LeCoyotte Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [quote name='weszka']Zdjęcia piękne jak zawsze. Widać niestety upływ czasu ale właśnie trzeba nauczyć się z tym żyć bo też może być fajnie i pięknie tyle że inaczej i nie tak jak kiedyś.[/QUOTE] [quote name='Doginka']Ależ cudne te ostatnie foty:crazyeye::loveu:[/QUOTE] A dzięki;) zdjęcia stareeee... Samba z tygodnia na tydzień coraz bardziej zachowuje się jak szczeniak:lol: Jest bardzo aktywna (jak na nią), schudła z 9,6 do 9, ciągle w dobrym humorze:) I bardzo dużo macha ogonem, potrafi tak stać i kiwać tym ogonkiem jak golden, nigdy tak nie robiła;) [video=youtube;J_mYi4J4GT0]http://www.youtube.com/watch?v=J_mYi4J4GT0[/video] Quote
Justa Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 No to tylko się cieszyć, oby jak najdłużej ! :) Ile ona ma w kłębie? Bo pewnie przydałoby się jeszcze trochę zrzucić :p Quote
rev Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Super, że tak odżyła :) I pięknie słońce przyświeciło na tym filmiku, ostatnio to rzadki widok :) Quote
Doginka Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Ale jej włosy falują w biegu:lol: Oj mój staruszek Gordon też by z nią pobiegał - a raczej za nią, bo to wciąż "chart" na suki:roflt: Quote
LeCoyotte Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [quote name='Justa']No to tylko się cieszyć, oby jak najdłużej ! :) Ile ona ma w kłębie? Bo pewnie przydałoby się jeszcze trochę zrzucić :p[/QUOTE] Ostatni pomiar 35,5;) [quote name='Endher']Super, że tak odżyła :) I pięknie słońce przyświeciło na tym filmiku, ostatnio to rzadki widok :)[/QUOTE] Ciągle chce się bawić, dużo biega, skacze. Nic po niej nie widać,że w kościach coś nie styka [quote name='Doginka']Ale jej włosy falują w biegu:lol: Oj mój staruszek Gordon też by z nią pobiegał - a raczej za nią, bo to wciąż "chart" na suki:roflt:[/QUOTE] Ona nie lubi większości goniących ją psów - zawsze chowa się za mną, albo podskakuje w stylu "ratunku! weź mnie na rączki":lol: Quote
Justa Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Myślę, że jeszcze z kilogram powinna zrzucić dla dobra jej stawów. Galina waży 7,5 / 35cm w kłębie. Quote
LeCoyotte Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 [quote name='Justa']Myślę, że jeszcze z kilogram powinna zrzucić dla dobra jej stawów. Galina waży 7,5 / 35cm w kłębie.[/QUOTE] Masz rację, jej wetka to samo mówiła;) Jedzenia dostaje mniej o 1/6 , wydłużamy spacery...;) Quote
Justa Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='LeCoyotte']Masz rację, jej wetka to samo mówiła;) Jedzenia dostaje mniej o 1/6 , wydłużamy spacery...;)[/QUOTE] A ona jest alergikiem? Może warto się zastanowić na jakiś czas nad obesity? Ona nie poczuje się oszukana, bo brzuszek będzie wypełniony ;) Tak czy inaczej powodzenia, odchudzanie psa to wcale nie taka prosta sprawa. Quote
Doginka Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='LeCoyotte']...Ona nie lubi większości goniących ją psów - zawsze chowa się za mną, albo podskakuje w stylu "ratunku! weź mnie na rączki":lol:[/QUOTE] No proszę, jaka delikatna dziepsinka;-) Z tym Obesity to dobry pomysł;-) Quote
LeCoyotte Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 (edited) [quote name='Justa']A ona jest alergikiem? Może warto się zastanowić na jakiś czas nad obesity? Ona nie poczuje się oszukana, bo brzuszek będzie wypełniony ;) Tak czy inaczej powodzenia, odchudzanie psa to wcale nie taka prosta sprawa.[/QUOTE] Z trudem dobrałem jej karmę, którą może zjeść bez reakcji alergicznej. Weterynarz polecił minimalnie zmniejszyć dzienną porcję, nie widzę, żeby czuła się oszukana;) ale ona jest wiecznie głodna, może tego nie widać;) Spróbuję zmienić karmę... Chyba, że zacznę gotować:lol: Edited November 18, 2013 by LeCoyotte Quote
Justa Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='LeCoyotte']Z trudem dobrałem jej karmę, którą może zjeść bez reakcji alergicznej. Weterynarz polecił minimalnie zmniejszyć dzienną porcję, nie widzę, żeby czuła się oszukana;) ale ona jest wiecznie głodna, może tego nie widać;) Spróbuję zmienić karmę... Chyba, że zacznę gotować:lol:[/QUOTE] Na gotowanym jeszcze trudniej odchudzić. Nie zmieniaj, jak tak ciężko z tą alergią, tak jak wet mówił - zmniejsz jej dawkę dzienną :) Quote
anetta Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Na filmie ma tyle tego kłaka że w ogóle nie wygląda na sznaucera hahahahah :D Samba jest chyba najbardziej okłaczonym sznaucerem jakiego widziałam. Jej broda zawsze mi imponowała. Dużo zdrówka dla niej życzę! Zwyrodnienia nie są miłe...:( Quote
LeCoyotte Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 [quote name='anetta']Na filmie ma tyle tego kłaka że w ogóle nie wygląda na sznaucera hahahahah :D Samba jest chyba najbardziej okłaczonym sznaucerem jakiego widziałam. Jej broda zawsze mi imponowała. Dużo zdrówka dla niej życzę! Zwyrodnienia nie są miłe...:([/QUOTE] Samba dziękuje;) Tydzień temu 9 lat skończyła. Ani trochę nie widać tego po niej:lol: Quote
Saththa Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 No to sto lat sto lat :BIG::new-bday::tort: Zdjecia piękne... ale filmik- WOW! :) Quote
weszka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Życzę jeszcze wielu lat w zdrowiu i dobrej formie! Filmik super! Ale nie powiedziałabym chyba że to sznaucer gdybym nie wiedziała, to przez ten pięknie falujący włos. Mnie udało się na RC Obesity odchudzić Dirki w sposób kompletnie bezproblemowy i to po zjedzeniu 1 worka. Póki co trzyma wagę już na zwykłej karmie. Quote
LeCoyotte Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Ona ma cienkie te włosy i gdyby nie długość, miałaby chude łapki;) Raz ja tak zapuściłem jak na filmiku, ale już ją utrzymuję w krótszej szacie:lol: dużo codziennego czesania było.. Zapraszam na bazarek portretowy, tym razem szkice [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251444[/url] Quote
Recommended Posts