Jump to content
Dogomania

Poszukiwany mini mini - wybrana Sari od karo20- już w nowym domku :)

Recommended Posts

Posted

CD psiaków z Tomaszowa Maz.

Młodziutka, **********-sznaucerkowa sunia. Strasznie płacze. Na widok człowieka szaleje z radości. Sunia lada dzień ma zostać wysterylizowana.

York, pies, piękny i przestraszony. Aktualnie jest wychudzony, bo kolega z boksu, amstaf, z którym został przywieziony, nie dopuszcza go do miski. Po naszej interwencji psiak ma zostać przeniesiony. Pies czeka na kastrację.

Jamnik szorstkowłosy.

Posted

Sarenka jest piękna. Jak wszystkie psiaki. Już na jej wątku pytałam, jakiej jest wielkości i ile może wazyć. Na taką mini mini raczej nie wygląda ale mała jest.

Posted

Pysia napisał(a):
Sarenka jest piękna. Jak wszystkie psiaki. Już na jej wątku pytałam, jakiej jest wielkości i ile może wazyć. Na taką mini mini raczej nie wygląda ale mała jest.

W jednym z pierwszych postów w wątku Sarenki podano, że waży 7,5 kg.

Posted

4 dziewczynki - mają po 7 tygodni, na zdjęciu z mamą. wyrosną na małe lub średnie pieski. Mama również szuka domu!

nr 1 - brązowa

nr 2 - beżowa

nr 3 - ciemna pręgowana

nr 4 - jasna pręgowana

kontakt w sprawie adopcji:
0604-950-574
0515-242-723
[email protected]

lub przez dogo kontaktuj się z Hund lub _bubu_

Posted

Jakie one wszystkie cudne :loveu:
A ja wróciłam niedawno od lekarza ... I nadal nie znam wybranka/i :placz: Czy ludzie długo potrafią wybierac? Zwariuję...

Posted

Malutki piesek pilnie szuka domku, zostal w sobote potracony przez samochod, naszczescie nic mu sie nie stalo jest poprostu poobijany. Przebywa w klinice na Tarchominie jednak jesli do jutra nie znajdzie domu trafi do schroniska na Paluch a tam wsrod 2000 psów poprosyu ma nikle szanse na adopcje. Piesek jest bardzo grzeczny nie wyje jest bardzo spokojny i mily wazy cos okolo 7 kg. Sprawa jest bardzo pilna!!!

Posted

Szyszka - maleńka sunia, ma ok. 2,5 miesiąca. Została podrzucona na teren zakładu razem z drugą sunią, która już na szczęście znalazła dom. Szyszka jest uroczym malutkim szczeniaczkiem, chętnym do zabawy, ale wyjątkowo spokojnym i grzecznym. Taka przylepka i całuśnica. Jej ukochane miejsce to kolana. Oczywiście jak to szczeniak gania, gryzie i bawi się, ale co ważne - nic nie poniszczyła, nie gryzie butów - wie, ze nie wolno. Najbardziej lubi być głaskana. Bardzo spragniona czułości i uwagi. Dobrze znosi jazdę samochodem, pięknie chodzi na smyczy, spaceruje przy nodze. W stosunku do innych psów jest spokojna.
Jest odrobaczona. Przebywa w domu tymczasowym.

KONTAKT 609-890-204

Posted

Wczoraj powiedziano mi, że nadal się zastanawiają. Zobaczymy dzisiaj, choć przyznam się, że moja cierpliwość jest na dość dużą próbę wystawiona :cool1:
Oba pieski wysłałam do pokazania, ale już naprawdę wystarczy bo czym więcej zobaczą tym chyba dłuzej będą myśleć :roll:

Posted

Jak to w przysłowiu bywa : " Ostatni będą pierwszymi". Na widok fotki Sari Ewie zadrgało serduszko. Pokazała ja rodzicom i....tak!! Rodzice zaakceptowali Ewy wybór. Teraz muszę mieć więcej wiadomosci, bo trzeba Sari do Sosnowca ściągnąć :)

Posted

karo20 napisał(a):
Bardzo się cieszę że Sari przypadła do gustu :) jest naprawdę kochana i zasługuje na dobry dom ;)

Będzie kochana :) Już ja o to zadbam ;)
Jak się edytuje tytuł?? :roll:
Czy ktoś mógłby pomóc w jej transporcie? Sunia jest pod Warszawą i trzeba ją ściagnąć do Sosnowca. Ewentualnie do Łodzi jak juz wyjścia nie będzie. Odebralibysmy ją z tamtąd.

Posted

Pysia - bardzo proszę aby przyszli właściciele Sari skontaktowali się ze mną. Chciałabym z nimi porozmawiać. 513-077-146 lub 606-932-114
Sari jest pod opieką fundacji i musi być podpisana nasza umowa.