Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia napisał(a):
A Hotel Gołębiewksi? Chyba, że ma być tanio.
W wiśle jest mnóstwo pensjonatów, hoteli itd. Trzeba w necie poszukać;)

Ja nie wiem czy Kasia potrzebuje aż takich luksusów. Tam ceny są zabójcze :shake:

Posted

Kinia napisał(a):
A Hotel Gołębiewksi? Chyba, że ma być tanio.
W wiśle jest mnóstwo pensjonatów, hoteli itd. Trzeba w necie poszukać;)

:crazyeye::crazyeye:
Nie no proszę :mdleje::evil_lol:

Szukam czegoś za max 35 zł od osoby - powtarzam to MAX :cool3:
W przeciwnym razie przyjadę tylko na wystawę, daleko nie mam, bo 80 km, ale lubię tamte rejony i z chęcią zostałabym tam na weekend :)

Posted

Kinia napisał(a):
No cuż no to wpisujesz w google noclegi w ustroniu/wisle i szukasz;) Wybór jest duży ale nie wiem gdzie jest wanna i wpuszczają z psami.

No właśnie dlatego jest problem, bo wszędzie są prysznice, już szukałam :evil_lol:

Posted

panienkabubu,my możemy służyć wanną...(w każdym razie jeśli jeszcze będziemy mieszkać tu,gdzie teraz) ale z noclegiem u nas byłby problem....;) - nic mi sensownego do głowy nie przychodzi...

Posted

[quote name='cockermanka']panienkabubu,my możemy służyć wanną...(w każdym razie jeśli jeszcze będziemy mieszkać tu,gdzie teraz) ale z noclegiem u nas byłby problem....;) - nic mi sensownego do głowy nie przychodzi...
Jezeli nie znajdę to noclegu, to po prostu przyjadę tylko na niedzielę i wykąpię psy w domu u siebie :-) Żaden problem. Bo do Ustronia to ja mam bliziutko, ale tak jak pisałam, lubię tamte okolice i chcialam spędzić weekend tam, a jeżeli się nie uda, totrudno, tragedii nie będzie :-)

Posted

Nugatowa napisał(a):
BBeta mam nadzieje, że Cię poznam osobiście i Twój aparacik również :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi:

Też mam taką nadzieje :cool3:

Posted

aga616 napisał(a):
czy ja ślepa czy zadnego formularza zgłoszeniowego na stronie nie ma??:roll:hmm... to biorę taki standardowy ze strony głównej związku

Też wypełniłam ten se strony głównej ZK, tylko zastanawiam się czy wysłać mailem czy faxem. :roll:

Posted

goldenka245 napisał(a):
No więc właśnie:cool3: Ktoś się wybiera? Wystawa tak jak w tamtym roku na terenie stadionu klubu sportowego "Kuźnia". My na 99% będziemy się wystawiać:)

Czy tam bendom i DONki??:crazyeye:

Posted

katik napisał(a):
Też wypełniłam ten se strony głównej ZK, tylko zastanawiam się czy wysłać mailem czy faxem. :roll:

ja wysłałam pocztą:p

Posted

Podobno każde zgłoszenie mailowe od razu potwierdzają. Ja dzwoniłam i musiałam wysyłać jeszcze raz faxem. ale w koncu zgloszenie zostało przyjete.