Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olena84 napisał(a):
Na ostatnim zdjęciu cały Ty:crazyeye:.

Zgadzam się :):)

ocelot napisał(a):
Świetnych masz chłopaków;)
Ecci jak to dogo Cię nie potrzebuje?

Jak to nie potzrebuje, co ty gadasz?

buziaki dla Rodzinki

Posted

Ale wam służy to macie/tacierzyństwo! Piękni jesteście niewysłowienie!
A z Piotrka fajny chłopak jest. Blondas chyba po Bafusiu. Ećka, zapatrzyłaś się, czy co?

Bafulku, słodkości ty moje, nic a nic się nie zmieniłeś! Ale masz świetnego Panka!

Ecci, kto ci dokuczył na dogo? Mów nam tu zaraz, a Dogorra już się nim zajmie!

Posted

Na dogo wyczerpały mi się niestety możliwości pomocy :shake:

A macie - tacie - rzyństwo...służy oj służy...napędza do działania, oj napędza:lol: A razem potrafimy patrzyc na małego i cieszyc się z każdego słowa, z każdego "gugu" i każdego "grrrrr", i rejestrowac w pamięci kolejne uśmiechy! A mały już powoli śmieje się przez "hahaha":evil_lol: A Bafek zawsze tam gdzie my...chociaż ostatnio jak został sobie posiedziec u mojego taty to wrócił drugiego dnia wieczorem tak mu tam jest dobrze:mad: Nie wspominam tu o razach kiedy poprostu zapomniał wrócic do domu i M. musiał po niego iśc, bo brakowało nam futra do głaskania.
A co do jasnych włosów małego i niebieskich oczu - po kim to...nie wiadomo.:shake: I jak nie chciałam stało się - młody podobny do mnie! Mam nadzieję, że charakter odziedziczy po ojcu...po matce...broń Bóg!

• 2 weeks later...
Posted

ecci... Matko, nawet mulinka się odezwała! Zawsze czułam,że ona tu jest. Dlaczego chcesz zamykać jeden z najpiękniejszych wątków na dogo? Dopiekło ci? Każdemu dopieka. Ewelinko, dogo dogiem, ale co myśmy ci złego zrobili?

Posted

ecci napisał(a):
Wątek stoi, Bafuś się pyta co u ciotek...a ciotki się nie odzywają......i co ja mam mu biednemu powiedziec???

Cioteczko kochana, sorry, to na twoich barkach spoczywa podtrzymywanie wątku. Ale rozumiem, chcesz, to zamykaj. Bafusiu, pamiętaj, zawsze będziesz moim pierwszym, jedynym, najukochańszym tymczasikiem.

Fiku-miku na patyku,
chcemy z tobą być, Bafiku!
Z Piotrkiem, Ewką i Mariuszem
być po prostu chcem i muszem!

Posted

ecci napisał(a):
Wątek stoi, Bafuś się pyta co u ciotek...a ciotki się nie odzywają......i co ja mam mu biednemu powiedziec???

\Powiedz że go kochamy i miziamy, dawaj fotki juniora i wątek ruszy jak z kopyta :)

Posted

Wyobraźcie sobie, że Bafek wczoraj sam wyszedł sobie z ogródka!!! Cały wieczór i pół nocy go szukaliśmy po całym mieście, aż w końcu sam o 3 w nocy wrócił do domu!!! Przeżyliśmy koszmar! Biedny odsypia teraz stresy nocy!