Doda_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='maggiejan']Wpuścił go, ale całą drogę mi tłumaczył dlaczego to jest ostatni raz kiedy bierze psa...:evil_lol: Powiedział, że miał być piesek, a jest ciele...:evil_lol: A miał osobowy, a nie kombi, więc Czarus jechał na tylnym siedzeniu...[/quote] :diabloti: Czarus to super psiak.. dobrze ze jechal na tylnym siedzeniu :cool3: moje psy na tylnym zawsze ssiedzą, a jak nei ma miejsca, to zalatwiam drugi samochod :cool3: jakos nie lubie jak psy sa w bagazniku :shake: Czarus to ciele, hah, nasteponym razem dzwon po taxi-samochod dostawczy :cool3: Quote
maggiejan Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Czaruś na tylnym siedzeniu ledwie się zmieścił, chciaż od czasu jak go wyczesuję zmniejszył się o połowę :evil_lol: Quote
Doda_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='maggiejan']Czaruś na tylnym siedzeniu ledwie się zmieścił, chciaż od czasu jak go wyczesuję zmniejszył się o połowę :evil_lol:[/quote] biedny czarus... a jego ukochana Pani gdzie siedziala?? :diabloti: Quote
Neigh Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='maggiejan']U niego na kolanach...:evil_lol:[/quote] Ładnie powiedziane:-) Quote
maggiejan Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Tak naprawdę to Czaruś rozłożył się na całej długości siedzenia, a ja gdzieś na boczku się wcisnęłam... dobrze, że mała jestem...:evil_lol: Quote
Neigh Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='maggiejan']Tak naprawdę to Czaruś rozłożył się na całej długości siedzenia, a ja gdzieś na boczku się wcisnęłam... dobrze, że mała jestem...:evil_lol:[/quote] To się nazywa - dobrać sobie pańcię:-) Quote
maggiejan Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Tak, Czaruś ma sporo szczęścia...:cool1: albo dobry gust... Quote
Neigh Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='maggiejan']Tak, Czaruś ma sporo szczęścia...:cool1: albo dobry gust...[/quote] Ja stawiam, że i jedno i drugie:-) Quote
maggiejan Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Czaruś ma małe kłopoty z pęcherzem. Skończył się Minirin i musiałam mu kupić opakowanie po normalnej cenie...:-( Quote
Doda_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='maggiejan']Czaruś ma małe kłopoty z pęcherzem. Skończył się Minirin i musiałam mu kupić opakowanie po normalnej cenie...:-([/quote] :placz: Lekarze nie chca wpisac taki lek na ludzka recepte..a moze tu na dogo jest ktos lekarzem?? Quote
ATLANTYDA Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 CZARUSIU ZDROWIEJ :cool3: :cool3: :cool3: Quote
maggiejan Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ano, właśnie... Może podatnicy by się złożyli po 1 gr na ten lek dla Czarusia...? Bo inaczej z torbami pójdziemy...:-( Quote
al-ka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dziewczyny piszcie proszę o "takich"sprawach na priva,bo jakaś menda podkabluje jak na watku Brajla.Tu zacytuję post Bajki: "Jestem!Wypuścili!:evil_lol:Moi Kochani..Pan Policjant przemiły,we wszystkim zorientowany i [B]oczytany[/B] na Forach..Mam mnóstwo informacji ,ale teraz musze pojechac z brajlem na pobranie krwi.Wybaczcie,ale jak wrócę to napisze obszernie.Sprawa jednak nie jest zakończona."-podkreślenie moje. Quote
Neigh Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Powyższa wypowiedź niestety prawdziwa.........tu także są ludzie i taborety. Quote
ATLANTYDA Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Nie spodziewałam sie że ktoś sie może tak brzydko bawić:-o:roll:,teraz już wiem pisać pw ;););) dzięki za informację:lol: Quote
maggiejan Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Niestety, znalazłam na Czarusiu dzikiego lokatora...:roll: Musiał wprowadzić się niedawno, bo był mało opity... Nie chciał opuścić zajmowanego lokalu dobrowolnie :angryy:, więc doszło do eksmisji (wyciągnęłam go pęsetą:diabloti:). Została spora dziurka, mam nadzieję, że delikwent wyprowadził się z całym dobytkiem, niczego nie zostawiając...:mad: Frontline niestety nie odstrasza tych najbardziej zdeterminowanych...:cool1: Czaruś zmienił karmę na Boscha. Worek przywiozła nam Brysia - bardzo dziękujemy :loveu: Niestety, rozliczenia nie będzie do czasu, aż organy ścigania uznają, że pomaganie potrzebującym nie jest sprzeczne z prawem. [B]Stan finansów Czarusia: 1457,95 zł[/B] Taksówka do i z kliniki kosztowała 60 zł i wydatek ten ofiarowała się pokryć Pani Hania G. z Poznania, a więc nie doliczam tego do wydatków. Pani Hani, która od początku hojnie wspiera Czarusia, bardzo dziękujemy :loveu:. Quote
BajkaB Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Małgosiu,Al-ka ma rację..Nie umieszczaj na forum rozliczeń i nazwisk,nikt się na pewno nie pogniewa..Przynajmniej do czasu wyjaśnienia całej mojej sprawy. No chyba,ze chcesz podzielić mój los i do jednej celi trafić?:evil_lol: A co do Czarusia,to powiem,ze dawno juz mam zastrzeżenia do Frontline.Stosowałam go długo i jakieś 3 lata temu przestałam.Ja stosuję Fiprex i jest tańszy a do tego skuteczny.Niby jest to to samo co Frontline,a jednak przekonałam się ,ze nie to samo. Quote
maggiejan Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='BajkaB']Małgosiu,Al-ka ma rację..Nie umieszczaj na forum rozliczeń i nazwisk,nikt się na pewno nie pogniewa..Przynajmniej do czasu wyjaśnienia całej mojej sprawy. No chyba,ze chcesz podzielić mój los i do jednej celi trafić?:evil_lol: [/quote] Może masz rację, Edytko. A spotkać możemy się na kawie, bo ani Tobie, ani sobie odsiadki nie życzę...:evil_lol: A jeśli ktoś chciałby pociągnąć do odpowiedzialności karnej za ratowanie potrzebujących to musiałby mieć nierówno pod sufitem...:shake: Czego niestety nie da się wykluczyć...:-( Narazie pozostaje liczyć na rozsądek organów ścigania. Quote
AniaAniołek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 załatwione DOSTANE TO 5-05 I ZARAZ WYśLE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maggiejan Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 To wspaniale,Aniu :multi:. Bardzo Ci dziękujemy :loveu:. Quote
egradska Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 a jak sie czuje Czaruś? Spacerki z kolegą aktualne:cool3: Quote
Recommended Posts