goldenka245 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Jestem! :P Leń z Ciebie...:diabloti::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='LeCoyotte']dzien bry;) z przyczyn niezaleznych ode mnie nowych zdjec nie bedzie:grins::diabloti:[/quote] i co sie cieszysz :eviltong: :mad: Quote
WinterGirl Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]3 leniuchy zaglądają się przywitać: hI[/FONT][/CENTER] Quote
malawaszka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 nic nie piłam, a nie mogłam trafić w kropkę :hmmmm: :mad: Quote
Ka-Vanga Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='malawaszka']nic nie piłam, a nie mogłam trafić w kropkę :hmmmm: :mad:[/quote] to wlasnie byl blad :diabloti:, trzeba bylo wpierw sie napic, zeby pozniej trafic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Kojocie! Ależ teraz zrobił z kropkami! :mad: Trudniej się nie dało? :evil_lol: Quote
Justa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='anetta']Kojocie! Ależ teraz zrobił z kropkami! :mad: Trudniej się nie dało? :evil_lol:[/QUOTE] oj bo to coraz trudniejszy level..:eviltong: Quote
LeCoyotte Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]3 leniuchy zaglądają się przywitać: hI[/FONT][/CENTER][/QUOTE] 2 lenie (w tym jeden spiacy) witaja;) [quote name='malawaszka']nic nie piłam, a nie mogłam trafić w kropkę :hmmmm: :mad:[/QUOTE] [quote name='anetta']Kojocie! Ależ teraz zrobił z kropkami! :mad: Trudniej się nie dało? :evil_lol:[/QUOTE] to specjalnie dla niedzielnych leniuchow na rozruszanie zaspanych szarych komorek:eviltong: [quote name='Justa']oj bo to coraz trudniejszy level..:eviltong:[/QUOTE] pewnie juz sie nie mozecie doczekac nastepnego, co? nikt nie mowil ze bedzie latwo;) Quote
Justa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 może czas na - niech duma cie rozpiera, przeszedłeś do koljnego level'a ? :p Quote
LeCoyotte Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 zrobione;) to dopiero drugi level.. :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Justa']Moja twórczośc mnie przeraża :p[/QUOTE] mnie jakos nie.. :eviltong: Quote
Justa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='LeCoyotte']mnie jakos nie.. :eviltong:[/QUOTE] Eeeeej... no w sumie to ja nudna jestem:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Justa']Eeeeej... no w sumie to ja nudna jestem:diabloti:[/QUOTE] nudna jak flaki z olejem z zuchwa gratis:diabloti: Quote
goldenka245 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Cześć!:diabloti: A ja się wczoraj bawiłam i nabiłam ci do 3tysięcy kropeczek:loveu::diabloti::diabloti: Quote
LeCoyotte Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 bry:hand: ciekawe czy dasz rade zrobic tyle na drugim levelu:cool3: Quote
Justa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 dobry ! jesoo.. wcale nie taki dobry :placz: przed 9 obudziły mnie diźwięki wyburzania klatki schodowej i raczej prędko się nie skończą :placz: Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Justa']Moja twórczośc mnie przeraża :p[/quote] phi :eviltong: Kropka to mój pomysł :grins: ale moja droga teraz polem do popisu jest wymyślenie nagrody - bo chyba musi być jakaś nagroda skoro są levele :lol: Quote
Justa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='malawaszka']phi :eviltong: Kropka to mój pomysł :grins: ale moja droga teraz polem do popisu jest wymyślenie nagrody - bo chyba musi być jakaś nagroda skoro są levele :lol:[/QUOTE] Nie chce cie martwić, ale nie jestes jej jedynym pomysłodawcą :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 :evil_lol:sprzeczać się nie będę :eviltong: no to jaka będzie nagroda :cool1: Quote
Justa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='malawaszka']:evil_lol:sprzeczać się nie będę :eviltong: no to jaka będzie nagroda :cool1:[/QUOTE] duma cie tak rozeprze, że wybuchniesz :cool3: Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Justa']duma cie tak rozeprze, że wybuchniesz :cool3:[/quote] i odrodzę się na nowoo :sweetCyb: Quote
LeCoyotte Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Justa']dobry ! jesoo.. wcale nie taki dobry :placz: przed 9 obudziły mnie diźwięki wyburzania klatki schodowej i racze wyburzanie klatki schodowej? to teraz pozostanie hop przez okno.. :hmmmm: :lol: [quote name='malawaszka']phi :eviltong: Kropka to mój pomysł :grins: [/QUOTE] w polowie:grins: [quote name='malawaszka']i odrodzę się na nowoo :sweetCyb:[/QUOTE] i to jest wystarczajaca nagroda:cool3: Quote
Recommended Posts