Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aleb napisał(a):
http://img232.imageshack.us/img232/7489/im006177wf7.jpg
Widzę, że chyba każdy retriever ma takie głupawki :eviltong:
Już myślałam, że z moją Albą coś nie ten tego :diabloti::lol::lol::lol:;)

hehe, no chyba kazdy :lol: moja ma zcesto, ale rzadko udaje mi sie to uchwycic niestety ;) czyli z Twoja psina wszystko ok :cool3:

eria napisał(a):
śliczna ta koleżanka Maja :loveu:

prawdaż? :p

magda_drakkar napisał(a):
Jakie Gucio ma urocze spojrzenie:loveu:

oh one z Tosca polubily sie od pierwszego spotkania :loveu: to bardzo kulturalny pan :razz:

basia bonnie napisał(a):
Wybacz, że cytuję fotki sprzed kilku stron, ale to mnie urzekło
http://img85.imageshack.us/img85/379/dscf7455fo6.jpg
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

czesc Basiu :) mozesz cytowac z ktorej strony uwazasz za sluszne :) to mile, bo wiem ze przegladasz galeryjke :) a my wciaz czekamy na Twoje nowe fotki w galerii Bonnie.

Posted

betty_labrador napisał(a):
Dziekuje pani Aniu za szczegolowe odpowiedzi :p

No problemo - służę uprzejmie :cool1:

aha to szyja indycza-to chyba jakas wielka, bo tak dziwnie wyglada :evil_lol: albo ja nie wiem jak wyglada kiedy pies je taka szyje, bo Tosca zjada surowizne na podworku ;)

Oj tam wielka - normalna... wiesz, znowu ten kąt sfotografowania się kłania :megagrin:

Co do ogona - Tosca ma swoj harakterek ;) a faktycznie jak napisalas, gdy jest czyms zaciekawiona to tak robi ;) Twoj Hackerek tez tak robi z ogonkiem?

Nie wątpie w Tosciakowaty temperament... ale takie noszenie na wystawie to już nie powinno wystepować ;)
Hacker też czasem ma tak ogon, ale nie w towarzystwie innych psów i nigdy w ruchu :grins:

Rybka_39 napisał(a):
Sporty nie są drogie:razz:..ja ćwiczę na własna reke:evil_lol:..dopiero na wiosne idziemy na profesjonalny tor agility;)

Generalnie sporty SĄ drogie, kiedy się je uprawia na poważnie - trzeba opłacać profesjonalny klub (chyba, że masz przeszkody/sprzęt w ogródku, ale to też kosztuje) i jeżeli myślisz o zawodach to już w ogóle - opłaty za start, za dojazd, często dochodzi nocleg... nie jest to wszystko tanie! :roll:

Beata właśnie w takim sensie raczej to ujmuje bo wiadomo, że takie zabawowe rzeczy to robią. No, ale skoro trenowali w klubie (Cavano - http://www.cavano.pl/ - nawet masz tu Tosce w dziale "nasze psy") - a mają przerwe w treningach na placu - to może tak napisać, że teraz nie trenują... a wiadomo, że coś tam robią na własną ręke - ale jedno sie drugiemu nie równa :p

Posted

Celina12 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:-MAsaj też tak ma????

Nieeee, Kaja :lol:

Widziałam czarnule :loveu:, ale kaganiec mi się nie podoba :eviltong: O kształt mi chodzi :eviltong:

Posted

Ja nie znam co to kopanie jamników....no nie znałam-ostatnio Panna Dumcia wykopała jakiś korzeń dla Atosika ale mieli radochę....:loveu:

Coś zdjęć Czarno-Białych dawno nie było....

Posted

Rybka_39 napisał(a):
http://img91.imageshack.us/img91/5295/dscf7475aj6.jpg
Ta mi sie podoba;)
Sporty nie są drogie.ja ćwiczę na własna reke.dopiero na wiosne idziemy na profesjonalny tor agility
Tosiaczek jest uroczy:loveu: tylko na reszcie fot cos pozowac nie chce

fajnie tez cwiczyc na wlasna reke jak ma sie gdzie i na czym ;) ale zawsze trening w klubie to nieoceniona pomoc kogos kto sie zna i zawsze to trening w grupie, przygotowujacy psa i Ciebie na zawody

Anza&Hacker napisał(a):
No problemo - służę uprzejmie

Oj tam wielka - normalna... wiesz, znowu ten kąt sfotografowania się kłania

hihi

Anza&Hacker napisał(a):
Nie wątpie w Tosciakowaty temperament... ale takie noszenie na wystawie to już nie powinno wystepować ;)
Hacker też czasem ma tak ogon, ale nie w towarzystwie innych psów i nigdy w ruchu

powiadasz- moze i tak, w sumie nie znam sie na tym tak bardzo - tzn na takim noszeniu ogonka- niech Ci bedzie ;)

Anza&Hacker napisał(a):
Generalnie sporty SĄ drogie, kiedy się je uprawia na poważnie - trzeba opłacać profesjonalny klub (chyba, że masz przeszkody/sprzęt w ogródku, ale to też kosztuje) i jeżeli myślisz o zawodach to już w ogóle - opłaty za start, za dojazd, często dochodzi nocleg... nie jest to wszystko tanie!

Beata właśnie w takim sensie raczej to ujmuje bo wiadomo, że takie zabawowe rzeczy to robią. No, ale skoro trenowali w klubie (Cavano - http://www.cavano.pl/ - nawet masz tu Tosce w dziale "nasze psy") - a mają przerwe w treningach na placu - to może tak napisać, że teraz nie trenują... a wiadomo, że coś tam robią na własną ręke - ale jedno sie drugiemu nie równa

no wlasnie wszystko jest drogie, zwlaszcza hobby, pasja...
no dobra nie trenujemy teraz w klubie Cavano, trenujemy po domowemu, wiadomo - wolalabym w klubie, ale czekam az zakoncze sprawe z mgr :roll:

malgooska napisał(a):
Hello Piękna suczka. Na pewno będę tu częstym gościem

Witam Malgosiu, i dziekuje za odwiedziny. Zapraszam czesciej, milego ogaldania fotek :multi:

APSA napisał(a):
Założyłaś wreszcie fotoblog

Czesc Asiu!!!! :multi:
niespodziewalam sie Ciebie tutaj :cool3: ciesze sie ze sie pojawilas. Nasz oboz majowy juz calkiem niedlugo :diabloti:

APSA napisał(a):
http://img219.imageshack.us/img219/9521/poobiedziekx7.jpg

Ona ma tu identyczny wyraz twarzy jak jej Pani

:-o no co TY...az tak widac podobienstwo? :evil_lol: fajnie :razz: wiesz ja tez czesto potrafie zauwazyc u jakiegos psa i jego wlasciciela taki sam wyraz twarzy, robione miny :lol: to wiec musi byc prawda, skoro tez widac to u Tosi, choc ja tego nie dostrzegam ;)

APSA napisał(a):

dzieki :loveu:

APSA napisał(a):

spostrzegawcza jestes :cool3: jak z tym wyrazem twarzy :p ma przyciete wlosy na brzuchu, uszy podstrzyzone, i na lapkach piora skrocilam (na przednich i tylnych :] ]

APSA napisał(a):

a nie wiem, nie wiem.. mi tez sie teraz nie otwieraja, a z ktorej to strony?

anetta napisał(a):
Nieeee, Kaja

Widziałam czarnule , ale kaganiec mi się nie podoba. O kształt mi chodzi

czarnule? tzn? mowisz na zywo?
bo ja tez Masaja widzialam nieraz na zawodach agility :loveu:

a kaganiec prawda ze taki se :P ale dosc skuteczny ;)

Celina12 napisał(a):
Ja nie znam co to kopanie jamników....no nie znałam-ostatnio Panna Dumcia wykopała jakiś korzeń dla Atosika ale mieli radochę....

Coś zdjęć Czarno-Białych dawno nie było....

o czesc !! no nie bylo, bo wszysyc wtedy patrza tylko na kotka :P a na Tosce niet :lol:
no to skora mowa ostatnio o sportach kilka fotek sportowych :)

domowy slalom- na tym sie nauczyla szybko go pokonywac

na zawodach (photos by Mokka [mam nadzieje ze sie nie myle])

photos by Wind

dobra lece na spacer nr 2 dzisiaj. milego ogladania i czytania.

Posted

Matusz napisał(a):
ale śliczne fotki z agility :loveu::loveu:

kiedyś na pewno zacznę się w to bawić :)

:] no mowie Ci, bardzo fajna zabawa, i to wciagajaca :]

Celina12 napisał(a):
Ja na wiosnę zaczynam z Dumcią-mąż obiecał zrobić nam mini tor przeszkód.
Tak dla zabawy.

http://img100.imageshack.us/img100/3304/tosca16vthi9.jpg...cudna fotka....

Miłego spacerku!!!!

fajnie, Dumcia na pewno bedzie miec radoche :multi:

to teraz Wam pokaze Tosce zarosnieta przed pierwszym strzyzeniem,(ale ja nie bylam strzyzona :lol:

juz na stole u fryzjerki

i po strzyzeniu tego samego dnia :diabloti: jest roznica, co? ;)

Posted

Anza&Hacker napisał(a):

...a co do strzyżenia - to o wiele fajniej wyglądała z tymi odrostami sterczącymi wszędzie... naczy taki jest mój gust :cool3:

racja, fajnie wyglada z tymi fredzlami:lol:

Posted

czarnule? tzn? mowisz na zywo?
bo ja tez Masaja widzialam nieraz na zawodach agility

Nieee, na zdjęciach :lol:

:p Bardzo mozliwe że my was też ale na zawodach jest tyle psów że nie jestem w stanie spamiętać wszystkich.

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Mnie się podobała zarośnięta:razz:.
Fotki z agility sliczne!:loveu:
Mam nadzieje, że nam na poważnym torze dobrze pójdzie...:roll:..

dzieki za opinie :p

magda_drakkar napisał(a):
http://img81.imageshack.us/img81/613/zawodywforcie29102005bt4.jpg śliczne zdjęcie i te kolorki...:loveu::lol:

to juz zasluga Wind ;)

bloody-minded napisał(a):
Witamy się ! ;)

Ja tu pierwszy raz, śliczny piesek - a fotki z agility - pierwsza klasa.
Takie profesjonalne ;)

witam nowa osobe w galerii :) ciesze sie ze wpadlas :) pozdrawiam

Anza&Hacker napisał(a):
http://img100.imageshack.us/img100/3909/zawodyfort29102005tb9.jpg - super tu wygląda! :loveu:

...a co do strzyżenia - to o wiele fajniej wyglądała z tymi odrostami sterczącymi wszędzie... naczy taki jest mój gust :cool3:
(mój pies strzyżony był raz - przez Ciebie :evil_lol:)

:evil_lol: chyba nie-flaciarzom podoba sie wersja zarosnieta, bo flaciarzom przeszkadzaja zbedne kłaki :cool3:
(i co? zle ostrzyglam? :eviltong: tak amatorsko wprawdzie, ale znikly fredzle :lol:)

LeCoyotte napisał(a):
racja, fajnie wyglada z tymi fredzlami:lol:

ano, ano. Kolejna osoba mowiaca to ze lepiej wygalda we fredzlach :cool3: dzieki za opinie Kojot.

anetta napisał(a):
Nieee, na zdjęciach :lol:

:p Bardzo mozliwe że my was też ale na zawodach jest tyle psów że nie jestem w stanie spamiętać wszystkich.

aha fotki, :D

a wiesz cardigan to rzadka rasa, wiec mi sie rzucil Twoj psiorek w oczy, a takie czarne cos - dlugowlosy labek to sie stapia z tłem :diabloti:

Izabela124. napisał(a):
Witanko
mi tez zarosnieta bardziej sie podoba

chyba stworze ankiete :p