anetta Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ale sprawdzałaś wszystkie?:evil_lol: Bo ja pare i nie mam siły :evil_lol: [quote] jest jakaś rada na osiwiałego sznaucera??[/quote] Czarna farba :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='anetta']Ale sprawdzałaś wszystkie?:evil_lol: Bo ja pare i nie mam siły :evil_lol: [/quote] :lol: nie trzeba wszystkich :eviltong: ale tej właściwej nie mogę znaleźć - podobno jest ale niewidoczna :evil_lol: ale ja jej nie mogę znaleźć:angryy: Quote
gogunia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Witamy ! :lol: Super zdjecia :D Czarna Samba piekna! ;) Ta fota swietna jest: [URL]http://lh6.google.com/vertobi/R9qWbnadssI/AAAAAAAAHiY/Fp8Y-xDKGME/PICT3012.jpg?imgmax=640[/URL] Quote
malawaszka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Kojot!!! Ty wiesz co ja przeżyłam??!!! nie mogłam siedostać do kropki :placz: zniknęła mi w mozilli i dopiero jak włączyłam w IE to się pojawiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi: Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [quote name='gogunia']Witamy ! :lol: Super zdjecia :D Czarna Samba piekna! ;) Ta fota swietna jest: [URL]http://lh6.google.com/vertobi/R9qWbnadssI/AAAAAAAAHiY/Fp8Y-xDKGME/PICT3012.jpg?imgmax=640[/URL][/QUOTE] witamy:cool1: [quote name='goldenka245']Cześć!:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] cześć:diabloti: [quote name='malawaszka']Kojot!!! Ty wiesz co ja przeżyłam??!!! nie mogłam siedostać do kropki :placz: zniknęła mi w mozilli i dopiero jak włączyłam w IE to się pojawiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi:[/QUOTE] ojojojjj to musiało być traumatyczne przeżycie:shake: ale na szczęście już jest:multi: :drinking: Quote
Justa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='LeCoyotte']:loveu: wyprałem Sambe...[/QUOTE] A w jakim celu przepraszam ? :cool1: No i gdzie foty? hę? Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 żeby miała znowu co brudzić :eviltong: ale tylko podwozie.. szamponem dla sznupków i odżywką JP Herry jak na księżniczkę przystało :razz: [quote name='Justa']co za dzień..[/QUOTE] opowiadaj :cool3::diabloti: Quote
Helga&Ares Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 sznupiasta jaka zarosnięta na tym foto:cool3: Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [quote name='Helga&Ares']sznupiasta jaka zarosnięta na tym foto:cool3:[/QUOTE] jutro to się powinno zmienić:cool1: lądowanie [IMG]http://lh5.google.com/vertobi/R9qWpXadsyI/AAAAAAAAHiw/98LLihqbA54/PICT3027.jpg?imgmax=640[/IMG] Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [quote name='Justa']No i gdzie foty? hę?[/QUOTE] pewnie jutro.. dzisiaj było takie ostre słońce, że nic ciekawego mi nie wyszło.. ale coś tam mam [IMG]http://lh3.google.com/vertobi/R9vi5nadtBI/AAAAAAAAHlQ/5I-4eqUgrcI/PICT3048.jpg?imgmax=640[/IMG] Quote
Justa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='LeCoyotte']żeby miała znowu co brudzić :eviltong: ale tylko podwozie.. szamponem dla sznupków i odżywką JP Herry jak na księżniczkę przystało :razz: opowiadaj :cool3::diabloti:[/QUOTE] Podejrzewam, że Samba ma lepszy szampon i odżywkę odemnie :evil_lol: A mój dzień - 5 godzin piłam jedną kawę i znowu się zagadałam :lol: [quote name='LeCoyotte']pewnie jutro.. dzisiaj było takie ostre słońce, że nic ciekawego mi nie wyszło.. ale coś tam mam[/QUOTE] Dobra dobra, nie ściemniaj tylko dawaj fotki obrośniętej klaty księżniczki Samby :loveu: Quote
ariss Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 jaka cudniasta ostatnia fotka:loveu: a kropa dalej ta sama......:roll: Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [quote name='Justa']Dobra dobra, nie ściemniaj tylko dawaj fotki obrośniętej klaty księżniczki Samby :loveu:[/QUOTE] fot nie ma:diabloti: jutro.. może... no przecież nie będę teraz budzić księżniczki:evil_lol: [quote name='gassira']jaka cudniasta ostatnia fotka:loveu: a kropa dalej ta sama......:roll:[/QUOTE] kropa już inna:diabloti: trójkącik:cool3::loveu: [IMG]http://lh6.google.com/vertobi/R9viuXads8I/AAAAAAAAHko/YEomqGIjZws/PICT3040.jpg?imgmax=640[/IMG] Quote
Justa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Jesoooo jaki trójkącik ? :-o Ja tu nawet pary nie widze, a co dopiero 3 :-o:razz: Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 wytęż wzrok i nie myśl o jednym:eviltong::cool1: jest jest i to nawet równoramienny:razz: Quote
Unbelievable Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='LeCoyotte'] próbuj dalej, dzisiaj kolejny level Was czeka:diabloti: [/quote] Znalazłam krooopę! Sprytnie ukryłeś... :cool3: Quote
Justa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='LeCoyotte']wytęż wzrok i nie myśl o jednym:eviltong::cool1: jest jest i to nawet równoramienny:razz:[/QUOTE] Pfi.. :obrazic: I tak jestem fajna, bo znalazłam kropkę. o ! Quote
LeCoyotte Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 [quote name='Tinka:)']Znalazłam krooopę! Sprytnie ukryłeś... :cool3:[/QUOTE] gratulacje:diabloti: [quote name='Justa'] I tak jestem fajna, bo znalazłam kropkę. o ![/QUOTE] kropka Ci do tego nie potrzebna:evil_lol: Quote
ariss Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Tinka:)']Znalazłam krooopę! Sprytnie ukryłeś... :cool3:[/quote] a ja jeszczę nie:evil_lol::eviltong: Quote
Unbelievable Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='gassira']mammmmmmmmmmmmmm:evil_lol::loveu:[/quote] Kongratulejszyns :evil_lol: Quote
Matusz Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ja też znalazłem :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts