weszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Elo :cool3: Nareszcie odkryłam waszą galerię no i grypserkę :diabloti: [SIZE=5]3491 :multi:[/SIZE] Quote
LeCoyotte Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 [quote name='Doginka'][B]LeCoyotte - [/B]ale sie czepiają siwej Samby:diabloti: Daj Im psztyczka w nos:evil_lol:;)[/QUOTE] [quote name='gassira']mi tam się Twoja Sambusia podoba taka jaka jest:loveu::cool3:[/QUOTE] no czepiaja się:shake::diabloti: komu się jeszcze Samba nie podoba? :mad: [quote name='weszka']Elo :cool3: Nareszcie odkryłam waszą galerię no i grypserkę :diabloti: [SIZE=5]3491 :multi:[/SIZE][/QUOTE] dzieńdobrywieczór Weszko:p :multi: kropnij sobie jeszcze raz, a co:evil_lol: Quote
weszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Skoro nalegasz :evil_lol: [SIZE=5]3492[/SIZE] Quote
ariss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='weszka']Skoro nalegasz :evil_lol: [SIZE=5]3492[/SIZE][/quote] też sobie kropnełam:cool3: Quote
BBeta Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='LeCoyotte']komu się jeszcze Samba nie podoba? :mad:[/QUOTE] Uważaj z tym kijem, bo sobie krzywde zrobisz :diabloti: Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 A co mi tam, też sobie kropnęłam:diabloti:[B]3494[/B]:diabloti: Quote
Justa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Sambina jest śliczna, bo jest sznaucerem :diabloti: Dziękuję za uwagę :razz: Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 i jak tam? skończyłeś Sambinę wczoraj? :cool3: Quote
Justa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='malawaszka']i jak tam? skończyłeś Sambinę wczoraj? :cool3:[/QUOTE] niech zgadnę - NIE :diabloti: Quote
tangerine74 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 3500:crazyeye: Gdzie foty oskubanej do końca Samby? ;) Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Justa']niech zgadnę - NIE :diabloti:[/quote] :evil_lol: Chcemy zobaczyc wyskubana Sambusie :eviltong:. Quote
Doginka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Zlituj się i pokaż nam Ją wreszcie:razz::mad: Quote
gogunia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Śliczna Sambusia :loveu: [URL]http://lh5.google.com/vertobi/R91PhnadtEI/AAAAAAAAHmA/Oth15sh_aGo/PICT3044-1.jpg[/URL]? A jeśli mogę spytac to jakim aparatem foty robisz? Jeśli wcześniej mówiłeś to sorry..;) Quote
anetta Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Nie naciskajcie go tak bo się zamknie w sobie :evil_lol::evil_lol: Quote
aleb Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Obgadałyście Sambę, to chłopak się zbuntował i fotek nie daje :diabloti: Samba śliczna :loveu: ale przyznam szczerze, że ona nie jest całkowicie czarna :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 [quote name='Justa']Sambina jest śliczna, bo jest sznaucerem :diabloti: Dziękuję za uwagę :razz:[/QUOTE] :klacz::klacz::klacz: [quote name='malawaszka']i jak tam? skończyłeś Sambinę wczoraj?[/QUOTE] [quote name='Justa']niech zgadnę - NIE :diabloti:[/QUOTE] skąd wiedziałaś:loveu: [quote name='tangerine74']3500:crazyeye: Gdzie foty oskubanej do końca Samby? ; )[/QUOTE] [quote name='Ka-Vanga']:evil_lol: Chcemy zobaczyc wyskubana Sambusie :eviltong:.[/QUOTE] [quote name='Doginka']Zlituj się i pokaż nam Ją wreszcie:razz::mad:[/QUOTE] już widziałyście efekt prawie końcowy, zostało dokończenie boków i podwozia, jeszcze sie za to nie zabrałem, nawet jakbym zrobił to trudno o zdjęcia w deszczu:diabloti: więc teraz wszystko w rękach pogody..:cool1: [quote name='gogunia']Śliczna Sambusia :loveu: [URL]http://lh5.google.com/vertobi/R91PhnadtEI/AAAAAAAAHmA/Oth15sh_aGo/PICT3044-1.jpg[/URL]? A jeśli mogę spytac to jakim aparatem foty robisz? Jeśli wcześniej mówiłeś to sorry..;)[/QUOTE] dziękuję;) focę Minoltą Dynax 5D + 3 szkła;) (jedno badziewne, drugie w pełni manualne ale jedyne jasne:loveu:, trzecie pożyczone:evil_lol:) [quote name='anetta']Nie naciskajcie go tak bo się zamknie w sobie :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :shocked!: [quote name='aleb']Obgadałyście Sambę, to chłopak się zbuntował i fotek nie daje :diabloti: Samba śliczna :loveu: ale przyznam szczerze, że ona nie jest całkowicie czarna :evil_lol:[/QUOTE] :mad: no to ja powtórzę pisząc, że Samba JEST czarna:roll: kto nie wierzy, może sprawdzić live:evil_lol: ocenianie głębi czerni psa tylko na podstawie zdjęć jest pomyłką... tak samo mogę stwierdzić, że Twoje czarne labki są granatowe:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='LeCoyotte'] ocenianie głębi czerni psa tylko na podstawie zdjęć jest pomyłką... tak samo mogę stwierdzić, że Twoje czarne labki są granatowe:evil_lol:[/quote] Mój na zdjęciach jest tak samo czarny jak naprawdę :evil_lol: a tło do czarnego jest białe:diabloti: Quote
BBeta Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='LeCoyotte']ocenianie głębi czerni psa tylko na podstawie zdjęć jest pomyłką...[/QUOTE] A na jakiej podstawie mam oceniać? :hmmmm: Quote
LeCoyotte Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 [quote name='BBeta']A na jakiej podstawie mam oceniać? :hmmmm:[/QUOTE] to trzeba zobaczyć na własne oczy:diabloti: Quote
Justa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='LeCoyotte']to trzeba zobaczyć na własne oczy:diabloti:[/QUOTE] Tu już zawiało propozycją :razz: Quote
ariss Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 a ja powoli mówie dobranoc:lol:czasu mi dziś na wszystko brakuje:roll: Quote
LeCoyotte Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 ej ej nie ma czasu na spanieee :diabloti: idealna pora na spacerek:razz: ja właśnie wróciłem:p a w ogóle to po południu znalazłem pewnien znak na trawie za blokiem.. ide zobaczyć a tam zakaz wyprowadzania psów:-o Samba jednoznacznie wyraziła swoje zdanie na ten temat robiąc pod tym znakiem coś, czego wg tego znaku nie powinna tam zrobić:evil_lol: i tak oto mamy w dzielnicy kolejny śmieszny zakaz:roll: dobranoc;) Quote
BBeta Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 U mnie też są zakazy :cool3: Jakbym miała się nimi kierować to musiałabym psa tylko po chodniku prowadzić :roll: [quote name='LeCoyotte']Samba jednoznacznie wyraziła swoje zdanie na ten temat robiąc pod tym znakiem coś, czego wg tego znaku nie powinna tam zrobić:evil_lol:[/QUOTE] I bardzo dobrze, olać zakazy :cool3: Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ja też teraz byłam na spacerku - zimnica jak diabli :shake: musisz Sambę na rękach przenosić poza zasięg znaku :evil_lol: Quote
Recommended Posts