Matusz Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='LeCoyotte']tamta jest mniejsza...[/quote] [COLOR=Navy][B] dla mnie są takie same :evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
anetta Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 A co to za szał ciał :lol::lol::lol::lol: buhahhahaha Quote
LeCoyotte Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 tam.. (z miotłą) [IMG]http://lh6.google.com/vertobi/R9ahEnadsgI/AAAAAAAAHew/2lpqbznmypM/IMG_9550.jpg?imgmax=640[/IMG] ..i z powrotem;) (juz bez miotły:hmmmm:) [IMG]http://lh5.google.com/vertobi/R9ahBXadsfI/AAAAAAAAHeo/E3CPGrpKSds/IMG_9549.jpg?imgmax=640[/IMG] Quote
ariss Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ale bym ją wymiziała,ale że nie mogę to Ty masz bojowe zadanie;) Quote
WinterGirl Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witamy malutkie czarne łapki[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] jak już miziasz to i od nas poproszę.....[/FONT] [/CENTER] Quote
LeCoyotte Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witamy malutkie czarne łapki[/FONT] [/CENTER][/QUOTE] witamy 8 czarno białych łapek;) sznup wymizany:evil_lol: Quote
tangerine74 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='malawaszka']łooo jedziecie na obóz????? haha najbardziej szalona jest Sambowa broda :evil_lol:[/quote] Namawiam M i Gimli mi pomaga bardzo. W końcu i tak trzeba się z miasta ruszyć w majowy weekend, więc dlaczego nie na obóz klikerowy :loveu: Z Coyottem poznaliśmy się na ostatnim obozie.:p Niestety z Sambą nie. :shake: Wiec poganiam Coyotta, zeby nie zapomniał o obozie i zabraniu Samby;) Quote
WinterGirl Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='LeCoyotte']witamy 8 czarno białych łapek;) sznup wymizany:evil_lol:[/quote] [CENTER] [FONT=Comic Sans MS]i tak powinno codziennie być [SIZE=4]duża [/SIZE]dawka pieszczot[/FONT][/CENTER] Quote
malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='LeCoyotte'] ..i z powrotem;) (juz bez miotły:hmmmm:) [/quote] z dwiema miotłami :evil_lol: [quote name='tangerine74']Namawiam M i Gimli mi pomaga bardzo. W końcu i tak trzeba się z miasta ruszyć w majowy weekend, więc dlaczego nie na obóz klikerowy :loveu: Z Coyottem poznaliśmy się na ostatnim obozie.:p Niestety z Sambą nie. :shake: Wiec poganiam Coyotta, zeby nie zapomniał o obozie i zabraniu Samby;)[/quote] ale Wam zazdroszczę :oops::lol: Quote
LeCoyotte Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='bGirl'][CENTER] [FONT=Comic Sans MS]i tak powinno codziennie być [SIZE=4]duża [/SIZE]dawka pieszczot[/FONT][/CENTER][/QUOTE] codziennie ma zapewnioną ogromną ich ilość;) [quote name='malawaszka']z dwiema miotłami :evil_lol: [/QUOTE] haha rzeczywiście:eviltong: Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ha:diabloti: - dotarłam i tutaj:diabloti::multi: - na razie się rozglądam( jestem dopiero na pierwszej str.) i jak już się rozejrzę to więcej napiszę;) Quote
LeCoyotte Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Witam kolejną sznupomaniaczkę :multi: Quote
LeCoyotte Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='gassira']wrrrrrrrr..Nie ta kropka:obrazic:[/QUOTE] nie poddawaj się:cool3: jeszcze Ci zostało 38:diabloti: szykując się do lotu, Samba zamiata sobie plecy miotłą:cool1: [IMG]http://lh6.google.com/vertobi/R9ag2nadscI/AAAAAAAAHeQ/UDwbYvcXOBs/IMG_9526.jpg?imgmax=640[/IMG] Quote
Justa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Hahaha i to mają być TYLKO 4 nieszczęścia? :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Justa']Hahaha i to mają być TYLKO 4 nieszczęścia? :evil_lol:[/QUOTE] nie, to jest 12 nieszczęść:diabloti: zdjęcie stare, sprzed roku i sprzed trymowania;) Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='gassira']wrrrrrrrr..Nie ta kropka:obrazic:[/quote] Sieplasiam, a o jaką kropkę Chodzi?:razz::razz::razz: Quote
malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Doginka']Sieplasiam, a o jaką kropkę Chodzi?:razz::razz::razz:[/quote] następna co nie czyta :turn-l: Quote
anetta Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :lol::lol::evil_lol: Doginka, wytęż wzrok :cool3: Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='malawaszka']następna co nie czyta :turn-l:[/quote] Ale ja tu dopiero zaczynam:crazyeye::eviltong: Quote
malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Doginka']Ale ja tu dopiero zaczynam:crazyeye::eviltong:[/quote] ale u mnie o tym było duuuużo też :eviltong::evil_lol: Quote
ariss Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Doginka']Ale ja tu dopiero zaczynam:crazyeye::eviltong:[/quote] podpowiem,że dobra to duża,ale ciekawiej by było gdyby to była jedna z małych;):evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='gassira']podpowiem,że dobra to duża,ale ciekawiej by było gdyby to była jedna z małych;):evil_lol:[/quote] hahha no to tylko czekać aż Kojot nam zafunduje nową rozrywkę :evil_lol: Quote
ariss Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Doginka']Ale ja tu dopiero zaczynam:crazyeye::eviltong:[/quote] [quote name='malawaszka']hahha no to tylko czekać aż Kojot nam zafunduje nową rozrywkę :evil_lol:[/quote] już się doczekać nie mogę:evil_lol: Quote
Recommended Posts