Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Wam :) tym razem pozwolę sobie odpisać wszystkim hurtowo gdyż pisząc z telefonu trudno jest cytować ;)

Dziękujemy z Tosia za odwiedziny i życzenia zdrowia :) na pewno dużo nam to dało bo Antosia jest już prawie sobą :multi: zaczęła jeść swoje ukochane mięso surowe, chodzimy na krótkie 20min spacerki, dużo pije i dużo sika-czyści się z toksyn i sterydow. No i nabiera sił :)

Pozdrowienia dla wszystkich!

Posted

deer_1987 napisał(a):
Super wiesci!

dzieki!

katik napisał(a):
Bardzo się cieszę, że z Toscą już dużo lepiej.
Trzymam kciuki za jak najszybszy powrót do pełni sił.

dziekuje :loveu: nam tez juz ulżyło, Tosca czuje sie naprawde rewelacyjnie, wrócił jej apetyt i humor :) dzis pierwszy spacerek zrobilam jej od 1,5godziny , była szczesliwa jak szła :) je juz wszystko :D

rashelek napisał(a):
Wspaniałe wieści :loveu:

prawda! dziękujemy! :)

Molowe napisał(a):
Super wiadomość oby tak dalej Tosiu :grins:

Tosia dotrzymała słowa i ma sie naprawde już bardzo dobrze :) :multi:

dziekuje wszystkim za kciuki i obecność! bardzo nam to pomoglo :)

Posted

Czesc Wam :) odpisuje zbiorowo z tel :) dziękuję wszystkim za odwiedziny a Tobie Olu za zdjęcia :multi: Tosia moja kochana została u cioci Oli w domku(rehabilitacja trwa), podczas gdy jej Pani wyprowadza pieski w Warszawie.

Posted

unikatowydiament napisał(a):
witamy się cieplutko:)

Czesc :))
Dziękujemy :)

rashelek napisał(a):
Co słychać? Jakieś nowe fotki już masz ze spacerków? :)

Cześć. U mnie marzec pełen rozmaitości i szaleństwa ze tak powiem. Na nic czasu a dla siebie to w ogóle. Musiałam mieszkanie opuścić, właśnie to zrobiłam i wracam na Stare śmieci do domu. Jutro do szpitala -mam nadzieję że na chwilę. A zdjęcia nam wczoraj. Jutro postaram się je dac :) no i Tosca zdrowa -odpukac -czuje się jak dawniej :)