Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

O rany, Oleńko, jakoś przestałam zaglądać na dogo...U nas po staremu, a właściwie po nowemu, ponieważ zaczęłam nową pracę i mam ogólnie teraz troszkę mniej czasu wolnego :D

A co u Ciebie? I innych wątkowców?

Posted

My Bafcia kochamy i to bardzo, ale Piotrek tak go męczył, że Bafek sam nie chciał i jeszcze nie chce do domu wracać. Zresztą, tam i tak mu lepiej, bo śpi w pościeli, je samo gotowane mięsko z warzywami i to na parze, wieczorem obowiązkowo pasztecik, gdzie ja już nie miałam czasu na takie rarytasy dla niego, aaa....no i wieczne wylegiwanie się na ogródku...więc gdzie mu będzie lepiej :D

Posted

Przecież ja go kilka razy dziennie odwiedzam! A tak na poważnie, co by mi najgorliwsi nie zarzucili, że psa oddała, to lepiej, aby Bafek ten najgorszy okres pozostał u mojego taty, bo chyba najbardziej cierpliwy nie wytrzymałby ciągłego wyrywania łap, ciąganych uszu, mimo moich interwencji.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Bafcio dalej u mojego taty, w zasadzie do południa jest ze mną i Piotruniem, bo do przyjścia chłopaków z pracy latamy gdzieś po podwórku. A tak wszystko po staremu. Wszyscy zdrowi i syci :P Ja szukam pracy bo świra dostaję w domu. Za dwa tygodnie zaczynam nowe studia, bo w starym zawodzie nie ma pracy. A Piotrek idzie do żłobka - bo czasem przechodzi sam siebie! A co u Was kobietki? Coś nam wątek umiera powoli :(

Posted

Matko, pamiętam jak M. się zapisywał na zajęcia, i nigdy nie udało mu się mieć dnia wolnego!!! Dalej musicie zapisywać się na uczelni? czy macie tak jak uni - zapisy internetowe???

Posted

ecci napisał(a):
Matko, pamiętam jak M. się zapisywał na zajęcia, i nigdy nie udało mu się mieć dnia wolnego!!! Dalej musicie zapisywać się na uczelni? czy macie tak jak uni - zapisy internetowe???

Zapisy internetowe, ale trza jechać na uczelnie, ryzykanci próbują z domu, ale ja wole na pewniaka ;)