Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss']Kojot jaka jakość:mdleje:wkońcu Ci coś wyszło:roflt::diabloti:

a Ty siedziałeś na drzewie:hmmmm:[/QUOTE]

wiedziałem że Ci się spodoba:loveu:
wbrew pozorom kojoty dobrze się wspinają na drzewa:diabloti:

Posted

[quote name='LeCoyotte']wiedziałem że Ci się spodoba:loveu:
wbrew pozorom kojoty dobrze się wspinają na drzewa:diabloti:[/quote]

mam dobry gust:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']Kojot jaka jakość:mdleje:wkońcu Ci coś wyszło:roflt::diabloti:
[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wow! ja kiedyś nieźle spękałam jak lis zaczął biec w moim kierunku, a ja byłam z Luną i slepym Bolkiem na łąkach, zero smyczy, zero jakiegokolwiek drzewa w zasięgu :mdleje: ale zaczęłam machać rękami, krzyczeć i się lisek wystraszył - ale jakiś dziwny był, zdrowo to on nie wyglądał :shake:

Posted

ooo bojowniczek :loveu::loveu: też mam , czerwonego,ale bez śladu zieleni :loveu:

a na co był chory ?? ich płetwy są podatne na pleśniawkę :roll:

czym wabiłeś lisa ? szkło + styropian ??? marzy mi się lisa ufocić i w przyszłe lato będę walczyc :lol:

Posted

[B]waszko[/B], pewnie jakis chory był:( Wiesz co się z nim stało?

[B]Justa[/B], rypka przeżyła czy się rypła?:diabloti:

[B]eria[/B], tak, styropian i szkło:evil_lol: W tym albo przyszłym tygodniu zapoluję (oczywiście aparatem;)) na liska. Z zasiadki, bo wabiąc piskiem myszy trzeba by go widzieć żeby wabić tylko jak się rusza. Mi się marzy wilka ufocić.. Ale najpierw lisek:loveu: A bojownik nie wiem na co był chory, miał takie odstające łuski po bokach i pływał brzuchem w bok;) Wyglądało to jak jakieś wzdęcie:hmmmm:

Posted

[quote name='LeCoyotte']rypka:lol:
[/quote]
nie zdechniee toto w takim małym opakowaniu? wrzucasz mu jakieś tabletki z tlenem czy coś? :razz: bo w sumie to mam coś takiego ala' twoje akwarium... :diabloti:

już przeczytałam, że nie trzeba... ale piszą, że na jednego dwa litry wody...

Posted

[quote name='LeCoyotte'][B]waszko[/B], pewnie jakis chory był:( Wiesz co się z nim stało?
[/quote]

nie wiem niestety - ja wtedy odetchnęłam z ulgą jak zanichał biegu w naszą stronę bo nie miałam pomysłu na ewentualną obronę psów jakby miał np wściekliznę :shake: potem dzwoniłam po kołach łowieckich i nadleśnictwo w okolicy, ale nikt się specjalnie nie zainteresował - zresztą trudno by było go namierzyć bo w las poszedł

nie wiedziałam że styropian i szkło to sposób na wabienie lisa :crazyeye:

Posted

[quote name='Tinka:)']nie zdechniee toto w takim małym opakowaniu? wrzucasz mu jakieś tabletki z tlenem czy coś? :razz: bo w sumie to mam coś takiego ala' twoje akwarium... :diabloti:

już przeczytałam, że nie trzeba... ale piszą, że na jednego dwa litry wody...[/quote]

nie, nie trzeba;) Takie są bojowniki małowymagające.

[quote name='malawaszka']potem dzwoniłam po kołach łowieckich i nadleśnictwo w okolicy, ale nikt się specjalnie nie zainteresował - zresztą trudno by było go namierzyć bo w las poszedł [/quote]

no niestety tacy są mysliwi, że ich mało to obchodzi:shake: 95% to zwykli kłusownicy:angryy:

Posted

[quote name='bognik']Zdjęcie ''rypki" ładne ;)

[COLOR="Red"]dzieki;)[/COLOR]

BTW: [URL="http://big.photos.nasza-klasa.pl/535427/1/other/std/88ee76c963.jpeg"]TO[/URL] chyba nie Ty, co? :eviltong:

Pozdrawiam![/QUOTE]

haha nie, nie wiem kto to:evil_lol: skąd to wziełaś? Ten link z NK był do znalezionego sznupka;)

Posted

[quote name='LeCoyotte']znalazłam dziurę!:cool1:
[url]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/listopad/PICT7473x640.jpg[/url][/QUOTE]

dziura jak dziura ale co za imponujący ogon :loveu:

[quote name='LeCoyotte'][url]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/listopad/PICT7239x640.jpg[/url][/QUOTE]
Uwielbiam tego typy B&W :loveu: U Justy widziałam podobne :D Czyżby któreś z Was było natchnieniem dla drugiego? :) Tak trzymać :multi:

Buziaczki :buzi:

Posted

[quote name='LeCoyotte']haha nie, nie wiem kto to:evil_lol: skąd to wziełaś? Ten link z NK był do znalezionego sznupka;)[/quote]
Ten ktoś z Twojego linka wstawił psiaka do swojej galerii ;)

Masz n-k? :razz:

Pozdrawiam!

Posted

[B]Pasavera[/B] imponująca chorągiew raczej, bo to sznaucerzego ogona nie przypomina:evil_lol:

[B]Bognik[/B] nk ni ma, tzn. była ale się zmyła:diabloti:

[B]Szpila[/B] fot ni ma niestety, tzn są ale takie beznadziejne że szkoda przegrywać z aparatu;) nie warto po prostu. A to jest przecież galeria na poziomie:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='LeCoyotte']

[B]Szpila[/B] fot ni ma niestety, tzn są ale takie beznadziejne że szkoda przegrywać z aparatu;) nie warto po prostu. A to jest przecież galeria na poziomie:loveu::diabloti:[/quote]

oj jak jakoś jak z komóry to dawaj:loveu:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Jakbym miała taki aparat jak Ty to by mi go od reki nie odlepili :D[/QUOTE]

racja, czasami się jak się odklei ta gumowa rączka to zostaje klej no i się wtedy rzeczywiście nie da odkleić:diabloti:
PS heloł