Tengusia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 sledze losy Fionki od samego poczatku, nalezy sie wam dziewczyny wielkie :Rose: za to co robicie dla tej suni ;) mam nadzieje ze uda sie jej znalezc wyjatkowy i jedyny dom :thumbs: Quote
Selket Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Fionka do góry!!! Proszę, niech ktoś Cię zauważy :calus: I na dodatek spędzasz mi sen z powiek Malutka, ciągle o Tobie myślę :calus: Quote
Moriaaa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Puma1984 dostałam pw, jutro zadzwonie:) Dzięki! A Fioneczka przypomina się światu! Quote
Selket Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Fionka jeszcze raz do samej góry po DT :calus: Quote
hanka456 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Fionka była wczoraj na wieczornym spacerku. Jej samopoczucie poprawia się. Przywitała nas bardzo radośnie. Jest chętna do zabawy ale nie można jej na to w pełni jeszcze pozwolić ponieważ wiekszy wysiłek jest jeszcze nie wskazany. Quote
olenka_f Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 tak bym Wam chciała pomóc ale nie mogę :shake::shake: Fineczko w górę, jak ja kocham astki ale boje sie ich Quote
desideratum Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Fionuś w górę! Dobrze, że przynajmniej samopoczucie się jej poprawia i wraca chęć dożycia i zabawy... Quote
BasiaD Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Fionka wracaj na początek przypominać o sobie cioteczkom! Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]W górę ....tu hopanie jest konieczne [/B][/COLOR][/FONT] Quote
ewatonieja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Fiona bedzie ozdoba każdego domu i wspaniałym przyjacielem człowieka Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]co u Fioneczki ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Fiona, no niech Cię ktoś zauważy!!! Koniecznie potrzebujesz tego domku :calus: Quote
hanka456 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Fionka czuje sie o całe niebo lepiej. Wczoraj była na wieczornym spacerku. trzeba było ją powstrzymywać aby nie szlała, bo to dla niej niekoniecznie wskazane. Ale prowokuje do zabawy i nie chce zrezygnować. Mam nadzieję, że stanie sie cud albo p. doktor cudu dokona i Fiona będzie prawdziwie zdrowa. Quote
szajbus Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Trzymamy kciuki, żeby tak właśnie było i ponawiamy prośbę o DT Quote
Recommended Posts