Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Skoro tylu zadowolonych ludzi i psow to spotkamy sie napewno :laola:

Chcialo by sie tylko nie spotykac POLICJI i wiecej czworonogow, chociaz moj Egus i tak wariowal ze szczescia i mysle ze zrozumial wiele zachowan posrod wspolbratyncow :Dog_run:

Do zobaczenie gdziekolwiek

No wlasnie a moze by tak raz po raz u nas nad Malta tez jest niezly teren i policja nie sciga :scared: (jak pasuje)

P.S.

Ale chyba wypadlem z lask bo zdiecia z poprzedniego spotkanka nadal do mnie nie dotarly, ale juz napisalem zarzalenie :2gunfire:

Posted

YoOoOoOoOoO!!!!!!

Ania Pay Asia Manu thx za zyczonka 8)

Manu jak narazie wszyscy zadowoleni ze zdjec :wink: sprobowali by cos innego powiedziec.. to bym juz nie robila :wink:

hihi zartujem :lol:

Marek nie wiem co jest z tymi zdjeciami tylko di Ciebie nie dochodza..

Paptki

Posted

ELO!!!

Oj yoy

Widze ze kolega idzie na latwizne :question:

Taki doswiadczony maszer a tylko z gorki :baby:

moze kto inny bedzie bardziej tworczy :thinkerg:

Ya

:question: :question: :question: :question: :question: czemu na latwizne :question: ale o co chodzi :question: podalem miejsce zebyscie mieli blisko a ja sobie podjade jakims autobusem lub czyms innym

Posted

Witajcie :)

Jeśli chodzi o nasze pierwsze spotkanie nad Maltą w większym gronie, to wydaje mi się faktycznie, że stok może być - wszyscy wiedzą gdzie jest i raczej się nie pogubią :wink:

A na następne zrezygnujemy z łatwizny :wink: i wykażemy się inwencją twórczą :D

To co do środy.... a jeśli chodzi o jutro, to............ :D serdecznie zapraszam wszystkich na Cytadelę: godzina 14 w sobotę 27.09 pod dzwonami start :)

Pozdrawiam :hand:

Jutro na pewno będą: Luna ze swoim malamutem, Asia z Yukim, i ja z Sally.

Posted

Środa mi na razie konweniuje, tylko o 15, to ja dopiero konczę pracę. Mogę być nad maltą najwcześniej o 16,30, ale nie wiem, czy Wy jeszcze tam będziecie i gdzie.

Posted

Witajcie mili :) ja nadal zgłaszam swoją chęć do jutrzejszego spaceru :D ...ale podobnie jak Rotti - wolałabym później: najwcześniej (dosłownie biegiem) jestem w stanie zdążyć na 16, ale najbardziej odpowiadałaby mi 16:30, lub później, albo po prostu ustalcie jakąś godzinę a ja dojdę do Was po pewnym czasie... przy obustronnych chęciach dogadamy się bez problemu :wink: pozdrawiam serdecznie :hand:

Posted

Ja niestey tak wcześnie nie mogę, ale przejmujcie się mną, ustalcie godzinę jaka Wam pasuje. Najwyżej spotkamy się innym razem póżniej. W końcu jeszcze wiele spotkań przed nami :) Mam nadzieję :lol: