Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olga nik napisał(a):
Teraz to chyba wszyscy mają tymczasy z Krzyczek.Trzymanie Bingo w szpitaliku pochłonie wszystkie nasze fundusze:oops:

No fakt, w ciągu dwóch miesięcy dziewczyny wyciagnęły ok. 150 psów a jeszcze sporo do wyciągnięcia (mówię tylko o najcięższych przypadkach)

Choroba nie wiem jak pomóc :-(

Posted

lamia2 napisał(a):
No fakt, w ciągu dwóch miesięcy dziewczyny wyciagnęły ok. 150 psów a jeszcze sporo do wyciągnięcia (mówię tylko o najcięższych przypadkach)

Choroba nie wiem jak pomóc :-(

150 psów wyszło z Krzyczek?????????

Posted

beka napisał(a):
150 psów wyszło z Krzyczek?????????

Tak (w tym jedna u Ciebie ;)).
W tym tygodniu (tj od soboty do niedzieli) wyjechało i wyjedzie jeszcze 9 szt., że tak towarowo ujmę :cool3: (niestety jedna nie przeżyła :-()

Posted

Dziś rozmawiałam z wetką w sprawie Bingo.Mały ma sie dobrze.Czeka go tylko usunięcie młecznych zębów.Bo munie wypadły i teraz rosną w dwa rzędy
Bingo strasznie nudzi sie w klatce. Na spacery nie chce chodzić, chce przytulać sie.Straszny pieszczoch z niego,tylko żadnego zainteresowania nim:roll:

Posted

Bingo znajduje sie w lecznicy w Łatchorzewie, to jest przedłużenie Górczewskiej.Od pętli autobusów na Górczewskiej tam jadą autobusy 712,714,719.Przystanek Łatchorzew.Autobus zatrzymuje sie akurat przed lecznicą.Można go odwiedzić codziennie od 10 do 21-j

Posted

Odwiedziłam już wczoraj Bingo w lecznicy.
Powitanie było bardzo radosne.Rzucił sie na mnie ,żebym go wzieła na ręcę.Oblizał mnie:cool3:
Pies jest bardzo wylewny.Ponad życie potrzebuje swojego człowieka.Uwielbia przytułać sie. Pieś kolankowy:loveu:

Posted

Jemu jest bardzo ciężko zrobić zdjęcia ,Strasznie werci sie, bo cieszy sie ,że wyszedł z klatki i ktoś go odwiedził.wczoraj probowałam zrobić ,ale on wciaż biega i przytula sie;)