Jump to content
Dogomania

bullowata Rumba pilnie potrzebuje pomocy finansowej na leczenie. zostaje w DT!

Recommended Posts

Posted

Dziś napisała do Mnnie wolontariuszka z schrosnisku w Koninie prosząc o pomoc dla suczki w krytycznym stanie co do nich trafiła .Pilnie jest potrzebna pomoc finansowa i Dt ,najlepiej Ds .bo suczka jest w krytycznym stanie.

a o to skopiowana wypowiec wolontariuszki

mamy sunie staffordke ktora bardzo pilnie potrzebuje pomocy.
[SIZE=2]ma mnostwo ran (nie wykluczone ze byla na walkach).[SIZE=2]po wygladzie
[SIZE=2]jej sutkow widac ze miala czesto szczeniaki.[SIZE=2]potrzebuje jak najszybciej nowego domku.[SIZE=2]chuda.[SIZE=2]teraz ma cieczke[SIZE=2].[SIZE=2]zle jest z nia pod wzgledem fizycznym.[SIZE=2]pod wzgledem psychicznym jest ok.[SIZE=2]pozwala przy sobie wszystko zrobic.[SIZE=2]jest naprawde niesamowita.sunia ma dodatkowo problemy z przednia prawa lapa. prawdopodobnie ma uraz "nadgarstka" lub zmiany nowotworowe.

[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]i zdjęcia suczki:-(
[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]

więcej zdjęc dodam jutro .

z tego co zrozumiałam suczka wabi się Blizna

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabiorę ja do Kliniki do Wawy.
Ale potrzebna bedzie pomoc finansowa.
Niestety kolejnego psa już nie weźmiemy bo nawet na sterylkę nie mamy... W tym tyg zapłaciłam za Bastera 1500zl, za kastrację Filipa i za sterylki Uzi, Majki i Kiary - razem 3000zl. Niestety właśnie widzimy dno na koncie fundacji...

Posted

wkleje to tutaj bo rosyłam linki z sunia z prożba o pomoc finansowa i ludzie pytają się jak moga wpłacic

AST - Fundacja na Rzecz Zwierzat Niechcianych
nr. konta: 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463
Nr KRS: 0000006471

nr. konta dla przelewów z zagranicy:
BIGBPLPWXXX
Bank Millennium S.A.
Branch Millennium
79 11602202 0000 0000 8061 3463

z dopiskiem ''Blizna''

skopiowane z
http://www.fundacja-ast.pl/

jak cos żle Doddy to mnie popraw;)

Posted

Wszystko dobrze. ;)
Tylko imię jakieś normalniejsze musimy wymyślić :evil_lol:

Miejsce na sunie czeka, więc może w każdej chwili przyjeżdżać do Wawy.

Posted

podałam twój numer wolontariuszce ,jak wrócą z interwencji to zadzwoni do ciebie . Z transportem nie ma problemu,zawiozą suczke do Warszawy.

ja zrobiłam już ulotki o pomoc finansowa i domkiem dla suczki .ale powiesze dopiero jak suczka bedzie bezpieczna i pod skrzydłami fundacji.

Posted

Ten z Poznania ma gronkowca ;)

Kobietki na razie nic nie wyciągamy bo miejsca nie mamy ani nawet kasy na sterylki :eviltong:

Ale jak cos to imiona mamy. :lol:

Posted

ciotki ja mało oglądam tv ale nie przeszkadza mi to w znajomości kilku tanców :eviltong: sama kiedys za małolata wywijałam na parkiecie :evil_lol:

"Kobietki na razie nic nie wyciągamy bo miejsca nie mamy ani nawet kasy na sterylki :eviltong:"

hihihi to żem sie uśmiała :diabloti:

Posted

Ty się nie śmiej bo ja się załamałam
Zawsze dbałam o to, by było na zapas a teraz ni ku ku... Bida straszna, sponsorów nie ma, wpłacających nie ma... tylko psy do ratowania są...

Posted

[quote name='doddy']Ty się nie śmiej bo ja się załamałam
Zawsze dbałam o to, by było na zapas a teraz ni ku ku... Bida straszna, sponsorów nie ma, wpłacających nie ma... tylko psy do ratowania są...

wiem ciotka wiem tylko to twoje : "Kobietki na razie nic nie wyciągamy..." brzmi jakos mało ......prawdopodobnie.
nie wiem skąd wykombinowac kasę ?? bazarki ?? cegiełki na allegro?? napad na bank?? doopa blada jednym słowem

Posted

Wygrana w totka chyba byłaby najbardziej opłacalna...

Wystawimy cegiełki na allegro jak już Rumba dojedzie. Nie chce wystawiać póki jej nie ma bo to lekko nie fair.

Bazarki jak najbardziej tylko ja nie wiem co mogłabym wystawić... Moich psów przecież nikt nie kupi :lol: a nic innego już nie zostało :p

Przydałoby się odkuć finansowo bo tak to będziemy teraz balansować na krawędzi i szczypać się z zabieraniem psów tylko na wzgląd finansowy...

Czemu tym bullowatym tak mało osób chce pomagać? :placz:
Przecież pikusie są fajne! I fajne ciotki się nimi zajmują :evil_lol: W dodatku takie skromne :loveu: