Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiona pomimo tego w jakich warunkach, zyła jest jak najbardziej normalna sunia.
Na spacerze zachowuje sie bardzo przyzwiocie, troche próbuje szrpac za smycz, ale przywołana do porzadku bardzo szybko kuma o co chodzi.
Na inne psy jest raczej obojetna, małymi własciwie nawet zainteresowana i to jako towarzyszami do zabawy.
Całusna, przytulasna i troche rozmarudzona :)
Wypuszczona do ogródka przy lecznicy szaleje za patykami, przychodzi na wołanie.
Jest bardzo ufna do ludzi.

Posted

[quote name='olgaj']Fiona pomimo tego w jakich warunkach, zyła jest jak najbardziej normalna sunia.
Na spacerze zachowuje sie bardzo przyzwiocie, troche próbuje szrpac za smycz, ale przywołana do porzadku bardzo szybko kuma o co chodzi.
Na inne psy jest raczej obojetna, małymi własciwie nawet zainteresowana i to jako towarzyszami do zabawy.
Całusna, przytulasna i troche rozmarudzona :)
Wypuszczona do ogródka przy lecznicy szaleje za patykami, przychodzi na wołanie.
Jest bardzo ufna do ludzi.[/quote]

Jednym słowem adopcyjny ideał;).

Posted

[quote name='Niewiasta_21']

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images31.fotosik.pl/118/67b79ba7bad6ecc9.jpg[/IMG][/URL]
[/IMG][/quote]

Spójrzcie na te oczy, samo cierpienie...:-(

Posted

Ta sunieczka miała niesmowite szczęście, że zdążyłyście z interwencją.
Dosłownie szczęście w nieszczęściu...Jak, teraz widzą zdrowotnie jej przyszłość weci? Ma szansę wyjścia z choroby? Czytałam, jak długie
i kosztochłonne jest zmaganie się z nużycą. Wierzyć się nie chce, że nużeniec (o ile nie pomyliłam nazwy przyczyny) to taka podłota.

Posted

[quote name='hanka456']To prawda. Nie jest to krótkie leczenie, ale damy radę.[/quote]
Jestem tego pewna, choćby dla tych kochanych psich, ufnych oczków...
Ona jest cudna...Jak taka kanalia, eh...szkoda gadać...:angryy: