Asia_Klero Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Sluchajcie....zadzwonila do mnie dzisiaj pani i powiedziala,ze zobaczyla ogloszenie o Tarze w internecie..i mi mowi,ze jest z Rokitnicy czyli z dzielnicy zabrza w ktorej mieszkam!Pozniej okazalo sie,ze bardzo dobrze sie znamy i kiedys byla moja sasiadka,a teraz mieszka pare blokow dalej!!Ma3corki:jedna dorosla,druga 12letnia i jeszcze jakas malutka(ok3lat).Mieli już pieska ze schroniska ale umarl:(Powiedziala,ze ciagle szukala po ogloszeniach w internecie,ze nawet znalazla takiego jakiego chciała,ale chcieli 200zl za transport:(Ale gdy zobaczyla tare na zdjeciu i przeczytala,ze jest po szkoleniu zakochala sie w niej!:)Powiedziala,ze mam ja zatrzymac i nikomu nie dawac-ona ja chce!:):)W poniedzialek albo wtorek najprawdopodobniej Tara pojdzie do domu!!!!!!!!!:)A ja bede miala na nia oko:P:D Quote
Izabela124. Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ale super wiesci!!! Oby domek wypalil!!! Quote
Asia_Klero Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Tez trzymam kciuki..za domek..i oby tym ludziom sie udalo zapanowac nad tarusia:DAle z tego,co znam pania-to wyjatkowo dobrzy ludzie i mysle,ze dadza sobie rade:D Quote
dona20 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 No to ja również dołączam się do trzymania kciuków.Mam nadzieje, że to będzie w końcu jej stały, kochający domek. Quote
Asia_Klero Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Tez mam taka nadzieje...Jesli jutro bedzie ladna pogoda to juz jutro ktoś od zainteresowanych panstwa pojedzie ze mna do schroniska...jesli nie to we wtorek!:)Trzymam kciuki i wy tez trzymajcie! Quote
Asia_Klero Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Dziekuje!:):):)Jak sie stresuje...zeby wszystko sie udalo!:) Quote
Asia_Klero Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Pani dała mi znac:)Najprawdopodobniej jutro przyjedzie do schroniska:) Quote
Asia_Klero Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Jestem umowiona z pania!:)Jade z nia jutro do schroniska!:):DTrzymajcie kciuki cioteczki:D Quote
Asia_Klero Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 No i stalo sie!!!!Tara ma swoj nowy-cudowny dom!!Pani(moja znajoma mieszkajaca 2bloki dalej:D)i jej cala rodzina byla zachwycona!!Powiedziala,ze nie pracuje i jest ciagle w domu!Ma tez doswiadczenie z psami!:)Wydaje mi sie,ze Tara bedzie juz tam na zawsze:)Dzwonila i mowila,ze Tara jest cudowna i spi sobie na kanapie!:)Foteczki beda jak sie z nia spotkam..mysle ze w przyszlym tygodniu:D Quote
jusstyna85 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Asia_Klero napisał(a):No i stalo sie!!!!Tara ma swoj nowy-cudowny dom!!Pani(moja znajoma mieszkajaca 2bloki dalej:D)i jej cala rodzina byla zachwycona!!Powiedziala,ze nie pracuje i jest ciagle w domu!Ma tez doswiadczenie z psami!:)Wydaje mi sie,ze Tara bedzie juz tam na zawsze:)Dzwonila i mowila,ze Tara jest cudowna i spi sobie na kanapie!:)Foteczki beda jak sie z nia spotkam..mysle ze w przyszlym tygodniu:D Jakie szczęście...tak bardzo sie ciesze :) Quote
Asia_Klero Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Dostalam wczoraj wiadomosc ze Tara jest bardzo kochana i grzeczniutka!!:DNie ma z nia najmniejszych problemow!:):D Quote
Asia_Klero Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 No i wczoraj stalo sie cos o czym kiedys nawet nie smialabym marzyc!:D Bylam na spacerku z moim prywatnym pieskiem Rudolfem i Tara!!:D:DPrzyszla corka pani,ktora ja wziela żeby pokazać mi Tarusie:DPoszłysmy razem na spacer:DMoj Rudolf biegał z Tarusia po polach:DPoprostu miłosc:D:D:DTara jest sliczna:DWykapana wyglada calkowicie inaczej-siersc jej sie blyszczy:)Podobno jest bardzo grzeczna i kochana:)Uwielbia sie bawic i biegac za pileczkami:DSzkoda,ze nie mialam aparatu ale taki spacer napewno sie powtorzy:D Quote
jusstyna85 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Asia_Klero napisał(a):No i wczoraj stalo sie cos o czym kiedys nawet nie smialabym marzyc!:D Bylam na spacerku z moim prywatnym pieskiem Rudolfem i Tara!!:D:DPrzyszla corka pani,ktora ja wziela żeby pokazać mi Tarusie:DPoszłysmy razem na spacer:DMoj Rudolf biegał z Tarusia po polach:DPoprostu miłosc:D:D:DTara jest sliczna:DWykapana wyglada calkowicie inaczej-siersc jej sie blyszczy:)Podobno jest bardzo grzeczna i kochana:)Uwielbia sie bawic i biegac za pileczkami:DSzkoda,ze nie mialam aparatu ale taki spacer napewno sie powtorzy:D Szkoda, że nie ma fotek :) Quote
Asia_Klero Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Dzisiaj podobno 2razy byla u mnie Malwinka(corka pani ktora wziela Tare)z Tara ale niestety nie bylo mnie w domku:(Ale to oznacza,ze znowu przyjdzie i beda foty:D:D Quote
Recommended Posts