób. jest zdesperowana bo schronisko odmówiło jej pomocy.Poszukujemy pilnie domów choćby tymczasowych dla 3 szczeniąt małych, aby móc zabrać je od niedoszłej mam nadziję krzywdzicielki. Proszę pomóż. Podaj na forum apel o pomoc. Łódź - Ewa tel. 042 2551349, 042 2551350, 503115463 Szczeniaczki to małe kundelki. Nie wyrosną z nich duże pieski. Wiem tylko, że są samodzielne i mają krótką sierść. Nie wiem jak są umaszczone. Moja znajoma ich niw widziała. Po prostu ta koleżnka z pracy opowiedziała jej, że jak nie będzie miała ich komu dać to je wyrzuci. pomóżcie proszę Quote
mulinka Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 bannerek do wątku głodnej Reni i szczeniaków na łańcuchu, bez budy :( kod: [noparse][/noparse] wystarczy skopiować kod bannerka, kliknąć na Panel Użytkownika, potem Edytuj podpis i już można wkleić kod ******************************************************** Quote
ecci Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 mój tata wyadoptował ostatnio szczeniaka, którego znalazłam podczas spaceru, przechadzając się po okolicy i pytając czy ktoś nie chce pieska. Wzieła go moja sąsiadka, więc może to jest jakis sposób na wyadoptowanie tych maleństw? Quote
Recommended Posts