Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maggiejan']Wpuścił go, ale całą drogę mi tłumaczył dlaczego to jest ostatni raz kiedy bierze psa...:evil_lol: Powiedział, że miał być piesek, a jest ciele...:evil_lol: A miał osobowy, a nie kombi, więc Czarus jechał na tylnym siedzeniu...[/quote]

:diabloti: Czarus to super psiak.. dobrze ze jechal na tylnym siedzeniu :cool3: moje psy na tylnym zawsze ssiedzą, a jak nei ma miejsca, to zalatwiam drugi samochod :cool3: jakos nie lubie jak psy sa w bagazniku :shake: Czarus to ciele, hah, nasteponym razem dzwon po taxi-samochod dostawczy :cool3:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maggiejan']Czaruś na tylnym siedzeniu ledwie się zmieścił, chciaż od czasu jak go wyczesuję zmniejszył się o połowę :evil_lol:[/quote]

biedny czarus... a jego ukochana Pani gdzie siedziala?? :diabloti:

Posted

[quote name='maggiejan']Tak naprawdę to Czaruś rozłożył się na całej długości siedzenia, a ja gdzieś na boczku się wcisnęłam... dobrze, że mała jestem...:evil_lol:[/quote]

To się nazywa - dobrać sobie pańcię:-)

Posted

[quote name='maggiejan']Czaruś ma małe kłopoty z pęcherzem. Skończył się Minirin i musiałam mu kupić opakowanie po normalnej cenie...:-([/quote]

:placz: Lekarze nie chca wpisac taki lek na ludzka recepte..a moze tu na dogo jest ktos lekarzem??

Posted

Dziewczyny piszcie proszę o "takich"sprawach na priva,bo jakaś menda podkabluje jak na watku Brajla.Tu zacytuję post Bajki:

"Jestem!Wypuścili!:evil_lol:Moi Kochani..Pan Policjant przemiły,we wszystkim zorientowany i [B]oczytany[/B] na Forach..Mam mnóstwo informacji ,ale teraz musze pojechac z brajlem na pobranie krwi.Wybaczcie,ale jak wrócę to napisze obszernie.Sprawa jednak nie jest zakończona."-podkreślenie moje.

Posted

Niestety, znalazłam na Czarusiu dzikiego lokatora...:roll: Musiał wprowadzić się niedawno, bo był mało opity... Nie chciał opuścić zajmowanego lokalu dobrowolnie :angryy:, więc doszło do eksmisji (wyciągnęłam go pęsetą:diabloti:). Została spora dziurka, mam nadzieję, że delikwent wyprowadził się z całym dobytkiem, niczego nie zostawiając...:mad: Frontline niestety nie odstrasza tych najbardziej zdeterminowanych...:cool1:

Czaruś zmienił karmę na Boscha. Worek przywiozła nam Brysia - bardzo dziękujemy :loveu:

Niestety, rozliczenia nie będzie do czasu, aż organy ścigania uznają, że pomaganie potrzebującym nie jest sprzeczne z prawem.

[B]Stan finansów Czarusia: 1457,95 zł[/B]

Taksówka do i z kliniki kosztowała 60 zł i wydatek ten ofiarowała się pokryć Pani Hania G. z Poznania, a więc nie doliczam tego do wydatków. Pani Hani, która od początku hojnie wspiera Czarusia, bardzo dziękujemy :loveu:.

Posted

Małgosiu,Al-ka ma rację..Nie umieszczaj na forum rozliczeń i nazwisk,nikt się na pewno nie pogniewa..Przynajmniej do czasu wyjaśnienia całej mojej sprawy.
No chyba,ze chcesz podzielić mój los i do jednej celi trafić?:evil_lol:

A co do Czarusia,to powiem,ze dawno juz mam zastrzeżenia do Frontline.Stosowałam go długo i jakieś 3 lata temu przestałam.Ja stosuję Fiprex i jest tańszy a do tego skuteczny.Niby jest to to samo co Frontline,a jednak przekonałam się ,ze nie to samo.

Posted

[quote name='BajkaB']Małgosiu,Al-ka ma rację..Nie umieszczaj na forum rozliczeń i nazwisk,nikt się na pewno nie pogniewa..Przynajmniej do czasu wyjaśnienia całej mojej sprawy.
No chyba,ze chcesz podzielić mój los i do jednej celi trafić?:evil_lol:
[/quote]
Może masz rację, Edytko. A spotkać możemy się na kawie, bo ani Tobie, ani sobie odsiadki nie życzę...:evil_lol:

A jeśli ktoś chciałby pociągnąć do odpowiedzialności karnej za ratowanie potrzebujących to musiałby mieć nierówno pod sufitem...:shake: Czego niestety nie da się wykluczyć...:-( Narazie pozostaje liczyć na rozsądek organów ścigania.