LOCZEK Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [B][COLOR=darkgreen]Witajcie Kochani!Ja sie natomiast pochwale ,że moja Donka została ponownie dzisiaj mamą-narazie "udanej 5"[/COLOR][/B] Quote
zpr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='LOCZEK'][B][COLOR=darkgreen]Witajcie Kochani!Ja sie natomiast pochwale ,że moja Donka została ponownie dzisiaj mamą-narazie "udanej 5"[/COLOR][/B][/quote] No to super, cieszę się bardzo i mocno trzymam kciuki za powodzenie całej akcji no i czekam na wieści kolejne!!! ;) Quote
LOCZEK Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hejka! Dona ma 6 dzieci-ładniutkie i tłuściutkie! Wszystko w porządku.Oby zdrowo rosły! Quote
SYLWIA:) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='LOCZEK']Hejka! Dona ma 6 dzieci-ładniutkie i tłuściutkie! Wszystko w porządku.Oby zdrowo rosły![/quote] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]no,no,no...to się mamusia postarała:klacz: :lol: oczywiście tatuś również:smokin: [/COLOR][/FONT] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]NIECH PIĘKNIE I ZDROWO ROSŃĄ!!![/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Dżimi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Moje gratulacje :multi: My też mamy dziś małe święto nasz hasiu Dżimi jest u nas 2 lata kupiliśmy go dla córki na urodziny (ile było radości) to rasa o której zawsze marzyliśmy a swoje urodzinki obchodzi 14 grudnia :loveu: ma 2 lata 2 miesiące i 23 dni Córeczko życzymy ci wszystkiego naj w dniu 10 urodzin- mama i tata Quote
SH Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=purple]GRATULACJE!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=plum]Dla Mam i ich ludzkich oraz psich dzieciaków[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :cunao: :BIG: :cunao: Quote
agacia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Moja Azja konczy dzisiaj 10 lat juz. Wiec wszystkiego najlepszego Azjatko,zebys kolejne 10 lat zyla :loveu: Quote
SH Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=plum][I]Moc uścisków i serdeczne "drapki" dla Azji ![/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=plum][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=plum][I]A ja w ferworze urodzinowych zabaw i z powodu jakiejś złej siły, która "zawariowała" mi dostęp na dogomanię dopiero dziś pochwalę się tą drogą naszym podwójnym świętem ...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=plum][I]Mojej córci stuknęła wczoraj 20-tka :loveu: [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=plum][I]A dwa dni wcześniej, jej ulubienicy - Vanilce, mniej okrągła 8-mka :loveu: [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#dda0dd][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] Quote
Janosik Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 12 lutego Kasus skończył już 6 latek, wierzyć mi się nie chce, że ta wspaniała choć krnobrna istota jest ze mną już taki kawał czsu. To pies na dobre i złe, a Ci co go znają wiedzą o czym piszę. Kasus ma nowe wyzwanie wychowanie razem z Janosikiem małego Franka, tworzą fajną sforę w której alfą jest Franek(1rok) a one się dopasowują. Quote
banjo Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Nasza kochana Vanity kończy dzis 3 latka (a mój synek 3 miesiące:multi: ):new-bday: [img]http://soulvibrates.jubiiblog.co.uk/upload/tort.jpg[/img] Quote
efra-husky Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Banjo wszystkiego najlepszego dla Vanity :p [IMG]http://img206.imageshack.us/img206/3457/kolh9.jpg[/IMG] oraz dla synusia z okazji trzeciej miesięcznicy :loveu: Quote
SH Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=blue][B][I]Wszystkim jubilatom STO LAT!!![/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :cunao: :tort: :cunao: Quote
kalina. Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 AAA.Wczoraj moja kochaniutka Perełka skończyła roczek:tort:.Naj naj Pearlko. Quote
Canis_lupus_husky Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 22 marca 2004 roku urodził się mały, szary haszczak... który właśnie wrócił z urodzinowego spacerku i śpi smacznie na kanapie :) Arthas ma 3 lata :loveu: Quote
zpr Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Nie miałam wczoraj netu więc nie pochwaliłam się ... moje dziewczyny Nunami i Niagara Fortunatus 21.03.2007 skończyły 12 lat i mają się znakomicie STO LAT!!! :loveu: Quote
piotrjan Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Dzisiaj urodzinki ( drugie ) ma również [COLOR=red]SWIFT WOLF FORTUNATUS[/COLOR] Urodzinowe mięsko już zjedzone , ale może coś jeszcze dobrego wpadnie do miseczki .... Quote
Savannah Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='piotrjan']Dzisiaj urodzinki ( drugie ) ma również [COLOR=red]SWIFT WOLF FORTUNATUS[/COLOR] Urodzinowe mięsko już zjedzone , ale może coś jeszcze dobrego wpadnie do miseczki ....[/quote] [COLOR=Red][B]STO LAT DLA KUBY!!! [/B][/COLOR]:loveu: Quote
Savannah Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='zpr']Nie miałam wczoraj netu więc nie pochwaliłam się ... moje dziewczyny Nunami i Niagara Fortunatus 21.03.2007 skończyły 12 lat i mają się znakomicie STO LAT!!! :loveu:[/quote] [B]STO LAT DLA SONI I SARY !!!:multi:[/B] Quote
zpr Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Savannah'][B]STO LAT DLA SONI I SARY !!!:multi:[/B][/quote] Dziekuję w imieniu solenizantek i również uściski łapek dla Kubusia :loveu: Quote
jolka11 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Wszystkim jubilatom "sto lat ...." :new-bday::tort::new-bday::tort::new-bday: Quote
SH Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=indigo]Szanownym Jubilatam... STO LAT!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :cunao: :new-bday: :cunao: :BIG: :cunao: Quote
Alcazar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 my rowniez zyczymy wszystkim naj naj lepszego moj alcazarek 21 marca skonczyl 4 miesiace :multi: :sweetCyb: :new-bday: :tort: Quote
efra-husky Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Dzisiaj 13 lat kończy Feniks naszej Sh_maniaczki - PHONIX Bily Soutok STO LAT DLA JUBILATA a przede wszystkim duuuużo zdrówka Quote
Recommended Posts