beka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Szczenie z nużycą zostało zabrane ze schroniska gdzie nie bylo szans na jego leczenie. Obecnie przebywa w szpitaliku ale nie moze tam zostać. Błagam o pomoc dla Bingo. Chlopczyk ma nużycę. Choroba nie jest zaraźliwa dla zdrowych psów. We wrześniu wziełam suczke z nużycą. MOje stado liczace 3 sztuki jest zdrowe - sunia też. Bingo otrzyma pomoc finansową na leczenie, ale potrzbny jest DT. Lecznie nużycy - z moich doswiadczeń polegało na cotygoniowej wizycie u weta na zastrzyk i wcierkę. U nas trwało to ok 8 tygodni, ale to zależy od stanu choroby. Moja Ida wyglądała gorzej niż BIngo. Bez DT on nie ma szans. Kto może pomóc???? Quote
beka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Prosze o pomoc dla szczeniaczka, przeciez nie może spedzić następnych 6 tygodni w szpitalnej klatce :( Quote
beka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Podniosę. Może ktos zauwazy chłopaczka..:( Quote
beka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Ludziki, może ktos się zdecyduje pomóc.. Nuzyca nie zarazi waszych psów.. Niestety ja wyczerpałam limit psów na razie ... Quote
baffi2 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Może niech ktoś powysyła PW do osób z http://mapa.dog.pl/ które oferują DT w mazowieckim... Quote
Hanna Z. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Nie mogę zająć się tym psiakiem, ale mam nadzieję, że znajdzie się jakaś dobra dusza ... chociaż na trochę. Malec zasługuje na odrobinę pozytywnych uczuć. Może ktoś go pokocha??? :lol: Ze swojej strony - popytam znajomych, a może ... Quote
beka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Maluszek sie przypomina i łaga o pomoc Quote
czarna anda Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 cholera tak duzo tych biedakow ze nie starcza pomocy ....... nuzyce sie dobrze leczy - ostatnio znalazlam psiaka z nuzyca i leczenie zajelo mi 4 tygodnie w tej chwili jest wyadoptowany do Kasi Nazarewicz z telewizji i ma si edobrze zaden z moich psow sie ni ezarazil !!!!!! to nie jest zakazne - ja mam narazie zapchane wiec nie dam rady pomozci emaluchowi - nuzyca ni ejest straszna ...... a w klatce bez socjalu, ciepla domu ma mniejsze szanse dla nuzycy dobre warunki i bycie kochanym jest istotne .... podnosze maluszka ....... czy to duzy szczeniak czy maly ? w sensie o gabaryty przypuszczalne jak bedzie duzy - bo ze zdjecia nie widac Quote
beka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Mulutki nie bedzie , raczej średni... Quote
olga nik Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 sądząc po rozmiarze łap,mały nie będzie Quote
lamia2 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ma piękny pysio .... jest szansa, że szybko domek znajdzie i nie urośnie za dużo na tymczasie ;) Quote
olga nik Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Będziemy bardzo wdzięczni za wpłaty na rzecz Bingo. Jego leczenie i pobyt w szpitaliku sporo kosztuje Wpłaty można dokonywać na konto fundacji Viva Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva! ul. Kopernika 6/8, 00-367 Warszawa 49 1370 1109 0000 1706 4838 7303 bank DNB NORD Polska S.A. I O/Warszawa SWIFT potrzebny dla przelewów zagranicznych: MHBFPLPW Koniecznie z dopiskiem dla szczeniaka Bingo Rozliczenia w wątku psy na www.kocieadopcje.com Quote
lamia2 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 baffi2 napisał(a):czy przydadzą się wpłaty na maluszka? Brawo Baffi2 :cool3: Quote
lamia2 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A tymczasu jak nie ma tak nie ma :shake: Quote
lamia2 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Halo, szukamy tymczasu na czas choroby dla małego !!!! Quote
Recommended Posts