Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Niewiasta_21']szef lecznicy pozwolił zostac jej jeszcze tydzien w lecznicy (20 zł za dobe) wiec sunia ma tydzien czasu zeby znalesc domek. Prosimy o pomoc!![/quote]

Dobre i to:razz:, tylko ta kasa:-(

Posted

Byłam dzisiaj z Fionką na spacerze w poludnie. To bardzo grzeczna sunia, Reaguje na polecenia troszkę z oporami ale bardzo się cieszy gdy ktos ja odwiedza. Ona wielu rzeczy może się nauczyć. Potrzebny jej dom. Nie zapominajcie o Fionie.

Posted

[quote name='katya']Na allegro przybyło kolejne 50zł.
Bardzo wielu jest ludzi kochających amstaffy, ale chyba każdy ma już swojego... :([/quote]

Dokładnie tak,,,, ja mam jedna suczke i o kolejnej nie ma mowy bo moja by innego psa do domu nie wpuscila:-(

Posted

Byłysmy u suni dzisiaj w odwiedzinach. Poszła na spacerek, zrobiła siusiu i kakę, ale smutna jak nie wiem co.
Wiem, że na Dogomanii trudno znaleźć dom, ale liczę na to, że ktoś ją dostrzeże co nie jest zalogowany. Poza tym sunia jest na stronie naszej fundacji. Nie będę gołosłowna jak powiem, że pomozemy finansowo w leczniu. Jej dom jest potrzebny. To jest takie wielkie SOS dla suni.