BBeta Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Ja na pewno będę ;) [SIZE="1"]A Cieszyn też czasem odwiedzam (np. wczoraj) :cool3: Quote
basia bonnie Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Oczywiście zapytam :) Chyba, że zapytać ją czy nie miałaby nic przeciwko jakbyś wykąpała psa w wannie? :evil_lol: zadzwonię, ale jak już wrócę, teraz nie zdażę ;) Quote
FRODKA Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Tak ja wysyłałam ,kazali tylko dosłać ksero rodowodu. Quote
Kinia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 A Hotel Gołębiewksi? Chyba, że ma być tanio. W wiśle jest mnóstwo pensjonatów, hoteli itd. Trzeba w necie poszukać;) Quote
marymek Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Kinia napisał(a):A Hotel Gołębiewksi? Chyba, że ma być tanio. W wiśle jest mnóstwo pensjonatów, hoteli itd. Trzeba w necie poszukać;) Ja nie wiem czy Kasia potrzebuje aż takich luksusów. Tam ceny są zabójcze :shake: Quote
panienkabubu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Kinia napisał(a):A Hotel Gołębiewksi? Chyba, że ma być tanio. W wiśle jest mnóstwo pensjonatów, hoteli itd. Trzeba w necie poszukać;) :crazyeye::crazyeye: Nie no proszę :mdleje::evil_lol: Szukam czegoś za max 35 zł od osoby - powtarzam to MAX :cool3: W przeciwnym razie przyjadę tylko na wystawę, daleko nie mam, bo 80 km, ale lubię tamte rejony i z chęcią zostałabym tam na weekend :) Quote
Kinia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 No cuż no to wpisujesz w google noclegi w ustroniu/wisle i szukasz;) Wybór jest duży ale nie wiem gdzie jest wanna i wpuszczają z psami. Quote
panienkabubu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Kinia napisał(a):No cuż no to wpisujesz w google noclegi w ustroniu/wisle i szukasz;) Wybór jest duży ale nie wiem gdzie jest wanna i wpuszczają z psami. No właśnie dlatego jest problem, bo wszędzie są prysznice, już szukałam :evil_lol: Quote
cockermanka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 panienkabubu,my możemy służyć wanną...(w każdym razie jeśli jeszcze będziemy mieszkać tu,gdzie teraz) ale z noclegiem u nas byłby problem....;) - nic mi sensownego do głowy nie przychodzi... Quote
Nugatowa Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ja też będę :loveu::lol: BBeta mam nadzieje, że Cię poznam osobiście i Twój aparacik również :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='cockermanka']panienkabubu,my możemy służyć wanną...(w każdym razie jeśli jeszcze będziemy mieszkać tu,gdzie teraz) ale z noclegiem u nas byłby problem....;) - nic mi sensownego do głowy nie przychodzi... Jezeli nie znajdę to noclegu, to po prostu przyjadę tylko na niedzielę i wykąpię psy w domu u siebie :-) Żaden problem. Bo do Ustronia to ja mam bliziutko, ale tak jak pisałam, lubię tamte okolice i chcialam spędzić weekend tam, a jeżeli się nie uda, totrudno, tragedii nie będzie :-) Quote
BBeta Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Nugatowa napisał(a):BBeta mam nadzieje, że Cię poznam osobiście i Twój aparacik również :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Też mam taką nadzieje :cool3: Quote
aga616 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 czy ja ślepa czy zadnego formularza zgłoszeniowego na stronie nie ma??:roll:hmm... to biorę taki standardowy ze strony głównej związku Quote
katik Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 aga616 napisał(a):czy ja ślepa czy zadnego formularza zgłoszeniowego na stronie nie ma??:roll:hmm... to biorę taki standardowy ze strony głównej związku Też wypełniłam ten se strony głównej ZK, tylko zastanawiam się czy wysłać mailem czy faxem. :roll: Quote
nefertiti Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 goldenka245 napisał(a):No więc właśnie:cool3: Ktoś się wybiera? Wystawa tak jak w tamtym roku na terenie stadionu klubu sportowego "Kuźnia". My na 99% będziemy się wystawiać:) Czy tam bendom i DONki??:crazyeye: Quote
aga616 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 katik napisał(a):Też wypełniłam ten se strony głównej ZK, tylko zastanawiam się czy wysłać mailem czy faxem. :roll: ja wysłałam pocztą:p Quote
Czarne Gwiazdy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Też wypełniłam ten se strony głównej ZK, tylko zastanawiam się czy wysłać mailem czy faxem. Ja wysłałem mailem i na drugi dzień otrzymałem potwierdzenie, że przyjęli ;-) Quote
katik Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ja tez zdecydowałam sie na maila. A wysyłaliście tez rodowód i potwierdzenie wpłaty? Quote
aga616 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 katik napisał(a):ja tez zdecydowałam sie na maila. A wysyłaliście tez rodowód i potwierdzenie wpłaty? tak , wszystko razem.. Quote
katik Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 mam nadzieję, że bez rodowodu nam przyjmą zgłoszenie, bo miałam problem z zeskanowaniem i w końcu go nie wysłałam. :oops: Quote
Light of Shin-Ra Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Dziś faksem wysłałam zgłoszenie razem z rodowodem. I oczywiście chciałam zadzwonić żeby sprawdzić czy doszło ale się zagapiłam i już było po godzinach. :placz: Quote
katik Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Podobno każde zgłoszenie mailowe od razu potwierdzają. Ja dzwoniłam i musiałam wysyłać jeszcze raz faxem. ale w koncu zgloszenie zostało przyjete. Quote
Recommended Posts