ariss Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Kojot jaka jakość:mdleje:wkońcu Ci coś wyszło:roflt::diabloti: a Ty siedziałeś na drzewie:hmmmm: Quote
LeCoyotte Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='ariss']Kojot jaka jakość:mdleje:wkońcu Ci coś wyszło:roflt::diabloti: a Ty siedziałeś na drzewie:hmmmm:[/QUOTE] wiedziałem że Ci się spodoba:loveu: wbrew pozorom kojoty dobrze się wspinają na drzewa:diabloti: Quote
ariss Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='LeCoyotte']wiedziałem że Ci się spodoba:loveu: wbrew pozorom kojoty dobrze się wspinają na drzewa:diabloti:[/quote] mam dobry gust:eviltong::evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 rypka:lol: [IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/akwarium.jpg[/IMG] była niedawno chora więc wygląda marnie i niekorzystnie;) Quote
Justa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Wlej jej wody mineralnej :evil_lol: Jak ja za pięknych czasów swojej :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='ariss']Kojot jaka jakość:mdleje:wkońcu Ci coś wyszło:roflt::diabloti: [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wow! ja kiedyś nieźle spękałam jak lis zaczął biec w moim kierunku, a ja byłam z Luną i slepym Bolkiem na łąkach, zero smyczy, zero jakiegokolwiek drzewa w zasięgu :mdleje: ale zaczęłam machać rękami, krzyczeć i się lisek wystraszył - ale jakiś dziwny był, zdrowo to on nie wyglądał :shake: Quote
eria Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 ooo bojowniczek :loveu::loveu: też mam , czerwonego,ale bez śladu zieleni :loveu: a na co był chory ?? ich płetwy są podatne na pleśniawkę :roll: czym wabiłeś lisa ? szkło + styropian ??? marzy mi się lisa ufocić i w przyszłe lato będę walczyc :lol: Quote
LeCoyotte Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [B]waszko[/B], pewnie jakis chory był:( Wiesz co się z nim stało? [B]Justa[/B], rypka przeżyła czy się rypła?:diabloti: [B]eria[/B], tak, styropian i szkło:evil_lol: W tym albo przyszłym tygodniu zapoluję (oczywiście aparatem;)) na liska. Z zasiadki, bo wabiąc piskiem myszy trzeba by go widzieć żeby wabić tylko jak się rusza. Mi się marzy wilka ufocić.. Ale najpierw lisek:loveu: A bojownik nie wiem na co był chory, miał takie odstające łuski po bokach i pływał brzuchem w bok;) Wyglądało to jak jakieś wzdęcie:hmmmm: Quote
LeCoyotte Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [url=http://nasza-klasa.pl/profile/559764/gallery/2]http://nasza-klasa.pl/profile/559764/gallery/2[/url] Quote
Justa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='LeCoyotte'] [B]Justa[/B], rypka przeżyła czy się rypła?:diabloti: [/QUOTE] A jak myślisz..? :shake: Quote
Unbelievable Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='LeCoyotte']rypka:lol: [/quote] nie zdechniee toto w takim małym opakowaniu? wrzucasz mu jakieś tabletki z tlenem czy coś? :razz: bo w sumie to mam coś takiego ala' twoje akwarium... :diabloti: już przeczytałam, że nie trzeba... ale piszą, że na jednego dwa litry wody... Quote
malawaszka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='LeCoyotte'][B]waszko[/B], pewnie jakis chory był:( Wiesz co się z nim stało? [/quote] nie wiem niestety - ja wtedy odetchnęłam z ulgą jak zanichał biegu w naszą stronę bo nie miałam pomysłu na ewentualną obronę psów jakby miał np wściekliznę :shake: potem dzwoniłam po kołach łowieckich i nadleśnictwo w okolicy, ale nikt się specjalnie nie zainteresował - zresztą trudno by było go namierzyć bo w las poszedł nie wiedziałam że styropian i szkło to sposób na wabienie lisa :crazyeye: Quote
LeCoyotte Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='Tinka:)']nie zdechniee toto w takim małym opakowaniu? wrzucasz mu jakieś tabletki z tlenem czy coś? :razz: bo w sumie to mam coś takiego ala' twoje akwarium... :diabloti: już przeczytałam, że nie trzeba... ale piszą, że na jednego dwa litry wody...[/quote] nie, nie trzeba;) Takie są bojowniki małowymagające. [quote name='malawaszka']potem dzwoniłam po kołach łowieckich i nadleśnictwo w okolicy, ale nikt się specjalnie nie zainteresował - zresztą trudno by było go namierzyć bo w las poszedł [/quote] no niestety tacy są mysliwi, że ich mało to obchodzi:shake: 95% to zwykli kłusownicy:angryy: Quote
bognik Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Zdjęcie ''rypki" ładne ;) BTW: [URL="http://big.photos.nasza-klasa.pl/535427/1/other/std/88ee76c963.jpeg"]TO[/URL] chyba nie Ty, co? :eviltong: Pozdrawiam! Quote
LeCoyotte Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='bognik']Zdjęcie ''rypki" ładne ;) [COLOR="Red"]dzieki;)[/COLOR] BTW: [URL="http://big.photos.nasza-klasa.pl/535427/1/other/std/88ee76c963.jpeg"]TO[/URL] chyba nie Ty, co? :eviltong: Pozdrawiam![/QUOTE] haha nie, nie wiem kto to:evil_lol: skąd to wziełaś? Ten link z NK był do znalezionego sznupka;) Quote
Pasavera Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='LeCoyotte']znalazłam dziurę!:cool1: [url]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/listopad/PICT7473x640.jpg[/url][/QUOTE] dziura jak dziura ale co za imponujący ogon :loveu: [quote name='LeCoyotte'][url]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/listopad/PICT7239x640.jpg[/url][/QUOTE] Uwielbiam tego typy B&W :loveu: U Justy widziałam podobne :D Czyżby któreś z Was było natchnieniem dla drugiego? :) Tak trzymać :multi: Buziaczki :buzi: Quote
bognik Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='LeCoyotte']haha nie, nie wiem kto to:evil_lol: skąd to wziełaś? Ten link z NK był do znalezionego sznupka;)[/quote] Ten ktoś z Twojego linka wstawił psiaka do swojej galerii ;) Masz n-k? :razz: Pozdrawiam! Quote
LeCoyotte Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [B]Pasavera[/B] imponująca chorągiew raczej, bo to sznaucerzego ogona nie przypomina:evil_lol: [B]Bognik[/B] nk ni ma, tzn. była ale się zmyła:diabloti: [B]Szpila[/B] fot ni ma niestety, tzn są ale takie beznadziejne że szkoda przegrywać z aparatu;) nie warto po prostu. A to jest przecież galeria na poziomie:loveu::diabloti: Quote
ariss Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='LeCoyotte'] [B]Szpila[/B] fot ni ma niestety, tzn są ale takie beznadziejne że szkoda przegrywać z aparatu;) nie warto po prostu. A to jest przecież galeria na poziomie:loveu::diabloti:[/quote] oj jak jakoś jak z komóry to dawaj:loveu: Quote
LeCoyotte Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='ariss']oj jak jakoś jak z komóry to dawaj:loveu:[/quote] niestety lepsza:( PS chyba nie masz ć:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Jakbym miała taki aparat jak Ty to by mi go od reki nie odlepili :D Quote
LeCoyotte Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Jakbym miała taki aparat jak Ty to by mi go od reki nie odlepili :D[/QUOTE] racja, czasami się jak się odklei ta gumowa rączka to zostaje klej no i się wtedy rzeczywiście nie da odkleić:diabloti: PS heloł Quote
Recommended Posts