Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doginka'][B]LeCoyotte - [/B]ale sie czepiają siwej Samby:diabloti: Daj Im psztyczka w nos:evil_lol:;)[/QUOTE]

[quote name='gassira']mi tam się Twoja Sambusia podoba taka jaka jest:loveu::cool3:[/QUOTE]

no czepiaja się:shake::diabloti:
komu się jeszcze Samba nie podoba? :mad:

[quote name='weszka']Elo :cool3: Nareszcie odkryłam waszą galerię no i grypserkę :diabloti: [SIZE=5]3491 :multi:[/SIZE][/QUOTE]

dzieńdobrywieczór Weszko:p :multi: kropnij sobie jeszcze raz, a co:evil_lol:

Posted

Śliczna Sambusia :loveu:
[URL]http://lh5.google.com/vertobi/R91PhnadtEI/AAAAAAAAHmA/Oth15sh_aGo/PICT3044-1.jpg[/URL]?

A jeśli mogę spytac to jakim aparatem foty robisz? Jeśli wcześniej mówiłeś to sorry..;)

Posted

Obgadałyście Sambę, to chłopak się zbuntował i fotek nie daje :diabloti:

Samba śliczna :loveu: ale przyznam szczerze, że ona nie jest całkowicie czarna :evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']Sambina jest śliczna, bo jest sznaucerem :diabloti: Dziękuję za uwagę :razz:[/QUOTE]
:klacz::klacz::klacz:

[quote name='malawaszka']i jak tam? skończyłeś Sambinę wczoraj?[/QUOTE]

[quote name='Justa']niech zgadnę - NIE :diabloti:[/QUOTE]

skąd wiedziałaś:loveu:

[quote name='tangerine74']3500:crazyeye:
Gdzie foty oskubanej do końca Samby? ; )[/QUOTE]

[quote name='Ka-Vanga']:evil_lol:

Chcemy zobaczyc wyskubana Sambusie :eviltong:.[/QUOTE]

[quote name='Doginka']Zlituj się i pokaż nam Ją wreszcie:razz::mad:[/QUOTE]

już widziałyście efekt prawie końcowy, zostało dokończenie boków i podwozia, jeszcze sie za to nie zabrałem, nawet jakbym zrobił to trudno o zdjęcia w deszczu:diabloti: więc teraz wszystko w rękach pogody..:cool1:

[quote name='gogunia']Śliczna Sambusia :loveu:
[URL]http://lh5.google.com/vertobi/R91PhnadtEI/AAAAAAAAHmA/Oth15sh_aGo/PICT3044-1.jpg[/URL]?

A jeśli mogę spytac to jakim aparatem foty robisz? Jeśli wcześniej mówiłeś to sorry..;)[/QUOTE]
dziękuję;)
focę Minoltą Dynax 5D + 3 szkła;) (jedno badziewne, drugie w pełni manualne ale jedyne jasne:loveu:, trzecie pożyczone:evil_lol:)

[quote name='anetta']Nie naciskajcie go tak bo się zamknie w sobie :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

:shocked!:

[quote name='aleb']Obgadałyście Sambę, to chłopak się zbuntował i fotek nie daje :diabloti:

Samba śliczna :loveu: ale przyznam szczerze, że ona nie jest całkowicie czarna :evil_lol:[/QUOTE]

:mad: no to ja powtórzę pisząc, że Samba JEST czarna:roll: kto nie wierzy, może sprawdzić live:evil_lol: ocenianie głębi czerni psa tylko na podstawie zdjęć jest pomyłką... tak samo mogę stwierdzić, że Twoje czarne labki są granatowe:evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']

ocenianie głębi czerni psa tylko na podstawie zdjęć jest pomyłką... tak samo mogę stwierdzić, że Twoje czarne labki są granatowe:evil_lol:[/quote]

Mój na zdjęciach jest tak samo czarny jak naprawdę :evil_lol: a tło do czarnego jest białe:diabloti:

Posted

[quote name='LeCoyotte']ocenianie głębi czerni psa tylko na podstawie zdjęć jest pomyłką...[/QUOTE]
A na jakiej podstawie mam oceniać? :hmmmm:

Posted

ej ej nie ma czasu na spanieee :diabloti: idealna pora na spacerek:razz: ja właśnie wróciłem:p a w ogóle to po południu znalazłem pewnien znak na trawie za blokiem.. ide zobaczyć a tam zakaz wyprowadzania psów:-o Samba jednoznacznie wyraziła swoje zdanie na ten temat robiąc pod tym znakiem coś, czego wg tego znaku nie powinna tam zrobić:evil_lol: i tak oto mamy w dzielnicy kolejny śmieszny zakaz:roll:
dobranoc;)

Posted

U mnie też są zakazy :cool3: Jakbym miała się nimi kierować to musiałabym psa tylko po chodniku prowadzić :roll:

[quote name='LeCoyotte']Samba jednoznacznie wyraziła swoje zdanie na ten temat robiąc pod tym znakiem coś, czego wg tego znaku nie powinna tam zrobić:evil_lol:[/QUOTE]
I bardzo dobrze, olać zakazy :cool3: