Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B][URL]http://lh5.google.com/vertobi/R7MwS_L-sYI/AAAAAAAAG-Q/gncZJNMXPqY/IMG_3299.JPG?imgmax=640[/URL]

Panie kapitanie, cisza na horyzoncie :diabloti::razz:[/B][/COLOR][/QUOTE]

noo cisza calkowita, nie spotkalismy ani jednego psa przez ponad 2 godziny spaceru:roll: i tylko 2 ludziow..

niedawno wrocilem ze spaceru i polowa burkow za plotami piszczala i wyla na widok Samby... teoretycznie cieczke ma w marcu.. ale miala sterylke. o co chodzi?;)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LeCoyotte']niedawno wrocilem ze spaceru i polowa burkow za plotami piszczala i wyla na widok Samby... teoretycznie cieczke ma w marcu.. ale miala sterylke. o co chodzi?;)[/QUOTE]

A ty nigdy nie wyłeś na widok fajnej panienki? :evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']i filmik przedstawiajacy skok na drzewo
[URL]http://pl.youtube.com/watch?v=WgxBaetEP1U[/URL][/quote]

:evil_lol: najlepsza końcówka - ten wpatrzony i wyczekujący na nagrodę wyraz pysia :loveu:

[quote name='Justa']A ty nigdy nie wyłeś na widok fajnej panienki? :evil_lol:[/quote]

buhahahah :roflt:

Posted

[quote name='Justa']A ty nigdy nie wyłeś na widok fajnej panienki? :evil_lol:[/QUOTE]

hahaha ostatnio jakos nie mialem okazji:shake: :evil_lol:

[quote name='malawaszka']:evil_lol: najlepsza końcówka - ten wpatrzony i wyczekujący na nagrodę wyraz pysia :loveu:
[/QUOTE]

no mi tez sie podoba:p

Posted

[quote name='LeCoyotte']hahaha ostatnio jakos nie mialem okazji:shake: :evil_lol:[/QUOTE]

oj bo na te fajne to ciężko trafić :eviltong:

jako samiec wiesz co czują te wszystkie burki :razz:

Posted

hahaha biedne burki... yyy tfu - samce :evil_lol: tak mało fajnych samic :evil_lol:

a ja jeszcze a'propos kropki - nie daje mi ona spokoju :evil_lol: czy mnie się wydaje czy ona była mniejsza na początku??? :hmmmm:

Posted

[quote name='malawaszka']a ja jeszcze a'propos kropki - nie daje mi ona spokoju :evil_lol: czy mnie się wydaje czy ona była mniejsza na początku??? :hmmmm:[/QUOTE]

waszka ! to choroba ! już 315 :-o przez ostatnią godzine kliknęłaś 40 razy ! :crazyeye:

Posted

[quote name='Justa']waszka ! to choroba ! już 315 :-o przez ostatnią godzine kliknęłaś 40 razy ! :crazyeye:[/quote]

:crazyeye:teraz kliknęłam i jest 479 :evil_lol: ale to nie ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przysięgam, że nie ja hahaha

Posted

[quote name='Justa']oj bo na te fajne to ciężko trafić :eviltong:
[/quote]
a moze one nie daja sie trafic:diabloti:

jako samiec wiesz co czują te wszystkie burki :razz:[/QUOTE]

najgorsze tortury:placz:

[quote name='malawaszka']a ja jeszcze a'propos kropki - nie daje mi ona spokoju :evil_lol: czy mnie się wydaje czy ona była mniejsza na początku??? :hmmmm:[/QUOTE]
ona byla mniejsza przez kilka minut jakos o 3 w nocy 2 dni temu... ale malo prawdopobne ze ktos to wtedy widzial;) diagnoza ostateczna: przewidzenia, pani Waszencjo;)

Posted

[quote name='LeCoyotte']
ona byla mniejsza przez kilka minut jakos o 3 w nocy 2 dni temu... ale malo prawdopobne ze ktos to wtedy widzial;) diagnoza ostateczna: przewidzenia, pani Waszencjo;)[/quote]

:comp26::ices_bla:

[quote name='Matusz']ja naklikalem już ponad 200 sasaasasssaaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

hahahah wariat :evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']a moze one nie daja sie trafic:diabloti:[/quote]

Eee tam, wszystkie ulegają - w końcu :diabloti::angryy:

[QUOTE]najgorsze tortury:placz:[/QUOTE]

Jejku czyżbyś tak samo kochał samice jak ja samców? :loveu::lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:comp26::ices_bla:

hahahah wariat :evil_lol:[/quote]

to już historia :evil_lol::evil_lol: w zawrotnym tempie ponad 500 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz faktycznie!!! już 1071 :shake: Kojocie zablokuj Matuszowi dostęp do kropki bo na ją wyklika na śmierć :-([/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']:ban:

:evil_lol:[/quote]

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

mam zrobić to samo?:evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']Eee tam, wszystkie ulegają - w końcu :diabloti::angryy:

Jejku czyżbyś tak samo kochał samice jak ja samców? :loveu::lol:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu:

[quote name='malawaszka']boszzz faktycznie!!! już 1071 :shake: Kojocie zablokuj Matuszowi dostęp do kropki bo na ją wyklika na śmierć :-([/QUOTE]

zrobione:p

Posted

[quote name='LeCoyotte']:ban:

:evil_lol:[/quote]

[quote name='Matusz']:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

mam zrobić to samo?:evil_lol:[/quote]

buuahahahahaha FIGHT!!!!! [img]http://manu.dogomania.pl/emot/clubme.gif[/img]

Posted

[quote name='Matusz']mam zrobić to samo?:evil_lol:[/QUOTE]

nie nadużywaj swojej władzy, bo lud obróci się przeciwko Tobie - a to demokratyczny kraj :diabloti: