Asia_Klero Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Tara...w schroniskowej kartotece zapisana jako numer 5050.Pomyslec można,że to taki nietypowy i szczesliwy numerek...ale niestety..jak narazie za duzo szczescia on Tarze nie przyniosl:roll:Najgorsze Mikołajki Tara przezyla w 2006r...wtedy to wlasnie spedzila swoj pierwszy dzien w schronisku:-(Została oddana przez WŁAŚCICIELKĘ,poniewaz nie chciała zostawać sama w domu...To bardzo młodziutka(ok.2lat)sunia kochajaca towarzystwo..i jak kazdy mlody psiak potrzebujaca ciaglego towarzystwa.Niestety jej wlascicielka nie potrafila tego zrozumiec!:mad:Na poczatku swojego pobytu a schronisku Tara nie rozumiala co sie dzieje,dlaczego jest w takim miejscu...Gdzie jest jej pani:-(Cieszyla sie do wszystkich ludzi majac nadzieje,ze ktos zabierze ja do domu:-(Niestety...po pewnym czasie zrozumiala,ze jej pani zostawila ja tu na dobre:shake:Pozniej Tarusia znalazla jeszcze 2 domy....Mimo tego,ze mowilismy o jej problemach z zostawaniem samej w domu ludzie zachwyceni jej uroda i stylem bycia bez namyslu brali ja do domu:angryy:Zawsze mialam do niej wielki sentyment..:lol:Uwielbiam spacery z jej udzialem i to jak kocha ludzi....potrzebuje tylko troche czulosci i zrozumienia:shake:Tarusia toleruje wszystkie psiaki i ze wszystkimi umie sie dogadac bez problemu...Mimo to nadal przebywa w schronisku:-(Postanowilam pomoc jej znalezc dobry dom i zapisalam sie na darmowe szkolenie psiakow z naszego schroniska,,Daj mi szanse".Tara zdala egzamin na5!Otrzymala dyplom i certyfikat DOBREGO PSA!!Po szkoleniu widze,ze Tara bardzo sie zmienila.Jestem w stanie zapanowac nad jej zachowaniem i ona sama stala sie spokojniejsza i bardziej opanowana:cool3:Wykonuje komendy na gest w kazdej sytuacji i jest baardzo grzeczna:evil_lol:Przybiega na kazde zawolanie:razz:Jest tez odrobaczona i odpchlona oraz wysterylizowana:loveu: Quote
Asia_Klero Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Tara,Ja i nasz dyplomik ze szkolenia:D Quote
Asia_Klero Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Tara i Szrek:-D DYPLOM ZE SZKOLENIA:D __________________ Quote
Atkaaaa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Sliczna jest... a z jakiego miasta? Biedna Quote
jusstyna85 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 właścicielka nie wiedziała co traci.... Quote
sara_rokitnica Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Tarusia na pewno już niedługo znajdziesz super domek :loveu: z niej jest na prawdę kochana psinka... potrzebuje tylko odpowiedzialnego właściciela i trochę miłości... :( Quote
Izabela124. Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ale sliczna Zamiescilam info o niej: http://l30n.livenet.pl/aw/viewtopic.php?p=24931#24931 http://e-psy.pl/viewtopic.php?p=187921#187921 http://hebe.mojeforum.net/viewtopic.php?p=61365#61365 Zrobic jej bannerek? Quote
Mysia_ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Tarusiu, oby wreszcie uśmiechneło się do Ciebie szczęście :cool3: Asiu, napisz w pierwszym poscie, że Tara ma jakieś 2 latka ;) Quote
Mysia_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Asia wcale mnie nie słucha :mad::-( Jest Tarunia gdzieś ogłoszona? Wrzucę ją na adopcje.org ;) Quote
sara_rokitnica Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 jeśli to nie problem to możesz zrobić :D :):):) Quote
sara_rokitnica Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 dzięki :loveu: jak tylko Agasek pojedzie do domu (a to już niedługo) to będę mieć miejsce i sobie wkleję ;) Quote
Asia_Klero Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Ja tez na 100%sobie wkleje jak tylko Agas znajdzie dom!!:) Quote
Izabela124. Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Nie ma psarwy dziewczyny, a tym czasem biegniemy na pierwsza Quote
Asia_Klero Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Ona naprawde jest niesamowita...wprowadza w zwykle szare dni....w taki spacerek tyle radosci:(:( Quote
agusiazet Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A czy nadal ma problemy z pozostawaniem w domu? Czy jakby zostawała z innym psem byłoby lepiej? Czy w ogóle możecie to określić? Quote
Asia_Klero Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Trudno mi to powiedziec,poniewaz nie wiem tak naprawde jak Tara zachowywalaby sie w domu...a teraz po szkoleniu to juz kompletnie:)Wydaje mi sie ze zachowywala sie troche nie tak-szlała z powodu dosc mlodego wieku i checi zainteresowania:( Quote
Recommended Posts