ecci Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 O to prawda, Bafek jest jedyny sam w sobie i raczej podobnych charakterologicznie psów na całym świecie jest niewiele :( Quote
ecci Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 O rany, Oleńko, jakoś przestałam zaglądać na dogo...U nas po staremu, a właściwie po nowemu, ponieważ zaczęłam nową pracę i mam ogólnie teraz troszkę mniej czasu wolnego :D A co u Ciebie? I innych wątkowców? Quote
Olena84 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ja też pracuje, bo sie jeszcze bardziej pewnie zadłużę na dogo :p. A Bafek już mniej molestowany przez Piotrusia? Quote
ecci Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Bafek spakował manatki i przeprowadził się do mojego taty :D Quote
Isadora7 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 ecci napisał(a):Bafek spakował manatki i przeprowadził się do mojego taty :D Olena84 napisał(a):Dlaczego to, już Bafka nie kochacie:mad:? chlip chlip no właśnie Quote
ecci Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 My Bafcia kochamy i to bardzo, ale Piotrek tak go męczył, że Bafek sam nie chciał i jeszcze nie chce do domu wracać. Zresztą, tam i tak mu lepiej, bo śpi w pościeli, je samo gotowane mięsko z warzywami i to na parze, wieczorem obowiązkowo pasztecik, gdzie ja już nie miałam czasu na takie rarytasy dla niego, aaa....no i wieczne wylegiwanie się na ogródku...więc gdzie mu będzie lepiej :D Quote
Olena84 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 No dobra, niech już będzie, ale proszę do niego dzwoni chociaż i zapewniać o swej miłości, żeby nam na dogo reklamacji nie złożył! Quote
ecci Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Przecież ja go kilka razy dziennie odwiedzam! A tak na poważnie, co by mi najgorliwsi nie zarzucili, że psa oddała, to lepiej, aby Bafek ten najgorszy okres pozostał u mojego taty, bo chyba najbardziej cierpliwy nie wytrzymałby ciągłego wyrywania łap, ciąganych uszu, mimo moich interwencji. Quote
agata51 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 No ładnie, niedobra pańcia pozbyła się Bafusia :mad: Bafku, dziabnij Piotrusia raz i drugi, to wreszcie da ci spokój Quote
agata51 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Zapomniałam. Bafku, jednak nie jesteś tak całkiem bez wad. Quote
agata51 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ecci napisał(a):to przecież ogromna zaleta!!! Nie znacie się! Będziesz miała moje lata, zrozumiesz. Quote
ecci Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 agata51 napisał(a):Będziesz miała moje lata, zrozumiesz. o rany!!! teraz to już nic nie rozumiem ???!!! Quote
ecci Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Bafcio dalej u mojego taty, w zasadzie do południa jest ze mną i Piotruniem, bo do przyjścia chłopaków z pracy latamy gdzieś po podwórku. A tak wszystko po staremu. Wszyscy zdrowi i syci :P Ja szukam pracy bo świra dostaję w domu. Za dwa tygodnie zaczynam nowe studia, bo w starym zawodzie nie ma pracy. A Piotrek idzie do żłobka - bo czasem przechodzi sam siebie! A co u Was kobietki? Coś nam wątek umiera powoli :( Quote
Korenia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 ecci napisał(a): Coś nam wątek umiera powoli :( Bo go zaniedbujesz! :P Ja np. mam jutro zapisy... Quote
Korenia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 ecci napisał(a):I co Korenia zapisalas sie juz Na wydziałowe tak :) Nawet takiej tragedii nie ma ;) Jeszcze ogólnouczelniane zostały. Na razie PT wolny ;) Quote
ecci Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Matko, pamiętam jak M. się zapisywał na zajęcia, i nigdy nie udało mu się mieć dnia wolnego!!! Dalej musicie zapisywać się na uczelni? czy macie tak jak uni - zapisy internetowe??? Quote
Korenia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 ecci napisał(a):Matko, pamiętam jak M. się zapisywał na zajęcia, i nigdy nie udało mu się mieć dnia wolnego!!! Dalej musicie zapisywać się na uczelni? czy macie tak jak uni - zapisy internetowe??? Zapisy internetowe, ale trza jechać na uczelnie, ryzykanci próbują z domu, ale ja wole na pewniaka ;) Quote
agata51 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Bafusiu, melduję, że mój tymczasik cudowny domek znalazł. http://www.dogomania.pl/threads/191221-Troszkę-sznaucer-troszkę-jamnik-MA-DOMEK/page17 Ale i tak ty będziesz tym pierwszym, jedynym, niepowtarzalnym. ecci, nie przypominaj mu o mnie, ale za prawym uszkiem pomiziaj. Niech wiem, że to ode mnie. Pozdrawiam wszystkie uczące się cioteczki z Bafkowego wątku. Ja, na szczęście, już na emeryturze. Quote
Recommended Posts