Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sluchajcie....zadzwonila do mnie dzisiaj pani i powiedziala,ze zobaczyla ogloszenie o Tarze w internecie..i mi mowi,ze jest z Rokitnicy czyli z dzielnicy zabrza w ktorej mieszkam!Pozniej okazalo sie,ze bardzo dobrze sie znamy i kiedys byla moja sasiadka,a teraz mieszka pare blokow dalej!!Ma3corki:jedna dorosla,druga 12letnia i jeszcze jakas malutka(ok3lat).Mieli już pieska ze schroniska ale umarl:(Powiedziala,ze ciagle szukala po ogloszeniach w internecie,ze nawet znalazla takiego jakiego chciała,ale chcieli 200zl za transport:(Ale gdy zobaczyla tare na zdjeciu i przeczytala,ze jest po szkoleniu zakochala sie w niej!:)Powiedziala,ze mam ja zatrzymac i nikomu nie dawac-ona ja chce!:):)W poniedzialek albo wtorek najprawdopodobniej Tara pojdzie do domu!!!!!!!!!:)A ja bede miala na nia oko:P:D

Posted

Tez mam taka nadzieje...Jesli jutro bedzie ladna pogoda to juz jutro ktoś od zainteresowanych panstwa pojedzie ze mna do schroniska...jesli nie to we wtorek!:)Trzymam kciuki i wy tez trzymajcie!

Posted

No i stalo sie!!!!Tara ma swoj nowy-cudowny dom!!Pani(moja znajoma mieszkajaca 2bloki dalej:D)i jej cala rodzina byla zachwycona!!Powiedziala,ze nie pracuje i jest ciagle w domu!Ma tez doswiadczenie z psami!:)Wydaje mi sie,ze Tara bedzie juz tam na zawsze:)Dzwonila i mowila,ze Tara jest cudowna i spi sobie na kanapie!:)Foteczki beda jak sie z nia spotkam..mysle ze w przyszlym tygodniu:D

Posted

Asia_Klero napisał(a):
No i stalo sie!!!!Tara ma swoj nowy-cudowny dom!!Pani(moja znajoma mieszkajaca 2bloki dalej:D)i jej cala rodzina byla zachwycona!!Powiedziala,ze nie pracuje i jest ciagle w domu!Ma tez doswiadczenie z psami!:)Wydaje mi sie,ze Tara bedzie juz tam na zawsze:)Dzwonila i mowila,ze Tara jest cudowna i spi sobie na kanapie!:)Foteczki beda jak sie z nia spotkam..mysle ze w przyszlym tygodniu:D

Jakie szczęście...tak bardzo sie ciesze :)

Posted

No i wczoraj stalo sie cos o czym kiedys nawet nie smialabym marzyc!:D Bylam na spacerku z moim prywatnym pieskiem Rudolfem i Tara!!:D:DPrzyszla corka pani,ktora ja wziela żeby pokazać mi Tarusie:DPoszłysmy razem na spacer:DMoj Rudolf biegał z Tarusia po polach:DPoprostu miłosc:D:D:DTara jest sliczna:DWykapana wyglada calkowicie inaczej-siersc jej sie blyszczy:)Podobno jest bardzo grzeczna i kochana:)Uwielbia sie bawic i biegac za pileczkami:DSzkoda,ze nie mialam aparatu ale taki spacer napewno sie powtorzy:D

Posted

Asia_Klero napisał(a):
No i wczoraj stalo sie cos o czym kiedys nawet nie smialabym marzyc!:D Bylam na spacerku z moim prywatnym pieskiem Rudolfem i Tara!!:D:DPrzyszla corka pani,ktora ja wziela żeby pokazać mi Tarusie:DPoszłysmy razem na spacer:DMoj Rudolf biegał z Tarusia po polach:DPoprostu miłosc:D:D:DTara jest sliczna:DWykapana wyglada calkowicie inaczej-siersc jej sie blyszczy:)Podobno jest bardzo grzeczna i kochana:)Uwielbia sie bawic i biegac za pileczkami:DSzkoda,ze nie mialam aparatu ale taki spacer napewno sie powtorzy:D

Szkoda, że nie ma fotek :)