Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
To i się doczeka. Biegniemy na spacer, Edulku. Gdzieś nad wodę, co?

Ech cioteczko chciałby Edi sobie bryknąć gdzies nad wodą tylko ludzie go z tego schroniska nie chca zabrać do siebie ..........:-(

Posted

Edi miał wczoraj robione "odjajczanie " :evil_lol: i siedzi dziś bardzo zdegustowany w kołnierzu i obrazony na tych co mu to zrobili :eviltong:;)

Ale wyjatkowo ozył na mój widok i zaczął skakac i domagac sie sprawiedliwosci :mad:
A tak serio to wszystko jest wporzadku i pies gotowy do rozrabiania tylko ten kołnierz go denerwuje ......

Posted

ewatr napisał(a):
Edi miał wczoraj robione "odjajczanie " :evil_lol: i siedzi dziś bardzo zdegustowany w kołnierzu i obrazony na tych co mu to zrobili :eviltong:;)

Ale wyjatkowo ozył na mój widok i zaczął skakac i domagac sie sprawiedliwosci :mad:
A tak serio to wszystko jest wporzadku i pies gotowy do rozrabiania tylko ten kołnierz go denerwuje ......

Ja się nie dziwię temu wszystkiemu, co wyzej. Jak dlugo bedzie się męczyl w tym kolnierzu? Edi, biegniemy na spacer. Ja tez zalozę jakis kolnierz, zebys nie czul się glupio.

Posted

agata51 napisał(a):
Pozdrowienia od Betki. Ona chce, żebyś wreszcie znalazł domek. Edi, przecież wiesz, że jej nie ma sensu się sprzeciwiać.

On wie i jest za :lol:

poniewaz sam chwilowo po ciachaniu siedzi w boksie to energia go roznosi oj roznosi i z wielkim entuzjazmem skacze na sitke zeby go troche wypuscic :)

Posted

Mój tymczasik Bafek też był wczoraj ciachany (i to podwójnie - jajeczka i brzydka narośl nad łapką + usunięcie 5 ząbków). Bardzo dziś cierpi, ale pozdrawia Ediego serdecznie i też go namawia do bezzwłocznego opuszczenia (miłego skądinąd) schroniska.