katik Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 I mieli rację, ze krzyczeli, bo przynajmniej więcej osób miało szansę cos zobaczyć. :evil_lol: Basia, ja ciebie widziałam, nawet robiłaś Magusi fotkę :cool3: ale akurat wchodziłam na ring, wiec nie miałam jak zagadać. Gratulacje dla Ali za MP. Zresztą wszystkie świetnie sobie radziłyście. Moja Magia ocena doskonała, lokata I i zwycięstwo młodzieży. :multi: Fotek już dzisiaj raczej nie zdążę wstawić. Quote
Agama Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Mopsy byly-tak mysle skoro Kasia Eternal pojechala z Stella Quote
Jogurt Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 To my sie pochwalimy: Jogurt Tarlang Bass: oc. doskonala, zwyciezca mlodziezy, najlepszy junior w rasie, BOB, BOG II :loveu::loveu: Zdjecia za chwile :) Gatulacje dla Ali na MP :) Widzialam jeszce Panienkebubu, ale nie bylam pewna czy to ona, wiec nie podzeszlam :oops::oops: Quote
panienkabubu Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Gratulacje dla wszystkich!!! Moje dziecko dzisiaj BOB :multi: I razem z Marysią na Młodym Prezenterze w Grupie Starszej (mimo, że pani nagminnie mówiła, że HALSZKA Dar... to to była MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI, czyli FRANCA) - II MIEJSCE!!!!!! Quote
Jogurt Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 A ma moze ktos zdjecia z BOG VI?? Bo moje malenstwo na pudle stalo i nie mam zadnej pamiatki :-(:-(:placz: Quote
Marta&Karmen Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 my dzis bez konkurencji, ale i tak ładnie;) - dosk, złoto i CWC Basia dziekujemy za towarzystwo i kibicowanie:multi: Talagia a Wam jak poszło?? Psiaki masz prześliczne, nawet się ucieszyłam że Ravenek mnie polubił, a tu sie okazuje że on tak do smaczków ciągnął:lol: Panienkabubu - Was widziałam przez moment, bo tylko jeden był bernardyn prawda? Quote
McDzik Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Gratulacje wszystkim :) Ufocił mi ktoś tamte dwa spaniele tybetańskie ? Albo widział je ktoś w ogóle czy dojechały ? One zawsze dojezdzają 10 minut przed oceną... Quote
Talagia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 aga616 napisał(a): Talagia a Wam jak poszło?? Psiaki masz prześliczne, nawet się ucieszyłam że Ravenek mnie polubił, a tu sie okazuje że on tak do smaczków ciągnął:lol: Moje psiaki dzisiaj średnio ;) Lilian 2 lokata, a Raven CWC i NDPwR Jogurt napisał(a):To my sie pochwalimy: Jogurt Tarlang Bass: oc. doskonala, zwyciezca mlodziezy, najlepszy junior w rasie, BOB, BOG II :loveu::loveu: Gratulacje! Widziałam was na ringu! Super psiak :loveu: Aga gratulacje dla Raptuska! Trzymaliśmy kciuki :loveu: Quote
Guest Reyes Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 BOB BOG i BIS III - CHOCAPIC Trzy Żywioły własność forumowej rencze !!! Quote
Jogurt Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Reyes napisał(a):BOB BOG i BIS III - CHOCAPIC Trzy Żywioły własność forumowej rencze !!! Talagia napisał(a):Moje psiaki dzisiaj średnio ;) Lilian 2 lokata, a Raven CWC i NDPwR Brawo, gratulacje :multi::multi: Talagia napisał(a): Gratulacje! Widziałam was na ringu! Super psiak :loveu: dziekujemy :loveu: A tutaj kilka bassecich fotek: Quote
Jogurt Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 I baardzo, baardzo prosze o fotki z BOG VI :cool3: Quote
panienkabubu Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Proszę o dane psiaków z grup i bisa na PW :) wrzucę do artykułu :) A to MP - grupa starsza Quote
IwonaK Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Czy ktoś ma zdjęcia z finałowej szóstki BIS-a szczeniąt? Quote
GSMD Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Prosiłbym bardzo o zdjęcia z finałów II grupy, jeśli ktoś z Was ma ;) ALDO Swizzero v-ce BEST OF GRUP, BOB, CWC, NDPwR Quote
BBeta Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 A ja zrobiłam AŻ 50 zdjęć... :diabloti: :loveu::loveu: Quote
cockermanka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 aga616 napisał(a):a BOG 8?? 1 - cocker spaniel angieski 2 - labrador retriever 3 - cocker spaniel amerykański Quote
AlaNowak Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 bog V: I sh BEST GIRL FOR YOU Eskimoski domek II basenji DONNER Hanacek III faraon Enigma SPECIAL NEWS Quote
basia bonnie Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 katik napisał(a): Basia, ja ciebie widziałam, nawet robiłaś Magusi fotkę :cool3: ale akurat wchodziłam na ring, wiec nie miałam jak zagadać. To byłaś Ty?!:placz: kurcze, szkoda, że nie wiedziałam, bo przesłodka jest Magia:loveu::loveu: Marta&Karmen napisał(a): Basia dziekujemy za towarzystwo i kibicowanie:multi: Cała przyjemnośc po mojej stronie :multi: ja zaraz zaczne wrzucac foty ;) Quote
basia bonnie Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Kurcze ja mam ponad 400 zdjec :o Wrzucę je na photobucket, nie będę tylu tu wklejać, chyba, że ktoś chce jakąs rase to mówić, jesli mam to wkleję.. ;) Quote
Recommended Posts