Jump to content
Dogomania

13.07.2008 CAC Vitaz Slovenska Kosice / Słowacja

Recommended Posts

Posted

Przeszukałam forum i nie znalazłam podobnego wątku, więc zakładam.
Koszyce - Słowacja - 13 lipiec 2008r, wystawa krajowa.
Wybiera się ktoś może?
Zamieszczam mapkę.

[IMG]http://i22.photobucket.com/albums/b332/spanielka/Slowacja.jpg[/IMG]

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My się wybieramy.
Według informacji od organizatora, więcej szczegółów nt. tej wystawy ma pojawić się w połowie lutego.
Wiem jedynie, że na Husky przewidziany jest Gellen Tibor z Węgier.

Posted

My Kosice miło wspominamy , fajne miejsce, mila atmosfera i calkiem dobra organizacja:)
Wystawa jest warta polecenia choc nie wiem czy w tym roku uda nam sie na nia jechac:(

Posted

Pod tym adresem [URL]http://www.spzke-mesto.sk/index.php?id=56[/URL] w kalendarzu z roku 2007 w terminie 01.09 znalazłam klubową wystawę molosów.
Czy ktoś się orientuje czy dotyczy to wszystkich molosów czy tylko wybrane rasy?

Pozdrawiam
Agnieszka i dogi z Książe Gorzkowa
[URL="http://www.ksiaze-gorzkowa.cba.pl"]www.ksiaze-gorzkowa.cba.pl[/URL]

Posted

[quote name='piotrjan']... znowu będzie fajnie ! :p :cool1: :diabloti:[/quote]

Mam nadzieję ,że będzie :lol:

My też pędzimy na tę wystawę .To tak blisko :-)))

Posted

[quote name='jolka11']Mam nadzieję ,że będzie :lol:

My też pędzimy na tę wystawę .To tak blisko :-)))[/quote]

Tobie , to chyba z dwie godziny jazdy ?

Widzę , że zapowiada się suuuuper ! Fajnie , że będziecie !

Posted

oO chętnych na wystawę więcej niż myślałam :D No to piszcie jak było w takim roku jeśli ktoś jeszcze był, bo bardzo jestem ciekawa :) Jak narazie same pozytywne wrażenia widze, więc kusi jeszcze bardziej :) To jest wystawa krajowa, więc o ile się nie myle pewnie będą sami Słowaccy sędziowie, a ktoś wspomniał o Węgierskim? Nie mam pojęcia, rok temu wystawa też miała statut krajowej?

Posted

W tym roku, to będzie wystawa krajowa z tytułem Zwycięzca Słowacji.
Mamy miłe wspomnienia- teren parku, bardzo przestrzenny, ogrodzony, ładnie uformowany. Sympatyczna atmosfera- raczej pikniku niż wystawy. Sędzia nam nieznany, więc kusi.
Na tę chwilę- jedziemy. Miło będzie znów zrobić za granicą haszczakowy Sajgon ;)

Posted

oO prosze :) To kusi tym bardziej :) klimat piknikowy.. szkoda, że w Polsce nie ma takich klimatowych wystaw, które by się tak wspominało i czekało jak np z tego co tu na dogo wyczytałam DRAKULA DOG SHOW albo właśnie Koszyce ..

Posted

[quote name='McDzik']oO prosze :) To kusi tym bardziej :) klimat piknikowy.. szkoda, że w Polsce nie ma takich klimatowych wystaw, które by się tak wspominało i czekało jak np z tego co tu na dogo wyczytałam DRAKULA DOG SHOW albo właśnie Koszyce ..[/quote]
W Polsce taki klimat to miały "dawno, dawno temu" wystawy w Krakowie, gdy zajmowały teren parku Jordana....
Klimatycznie - to było bardzo podobne do tych wystaw w kosicach. I dlatego ja tak lubię Kosice!:lol:
Pzdr.

Posted

Dajcie jakiś link gdzie można się zgłosić.. Jak wygląda kwestia płacenia? Pierwszy raz myślę o zagranicznej wystawie... Czy w ty terminie jest coś u nas w kraju??

Posted

Na razie to nie ma za wiele informacji.
Jest CACIB w Warszawie. W tamtym roku pierwszy termin 40 euro, II - 45 euro, na miejscu 50 Euro za pierwszego psa, za nastepne o 5 Euro mniej.