Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgłosiły się po Fionkę dwa matoły :/

Wczorajsze foty...dzień śmiesznych minek ;)

[IMG]http://img147.imageshack.us/img147/2610/afiona2gw6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img511.imageshack.us/img511/7177/afiona3nw9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img510.imageshack.us/img510/2893/afionakm8.jpg[/IMG]

Posted

Byliśmy u weta.
Kolejne zeskrobiny i nużeńców brak.
Jak dla mnie jednak wielkiej poprawy w wyglądzie nie ma.
Wet zasugerował alergię pokarmową.
Przechodzimy na karmę hypoalergiczną...i czekamy na efekty.

Posted

Z Fionką nic lepiej... Oczy ma spuchnięte chyba jeszcze gorzej,co z tego,że ma piękny kojec, dostaje hyperalergiczną karmę,jak poprawy brak?
Fiona musi mieć swój dom, swojego pana, który o nią zadba,ciepełko i miłość.Ona jest taka przylepka, tak bardzo cieszy sie, kiedy podchodzi się do niej,wywija tą swoją dupinką i śmieje się, naprawdę się śmieje...Jest taka kochana...

Posted

Karma dopiero zamówiona, mam nadzieję, że w tym tygodniu już będzie.

Nużeńców niby nie widać, a z suką wcale nie jest lepiej:(
Może faktycznie to alergia, ale to okaże się jak będzie karma. Na poprawę trzeba czekać 3-4 tygodnie podawania karmy:shake:

Jeżeli po niej nie będzie żadnej poprawy, zastanawiamy się nad umieszczeniem Fiony w szpitalu.

Posted

Kaja, moja znajoma miała psa ze schroniska i tez była walka tylko , ze ze świerzbem. Świerzb poszedł w diabły, a z psem wciąż było nie tak jak należy. Łysiał, drapał się itp. Okazało się, że ma alergie pokarmową.
Na karmie dla alergików dość szybko doszedł do siebie.
Mam nadzieje, ze z Fioną jest podobnie.

Posted

Najbaradziej korzystnym wyjściem z sytuacji byłoby znalezienie dla Fiony domu tymczasowego, gdzie mogłaby żyć pod opieką, przy naszej finansowej pomocy.

O taki dom prosimy. Szkoda jej mlodego, udręczonego życia.

Posted

Sytuacja jest dośc dramatyczna.
Fiona potrzebuje domu i inna nasza rowniez.
Zdecydowanie Fiona jest najbardziej potrzebujacym psem naszej Fundacji.
Ma niunia pecha od urodzenia.
Wynika on również z nieodpowiedzialnego rozmnażania modnych amstaffów, bardzo delikatnych, ich system immunologiczny jest bardzo zachwiany, ale to wina ludzi, co kombinują jak nie wiem co aby stworzyc bardziej "doskonałą" rasę.

Posted

o, zmieniony temat ;)

a Fionka niestety nie ma szczęścia do ludzi. niedawno była nią zainteresowana pani, która szybko sobie ją odpuściła. teraz dzwonią telefony w jej sprawie, ale z pytań jakie zadają wnioskuję że nie chcą jej jako towarzyszki życia. czy ten pies wreszcie znajdzie swoje szczęście?